Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Hardveres témák » Egyéb Hardver » MotoROKR Magyarországon
Oldalak száma: 3
Szavazás: Hogy tetszik az Apple és a Motorola közös telefonja? Ha a viszonteladódnál kapható lenne a termék, vásárolnál tőle ilyet?

Tetszik, Apple viszonteladótól vásárolnék kártyafüggetlen modellt. : 13

Tetszik, de szolgáltatótól vásárolnám előfizetési kedvezménnyel. : 11

Nem tetszik a telefon, nem szándékozom a vásárlását. : 91

Nem keresnék mobiltelefont az Apple viszonteladómnál. : 15
Szavazatok száma: 130
A szavazáshoz először be kell jelentkezned
MotoROKR Magyarországon
Moderátor

Bejegyzések: 3641
RankRankRankRank
iJoe avatar

2005. szep. 17. @ 23:01

Szóba került, hogy forgalmaznánk Magyarországon a Motorola ROKR iTunes kompatibilis telefont. Kártyafüggetlenül bruttó 99 ezer forint lenne az ára. Amennyiben a moderátorok nem tartják ezt elharapódzó üzleti témának, kíváncsi volnék, hogy ki hogyan vélekedik a témáról, és van-e értelme egy Apple viszonteladónak az iTunes telefonnal szélesítenie a termékskáláját.

Minden értékes választ és szavazatot hálásan köszönök!

Aláírás 

http://www.macmagazin.hu/    http://www.macbolt.hu/  .

Veterán

Bejegyzések: 1111
RankRankRank
The Tornado avatar

# 1 - 2005. szep. 17. @ 23:36

egy ocsmány telefon egy százasért
hááát

Aláírás 

MacBook Pro 2,53 4GB RAM, 30” Cinema Display, 80GB 5.5G iPod, iFon, iPad, iCurve, ezerötös Lada.

Aktív

Bejegyzések: 373
Rank
macati avatar

# 2 - 2005. szep. 18. @ 05:44

Szerintem az Apple-nek nem csak sw-rel kéne beszálni a telefonba, hanem a dizájnal is. Egy könnyen kezelhető, nem fukciókkal telezsúfolt készülék esetén, mind az iPod lenne esély komoly piaci részesedésre.  Ezért a rondaságárt nagyon sok a 100 rugó, inkább egy iPod nano + Nokia eggyi pénzért.

Aláírás 

iBook 14” 1 GHz, iMac 20” C2D, iPhone 2G

Veterán

Bejegyzések: 1957
RankRankRank
gyiik avatar

# 3 - 2005. szep. 18. @ 06:44

csk hát kint 250$.
nanehogymár egy Mac gép elrontotta az átváltásst???!!!

Aláírás 

iMac G3, iBook G4

Törzsvendég

Bejegyzések: 892
RankRank
apshop.hu avatar

# 4 - 2005. szep. 18. @ 06:57

felesleges vele foglakozni, nem tudod arra használni amire kitalálták, hogy le is tudj tölteni zenét.
és qrva drága

Veterán

Bejegyzések: 1444
RankRankRank

# 5 - 2005. szep. 18. @ 07:40

Az hogy csunya az szubjektiv dolog - szerintem nem rossz -, viszont 100k durvan pofatlan ar erte :)

Aláírás 

Tanácsot tudok adni, de észt nem ;)

Veterán

RankRankRank

# 6 - 2005. szep. 18. @ 07:46
gyiik - 2005 szep. 18. @ 06:44

csk hát kint 250$.
nanehogymár egy Mac gép elrontotta az átváltásst???!!!

Kutyat nem erdekel, mert az 2 ev elofizuval van.
Ismeros most venne kint uj telot/telokat, van olyan ajanlat is, hogy ingyen adnak 2 (!) V3-as motorolat family plan-ben…ja igen, de 2 ev elofizuval.
Gyarilag fuggetlenul elofizu nelkul kicsit mas az aruk…

Aláírás 

bM Függő

Bejegyzések: 5859
RankRankRankRankRank

# 7 - 2005. szep. 18. @ 08:14

szerintem a grafikon elég egyértelmű...

Aktív

Bejegyzések: 328
Rank

# 8 - 2005. szep. 18. @ 08:44

amint lesz olyan telefon, amin ez fog szerepelni:

“Designed by Apple in California”

nem fogok gondolkodni, ha hasonlóan minőségi termék lesz, mint az eddigiek (és miért ne lenne?)

ez a motoROKR nekem sem tetszik, de bíztató próbálkozás

most egy D750-et használok iBook mellé, és minden tökéletesen működik, és maga a telefon is számomra tökéletes

Switcher

Bejegyzések: 59
kermit avatar

# 9 - 2005. szep. 18. @ 09:04

Nem tudom… engem az a része rettent el igazán, hogy mp3 kapcitása - nekem - kicsi, ugyanakkor meg a Motorola telefonok a legkevésbé szinkronizálhatóak az iSync táblázat alapján. Naptár és telefonkönyv, semmi tennivalók-lista vagy képek (bár a képek hidegen hagynak)
Én vártam el sokat, amikor azt hittem, hogy amennyiben az Apple belenyúl egy telefonba (és itunes kompatibilissá teszi), akkor az egész Macintosh-ra lesz “hangolva”?

Aláírás 

‘Life’s fun when you’re having flies.’

Törzsvendég

Bejegyzések: 924
RankRank
erdojaro avatar

# 10 - 2005. szep. 18. @ 09:28

Engem is csak akkor érdekelne iPhone, ha az teljesen Apple fejlesztés lenne. Vizsont akkor kérdés nélkül.
Ami kéne, az egy szép design, egyszerű kezelhetőség, és tökéletes szinkron. Szerintem.
Nem ártana bele pár giga flash memória fényképező helyett pedig kompatibilitás a Camera Connectorral.

Aláírás 

MacBook 1.83 GHz / 2 GB

Veterán

Bejegyzések: 1224
RankRankRank
wobbler avatar

# 11 - 2005. szep. 18. @ 09:39

Ismerem a kiinduló modellt, a M. E398-at, nem egy nagy szám. Nem ismerem a ROKR specifikációit, de ha csak az iTunes-al több (ami itthon nem elérhető)(mármint a letöltés), akkor nem éri meg a 100 ropit.

Aláírás 

MacMini 1.25/1024/160, Xerox XA7-17i, PowerBook G4 + iPod Nano 2Gb

Moderátor

RankRankRankRank
iJoe avatar

# 12 - 2005. szep. 18. @ 10:32

“csk hát kint 250$.
nanehogymár egy Mac gép elrontotta az átváltásst???!!!”

Ahogy azt már mások is megjegyezték, a 250 dolláros ár 2 év cingular előfizetéssel együtt érvényes. Azaz szolgáltató árusítja előfizetési kedvezménnyel. Ilyen opciók lesznek bizonyára Magyarországon is, a MacBolt.hu viszont nem mobilszolgáltató. :-)

“a Motorola telefonok a legkevésbé szinkronizálhatóak az iSync táblázat alapján”

Mivel ez a telefon az Apple-lel közösen lett kifejlesztve, teljesen jól szinkronizálhatók rá zenék, naptárak és az AddressBook tartalma is. Volt a kezemben a cucc, és ezek a funkciói jól működtek. Van pár praktikus vonása az eszköznek, bár a Motorola menürendszere és működési filozófiája tőlem is kissé távol áll. Talán jövő hét kedd-szerda-csütörtökön lesz nálam egy ilyen, és akkor részletesebben felfedezve írok róla kedves értékelést. Én sem értem, miért fontos az, hogy egy telefon tudjon filmet felvenni szerkeszthetetlen gagyi formátumban, miközben négy gombnyomás az, hogy egy SMS-t kezdj el írni, és további 3, hogy címet válassz. Furcsa, hogy Amerika legnépszerűbb márkája éppen a nem túl profi amerikai felhasználók számára kevésbé egyszerűen kezelhető mobiltelefonokat gyárt.

“szerintem a grafikon elég egyértelmű...”

Kétségtelen. :-)

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 328
Rank

# 13 - 2005. szep. 18. @ 13:11
erdojaro - 2005 szep. 18. @ 09:28

Engem is csak akkor érdekelne iPhone, ha az teljesen Apple fejlesztés lenne. Vizsont akkor kérdés nélkül.
Ami kéne, az egy szép design, egyszerű kezelhetőség, és tökéletes szinkron. Szerintem.
Nem ártana bele pár giga flash memória fényképező helyett pedig kompatibilitás a Camera Connectorral.

amint lesz ilyen már megyek is iJoe-hoz

:)

Moderátor

Bejegyzések: 7316
RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 14 - 2005. szep. 18. @ 13:13

Mint viszontelado a nemre szavaztam :)

Aláírás 

www.handras.hu - www.xms.hu

Veterán

Bejegyzések: 1441
RankRankRank
Somebody avatar

# 15 - 2005. szep. 18. @ 14:19

” Ilyen opciók lesznek bizonyára Magyarországon is, a MacBolt.hu viszont nem mobilszolgáltató. :-)”
Egyenlőre…:)
ki tudja iJoe, ha már angliában a Tesco és a Virgin is csinál mobilszolgáltatást, akkor miért is ne?

Aláírás 

iMac G5 | someblog.hu podcast

Veterán

RankRankRank
gyiik avatar

# 16 - 2005. szep. 18. @ 14:19

akko bocsi, Lnéztem, aszittem, az apple.com-on nem szemétkednek elöfizetéses cuccal…

Aláírás 

iMac G3, iBook G4

Aktív

Bejegyzések: 373
Rank
macati avatar

# 17 - 2005. szep. 18. @ 14:19
centrino - 2005 szep. 18. @ 13:11
erdojaro - 2005 szep. 18. @ 09:28

amint lesz ilyen már megyek is iJoe-hoz

:)

Detto!

Aláírás 

iBook 14” 1 GHz, iMac 20” C2D, iPhone 2G

Törzsvendég

Bejegyzések: 531
RankRank
sz avatar

# 18 - 2005. szep. 18. @ 15:02

szánalmas, hogy az apple a nevét adja egy ilyen ocsmány telefonhoz…

Aláírás 

fehér iMac 24” + alu iMac 24” | iBook G4 | iPhone
http://lector.huhttp://memo.hu

Moderátor

RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 19 - 2005. szep. 18. @ 15:27

Nem akarom rontani Joe uzletet, de szvsz senki ne vegyen ilyen telefont, egy rakas szar az egesz. Ennek a modellnek a testveret 20 000 forintert utanad vagjak bermelyik szolgaltatonal. Ha mar mindenaron Motorola telcsit akartok, akkor vegyetek 60 rugoert egy razrt.

Aláírás 

Moderátor

RankRankRankRank
iJoe avatar

# 20 - 2005. szep. 18. @ 15:51

Az én üzletem nem rontod. :-) Abszolút piackutatás ez, hogy érdemes-e foglalkozni a dologgal. Az üzletet inkább az rontaná, ha mindenki lelkesedne, és aztán itt állna egy raklap telefon, amit senki nem vinné. Csütörtökön azért megmutatom neked is a telefont, hogy tapasztalatok birtokában értékeld a terméket. Mint említettem, én sem voltam eddig különösen oda a Motorola telefonokért, de mivel lelkes JBL ügyfél ők, adok egy esélyt a terméknek kedvesen. :-)

Aláírás 

Moderátor

RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 21 - 2005. szep. 18. @ 16:36

Itt volt ma kezemben a telefon, rakas fos :) Csunya, idiotan van megcsinalva a menuje, nem is egy sebessegbajnok. Az iTunes meg szvsz tok ertelmetlen bele. 100 track nagyon keves, amit tud ez a keszulek, ugyanazt megteheted a P800 asodon, vagy barmelyik ujabb telefonon.

Raadasul en arultam regen telefonokat, sokkal tobb szivas van veluk mint egy szamitogeppel. Rengeteg support, hivogatnak, hogy mit hogyan kell beallitani, az uzenetkozpont szamatol az MMS-ig kezdve, szoval nem jo moka :)

Aláírás 

Veterán

RankRankRank

# 22 - 2005. szep. 18. @ 19:22
Handras - 2005 szep. 18. @ 15:27

Nem akarom rontani Joe uzletet, de szvsz senki ne vegyen ilyen telefont, egy rakas szar az egesz. Ennek a modellnek a testveret 20 000 forintert utanad vagjak bermelyik szolgaltatonal.

Marmint az e398-at?
Tekintve, hogy valszeg az lesz a kovetkezo telom, marhara erdekelne, hogy melyik szolgaltatonal kapod meg 20 rongyert (figyelembe veve, hogy tudomasom szerint mar egyik szolgaltato sem arulja). 20-ert tobbnyire leharcolt hasznalt van, 40-ert van uj sufnigejesembotban.

Aláírás 

Moderátor

RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 23 - 2005. szep. 18. @ 19:40
ANTIpc - 2005 szep. 18. @ 19:22
Handras - 2005 szep. 18. @ 15:27

Nem akarom rontani Joe uzletet, de szvsz senki ne vegyen ilyen telefont, egy rakas szar az egesz. Ennek a modellnek a testveret 20 000 forintert utanad vagjak bermelyik szolgaltatonal.

Marmint az e398-at?
Tekintve, hogy valszeg az lesz a kovetkezo telom, marhara erdekelne, hogy melyik szolgaltatonal kapod meg 20 rongyert (figyelembe veve, hogy tudomasom szerint mar egyik szolgaltato sem arulja). 20-ert tobbnyire leharcolt hasznalt van, 40-ert van uj sufnigejesembotban.

Epp ezert ne vegyel.

Aláírás 

Veterán

RankRankRank

# 24 - 2005. szep. 18. @ 20:02

Miert is? :)
Veszek majd jo allapotban levo “hasznaltat” 20k korul…a mostani coca colas akcionak koszonhetoen valszeg nem lesz hiany a jo allapotu olcso telokbol.

Aláírás 

Moderátor

RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 25 - 2005. szep. 18. @ 21:35
ANTIpc - 2005 szep. 18. @ 20:02

Miert is? :)
Veszek majd jo allapotban levo “hasznaltat” 20k korul…a mostani coca colas akcionak koszonhetoen valszeg nem lesz hiany a jo allapotu olcso telokbol.

Hat te tudod :) En nagyot csalodtam a Razr-ben. Szvsz egyik legjobb telefon most a SE K700, 60-70 korul lehet kapni ujonan elofizu nelkul.

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
gyiik avatar

# 26 - 2005. szep. 19. @ 05:02

k700??? na nehogy már aszongyad, hogy “most” a legjobb telo. amikor tavaly dec.ben vettem az enyémet, akkor szoda került a k700. hát ...tempo, tempo!!!, na ezez ami nem volt neki.lassu dög, fotokat is tutyimutyi modon menti el…
pedig sokkal szebb, mint a 6230, de inkább legyen gyors a telom
ja, és 5perc probálgatás alatt 2szer is fagyott. ha már SE, akkor k750, bár olyannal még nem találkoztam.

Aláírás 

iMac G3, iBook G4

Moderátor

RankRankRankRankRank
Handras avatar

# 27 - 2005. szep. 19. @ 08:58

Ehh bocsi, K750-et akartam irni, az van most nekem.

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 2680
RankRankRankRank
biker avatar

# 28 - 2005. szep. 19. @ 09:22

most mot C385 van 2db itthon, nekem és páromnak, és ha lenne előfizus kedvezménnyel rokr, nem kizárt, hogy lecserélném mind2-t, de ennyiért nem :(

(mióta megheckeltem az iSync-et, már újra tudom szinkronizálni a C385-öt is :) )

Aláírás 

e-Szaküzlet

Veterán

Bejegyzések: 1505
RankRankRank
tuzex avatar

# 29 - 2005. szep. 19. @ 17:34

a magyarországi Motorola nem fogja forgalmazni ezt a típust, tehát kérdéses a garancia.
az E398 viszont nem csak kívülről hasonlít, hanem belül is: rá lehet tölteni a ROKR szoftverét. nem csak 100% kompatibilis, hanem még gyorsabb is lesz.

Aláírás 

Powerbook Pismo G4/550/1/60/SD A FEKETE AZ IGAZI !!!

Moderátor

RankRankRankRank
iJoe avatar

# 30 - 2005. szep. 19. @ 18:07

A garancia témaköre megoldott, szóval ez nem probléma. Más termékeket is importálok - az Apple-ön kívül szinte minden más terméket :-) -, szóval a garancia nagyjából annyi, hogy hiba esetén kap újat az ügyfél, a többi az én dolgom. A Motonál is ez zajlana nagyjából. Bár az eredmények egyértelműek.

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 31 - 2005. szep. 19. @ 18:20
tuzex - 2005 szep. 19. @ 17:34

a magyarországi Motorola nem fogja forgalmazni ezt a típust, tehát kérdéses a garancia.
az E398 viszont nem csak kívülről hasonlít, hanem belül is: rá lehet tölteni a ROKR szoftverét. nem csak 100% kompatibilis, hanem még gyorsabb is lesz.

elég sok olyat hallottam eddig, hogy “zseblámpa” lett a phoneból, meg hogy 25dal limit, meg egyéb problémákról, szóval én max vennék egy kipróbált ilyet, de az enyémet NEM áldoznám fel erre

Aláírás 

e-Szaküzlet

Aktív

Bejegyzések: 360
Rank
mortal avatar

# 32 - 2005. szep. 19. @ 18:34

Amikor érdeklödtem, nekem azt mondták 2 hét múlva forgalmazzák 50 ezer körül, mármint a motorola magyar képviselete http://www.motoker.hu - és hát attól függ, kinek mik az igényei, meg most mit használ, mondjuk a nokiaval is rengeteg gáz van, pedig az a mobiltelefon aszongyák, pl. nekem nem kell blutut, ez az usbs megoldás sokkal jobban tetszik, pofára tényleg nem egy huhá, mp3ja meg jó és magában is kerreg sztereoban - nekem ez tetszik. Szal én elgondolkodok rajta.

Aláírás 

power(pc)2people -sic-

Veterán

RankRankRank
tuzex avatar

# 33 - 2005. szep. 19. @ 18:49

az E398-ből készült “ROKR” készüléket érdeklődés esetén a következő Almakör találkozóra elviszem :)

a neten terjedő béta sw verzióval valóban előfordul, hogy megöli a telefont, de a végleges szoftver már OK.
az E398-ra a menü felgyorsulása miatt akkor is érdemes rátolni ezt a software-t, ha az iTunes részt nem is használod…

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
tuzex avatar

# 34 - 2005. szep. 19. @ 18:50

a Motorola magyarországi képviselete a Motorola Magyarország Kft., a Motoker csak az egyik viszonteladó és szervizpont (átvevőhely).

Aláírás 

Aktív

Rank
mortal avatar

# 35 - 2005. szep. 19. @ 19:00
tuzex - 2005 szep. 19. @ 18:50

a Motorola magyarországi képviselete a Motorola Magyarország Kft., a Motoker csak az egyik viszonteladó és szervizpont (átvevőhely).

Persze, a motorola.hu adta meg, hogy ezek fogják árulni

Aláírás 

power(pc)2people -sic-

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 36 - 2005. szep. 19. @ 19:16
tuzex - 2005 szep. 19. @ 18:49

az E398-ből készült “ROKR” készüléket érdeklődés esetén a következő Almakör találkozóra elviszem :)

a neten terjedő béta sw verzióval valóban előfordul, hogy megöli a telefont, de a végleges szoftver már OK.
az E398-ra a menü felgyorsulása miatt akkor is érdemes rátolni ezt a software-t, ha az iTunes részt nem is használod…

akkor ez nem a shoey féle i398 bulk pack??

Aláírás 

e-Szaküzlet

Veterán

RankRankRank
tuzex avatar

# 37 - 2005. szep. 19. @ 21:57

nem bizony!

Aláírás 

Moderátor

Bejegyzések: 2672
RankRankRankRank
Macc avatar

# 38 - 2005. szep. 20. @ 08:42

Szvsz nagyon ronda ez a telefon, meg ha hudejolenne se kellene. 100e -ert meg plane.

Aláírás 

http://propono.hu - MacPro 8core Xeon 2.8GHz - 8GB - 3TB

bM Függő

Bejegyzések: 6263
RankRankRankRankRank

# 39 - 2005. szep. 20. @ 15:40

telefon + MP3 lejátszó hibrid = téveszme

Törzsvendég

Bejegyzések: 685
RankRank
Attil@ avatar

# 40 - 2005. szep. 20. @ 16:12

Én elfogadnék egy ilyet, de nem ennyiért. Most pl egy Nokia 5510-em van és a memórián és azon kívül, hogy saját formátumot használ (LSE), meg vagyok vele elégedve… sőt, még rádió is van benne, ahonnan tudsz feljátszani…
de már fenem a fogamat egy 256-512 MB-s MP3 lejárszóra (még ha noname, akkor is)...

Aktív

Rank
mortal avatar

# 41 - 2005. szep. 20. @ 17:14
747 - 2005 szep. 20. @ 15:40

telefon + MP3 lejátszó hibrid = téveszme

mér lenne téveszme? ezeket a dolgokat éppenhogy mihamarabb egybe kell rakni, ha a technika megengedi, akkor nem kell külön mp3 lejátszó, meg rádió, meg pendrive, meg telefon, meg gyorsfényképezögép, ha zuhanó repülöt látnál, all in one - mi a baj vele? sztem a nokia 6230i az már majdnem király, csak utálja a macet az usb-je. De nem értem mér.

Aláírás 

power(pc)2people -sic-

Switcher

Bejegyzések: 78

# 42 - 2005. szep. 20. @ 20:27

őszintén vártam, hogy megjelenjen egy apple telefon, de ez nem az.
a motorola és az apple marketingesei biztosan tudják mit csinálnak, de egy 2,5 generációs mobillal elég gázos kijönni, amikor nyakunkon a 3G.
Furcsállom, hogy az egyébként innovatív apple csapat egy évet késett, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat kellene raktáron tartani, a karácsony úgyis a 3G őrülettel fog eltelni, legalábbis nagyon azt csicsergik a verebek.

mp

Aktív

Bejegyzések: 294
Rank
gramercy avatar

# 43 - 2005. szep. 20. @ 20:31

én már egy olyan star trek-es bigyót akarok, ami mindent tud :D gyógyítani éppúgy mint kitapogatni az erőtereket :D

Aláírás 

http://www.sunflowerdesigns.hu/

Törzsvendég

Bejegyzések: 924
RankRank
erdojaro avatar

# 44 - 2005. szep. 20. @ 20:40

Szerintem csak akkor lenne értelme összeolvasztani a kütyüket, ha nem öszvér születne. Mert azért a mostani telefonok, amikbe minden bele van zsúfolva, eléggé a gyenge, nehezen kezelhető kategóriába tartoznak.
Mondjuk vehetjük úgy is, hogy el vagyunk kényeztetve az iPod okosságával, de amíg egy öszvér nem üti meg ezt a szintet, addig inkább legyen minden külön.

Aláírás 

MacBook 1.83 GHz / 2 GB

Macőrült

Bejegyzések: 2468
RankRankRankRank
Spajder avatar

# 45 - 2005. szep. 20. @ 20:59

molnárpeti
3g???? Őrület????
Szerintem csak viccelsz.
Volt szerencsém kirpóbálni a pannon videó és egyéb szolgálatását. Nem tudom lenne-e kedved barátok köztöt nézni 600.ért, hiradót 400, stb.
Kicsit sok ez még tőlünk nyugaton is.
Annyira hogy a végén az emberek rájönnek hogy kurvára nem is akarnak mást egy mobiltól mint telefonálni vele, és nem szeretnék ha videótelefonon a nőjüknek azt mondaná, hogy focizik miközben az látja a vörös véreseres szemeivel a kocsmában ül.
Egyébként a telefon szörnyen gáz.
HAndrás nemrég még ódákat zengtél a RAZR-ől. mivan veled. Én tudtam, hogy meg fogod unni. A motorola gyártja a világ legjobb min. de legunalmasabb telefonjait is egyben. A V600-asomat két hét után eladtam. Szép volt, de semmit nem lehetet vele csinálni, a menüjét meg naponta nézegetve hányinger kerülgetett.

Törzsvendég

Bejegyzések: 647
RankRank
Gordon avatar

# 46 - 2005. szep. 21. @ 05:42

3G egy iszony!
Gondoljuk csak végig, lásd T-Reklám, a kijelzőn nézem akit hívtam engem meg néz ő egy VGA kamera felbontásával? Ugye nem hiszi el senki hogy egy VGA kamera olyan képet ad mint a reklámban? Akkor arról még nem is beszéltünk, hogy hogy fogom hallani amit mond? És ő hogy hallja amit én beszélek?

Na erről ennyit!

Nekem Motorola A1000 van amit persze iSync nem kezel! Király. Több dolog is jó benne viszont, ez a Palm OS 7 és a SE UIQ megfelelőség!

Touch screen, no billentyűzet, beépített GPS stb. Na ebbe kellene iTunes, akkor tuti vennék másikat! Az új Motorola M1000 (vagy ilyesmi) már beépített Wifi-vel is bír, igaz sokkal rondább!
Ami vicc, hogy max 256MB TransFlash kártyát kezel!?

Aláírás 

iBook G4 14”, 1.42Ghz, 1,5GB RAM, 100GB HDD
iPhone (2G) 16GB 3.0

Törzsvendég

Bejegyzések: 613
RankRank
tonyo avatar

# 47 - 2005. szep. 21. @ 07:10

mennyi a telo kapacitasa? Vagy sdkartyas?

Aláírás 

LC centris quadra performa powermac imac cube powerbook ibook newton
vax sun alpha atari

Törzsvendég

RankRank
Gordon avatar

# 48 - 2005. szep. 21. @ 07:54

Nos mivel Motorola ezért TransFlash kártyát lehet belerakni! Lehet rosszul tudom, de jelenleg ebből max 256MB-os van!

Aláírás 

iPhone (2G) 16GB 3.0

Törzsvendég

RankRank
Gordon avatar

# 49 - 2005. szep. 21. @ 07:55

Bocs 512-őt most találtam, de ennél nagyobb szerintem nincs!

Aláírás 

iPhone (2G) 16GB 3.0

Törzsvendég

RankRank
Gordon avatar

# 50 - 2005. szep. 21. @ 07:58

Ráadásul az enyém a gyári speckó szerint csak a 256MB-ot kezeli!?

Aláírás 

iPhone (2G) 16GB 3.0

Oldalak száma: 3