Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPod nano
Összes oldal: 8
8

Aktív
Bejegyzések: 46
#351 - 2008. szeptember 26. @ 18:32 | mellőzöm  

Hát… lehet, hogy fantáziaszegény vagyok, de nem nagyon értem a hozzászólásod, mivel összesen két topic-ban tettem fel a kérdést, és mindkettőhöz ezt írtad....

Aktív
Bejegyzések: 439
#352 - 2008. szeptember 26. @ 19:00 | mellőzöm  

Lehet h pont ezért..

Az ismeretlen bolt:
http://starking.hu/ipodnano.htm

Aláírás 

MacBook 2.16Ghz, iPod nano 1st gen
http://vidacsm.extra.hu/

bM Függő
Bejegyzések: 6592
#353 - 2008. szeptember 26. @ 22:29 | mellőzöm  
Keri - 2008. szeptember 26. @ 18:32

összesen két topic-ban tettem fel a kérdést, és mindkettőhöz ezt írtad....

Ez volt a probléma, gontoltam ugratlak egy kicsit. ;-) Ne vedd sértésnek, az itt kialakult szokás szerint nem szemeteljük a fórumot.

Aláírás 

---> http://bakman.hu <---

Aktív
#354 - 2008. szeptember 29. @ 18:59 | mellőzöm  

Hát… nem tudom… én két kérdést nem neveznék szemetelésnek, de Te tudod…

Moderátor
Bejegyzések: 3351
#355 - 2008. szeptember 29. @ 19:45 | mellőzöm  

Bachman a szemetelés alatt azt értette, hogy nem kell több topicban is feltenni a kérdést, és ebben igaza van. Sokan olvassuk a fórumot, elég, ha csak az egyik topicban kérdezel.
ON

Aláírás 

| Nikolaj | nano | http://web.me.com/tdani |

Aktív
Bejegyzések: 26
#356 - 2008. október 06. @ 20:26 | mellőzöm  

vélemények az uj nanoról.. ha vacilálsz h vegyél-e
külső: teljesen rendben van vékony. néha tényleg olyan érzése van az embernek hogy mindjárt kiesik onnan de ugysem fog
kijelző:szerintem nemnagyon igazak azok az informáciok h a hajlitott üveg miatt tükrözödik ha bevan kapcsolva a háttér világitás megoldja ezt a gondot, de sajnos nagyon makacsul piszkolódik (ujlenyomat,porszem meg miegyéb)
tudás: sztem nagyon jó. gyors. hamar behozza a cloverflowt és nemgondolkodik az album képeken simán lehet böngészni ott
sztem a nagy hibája csupán csak annyi h az aksija tényleg nemolyan mint mondjuk az elöbbiekbe. gyorsan merül de azér nemolyan gyorsan
lehet h a következő szoftverfrissitésnél megcsinálják h jobban lelehessen venni a háttér világitást és azzal talán lehet sporolni
de összegzésként : elég jo kis ipod született
és a szinek is elképesztöen jok!!!!

(csak egy vélemény volt)

Aktív
Bejegyzések: 85
#357 - 2008. október 06. @ 22:36 | mellőzöm  

Én is szinte csak jókat tudok róla mondani. Formára nekem sokkal jobban bejön, mint a 3rd gen., a kijelzője klassz, a coverflow gyors (igaz, csak a Classichoz tudok viszonyítani). Ami negatívum, hogy viszonylag lassú a zenék felmásolása, ill. az elvékonyított forma miatt a fülhallgató csatlakozója elég közel került a dokk csatlakozóhoz.

Aktív
Bejegyzések: 94
#358 - 2008. október 08. @ 22:05 | mellőzöm  

Help!

Hogyan lehet beletekerni egy számba? Nem találtam ilyen gombot. A kört meg hiába tapizom, csak a hangerőt állítja.

Vannak jó hosszű audiókönyveim, amikbe muszáj tekerni!

Közben megtaláltam. Szám lejátszása közben a középső gombot egyszer meg kell nyomni, utána a “görgővel” lehet tekerni.

Én tettem volna az ipodra egy fizikailag kicsit kiálló pöcköt, amivel előre-hátra lehetett volna lépni. Szerintem az használhatóbb, mert nem kell látni a kezelőfelületet ahhoz, hogy váltani tudj. Gondlom a távirányító tudja ezt, de az meg plusz pénz.

Veterán
Bejegyzések: 1428
#359 - 2008. október 08. @ 22:18 | mellőzöm  
Crusader - 2008. október 08. @ 22:05

Help!

Hogyan lehet beletekerni egy számba? Nem találtam ilyen gombot. A kört meg hiába tapizom, csak a hangerőt állítja.

Vannak jó hosszű audiókönyveim, amikbe muszáj tekerni!

Közben megtaláltam. Szám lejátszása közben a középső gombot egyszer meg kell nyomni, utána a “görgővel” lehet tekerni.

Én tettem volna az ipodra egy fizikailag kicsit kiálló pöcköt, amivel előre-hátra lehetett volna lépni. Szerintem az használhatóbb, mert nem kell látni a kezelőfelületet ahhoz, hogy váltani tudj. Gondlom a távirányító tudja ezt, de az meg plusz pénz.

Nyomd meg a Select gombot (a kozepsot) egyszer, akkor bele tudsz tekerni a szamokba.

Aktív
#360 - 2008. október 19. @ 16:07 | mellőzöm  

Nos, hát én is vettem egy ezüst színű 16Gbyte-os verziót! Nagyon tetszik, gyors, látványos, könnyű és pici, a kijelzője nagyon szép, profi kis masina. Két hibáját tudom felhozni, az egyik az, hogy nekem egy picit halkan szól. A füles egy JBL Reference. A másik pedig a saját equalizer állítási lehetőség hiánya! Tudom, hogy ez nincs meg egy iPod-ban sem, de annyira egyszerű funkció lenne, hogy érthetetlen miért nem csinálja meg az Apple…
Azért nem bántam meg a vételt… :-)))

Veterán
Bejegyzések: 1228
#361 - 2008. október 19. @ 16:20 | mellőzöm  
Keri - 2008. október 19. @ 16:07

Nos, hát én is vettem egy ezüst színű 16Gbyte-os verziót! Nagyon tetszik, gyors, látványos, könnyű és pici, a kijelzője nagyon szép, profi kis masina. Két hibáját tudom felhozni, az egyik az, hogy nekem egy picit halkan szól. A füles egy JBL Reference. A másik pedig a saját equalizer állítási lehetőség hiánya! Tudom, hogy ez nincs meg egy iPod-ban sem, de annyira egyszerű funkció lenne, hogy érthetetlen miért nem csinálja meg az Apple…
Azért nem bántam meg a vételt… :-)))

nem lenne benne EQ? az érdekes mert az én 1 gen-es nano-mban van a beállitásokban. mármint a gyári beállitásokra gondoltam.
a maximális hangerő nincs levéve rajta ?

Aláírás 

PowerMac G4 digital audio dual800Mhz, 1Gb ram, ati 9800 pro

http://www.hetfield.hu

Aktív
#362 - 2008. október 21. @ 20:17 | mellőzöm  

Természetesen a gyári EQ beállítások benne vannak, de sajnos nincs köztük a - számomra ideális - hangzáskép. Ezért lenne jó mondjuk egy 8 sávos EQ állítási lehetőség, ahol magam állíthatnám be, hogy mit szeretnék hallani.
A max hangerő beállítás is a maximumon van, mégis egy picit halknak találom néha!

Veterán
Bejegyzések: 1042
#363 - 2008. október 21. @ 21:18 | mellőzöm  

Ez tök egyszerű, iTunesban minden számhoz kreálsz egy eq beállítást és úgy szinkronizálod fel az ipodra.

Aláírás 

Life is random…
iBook G4, iPod Shuffle 1GB “Blue” iPod Nano 4GB “Silver”,
MacBook Pro 15”

Aktív
#364 - 2008. október 22. @ 22:41 | mellőzöm  
Smiley - 2008. október 21. @ 21:18

Ez tök egyszerű, iTunesban minden számhoz kreálsz egy eq beállítást és úgy szinkronizálod fel az ipodra.

Ez elsőre jó ötletnek tűnt, de a saját EQ beállítás nem érvényesül az iPod-on! Ott továbbra is a saját beállításait használja és ha mondjuk - csak próbaképpen - olyan EQ beállítást csinálok, amelynek a neve mondjuk “Saját” és potikat lehúzom teljesen - imitálva egy Sokol rádió hangzást - azt nem tudom kiválasztani az iPod-on, az továbbra is az aktuálisan kiválasztott gyári preset szerint játsza le azenét…
Vagy valamit rosszul csinálok?

bM Függő
Bejegyzések: 6592
#365 - 2008. október 22. @ 22:53 | mellőzöm  

Nem, jól csinálod, iPod már csak ilyen.

Aláírás 

---> http://bakman.hu <---

Aktív
#366 - 2008. október 23. @ 11:56 | mellőzöm  

Köszönöm a tanulságos választ…

CIPO: számlázás, házipénztár Mac OS X-re