|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
Lehet h pont ezért..
Az ismeretlen bolt:
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6592
|
Keri - 2008. szeptember 26. @ 18:32 Ez volt a probléma, gontoltam ugratlak egy kicsit. ;-) Ne vedd sértésnek, az itt kialakult szokás szerint nem szemeteljük a fórumot. |
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Hát… nem tudom… én két kérdést nem neveznék szemetelésnek, de Te tudod… |
|
Moderátor
Bejegyzések: 3351
|
Bachman a szemetelés alatt azt értette, hogy nem kell több topicban is feltenni a kérdést, és ebben igaza van. Sokan olvassuk a fórumot, elég, ha csak az egyik topicban kérdezel.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
vélemények az uj nanoról.. ha vacilálsz h vegyél-e
(csak egy vélemény volt) |
|
Aktív
Bejegyzések: 85
|
Én is szinte csak jókat tudok róla mondani. Formára nekem sokkal jobban bejön, mint a 3rd gen., a kijelzője klassz, a coverflow gyors (igaz, csak a Classichoz tudok viszonyítani). Ami negatívum, hogy viszonylag lassú a zenék felmásolása, ill. az elvékonyított forma miatt a fülhallgató csatlakozója elég közel került a dokk csatlakozóhoz. |
|
Aktív
Bejegyzések: 94
|
Help! Hogyan lehet beletekerni egy számba? Nem találtam ilyen gombot. A kört meg hiába tapizom, csak a hangerőt állítja. Vannak jó hosszű audiókönyveim, amikbe muszáj tekerni! Közben megtaláltam. Szám lejátszása közben a középső gombot egyszer meg kell nyomni, utána a “görgővel” lehet tekerni. Én tettem volna az ipodra egy fizikailag kicsit kiálló pöcköt, amivel előre-hátra lehetett volna lépni. Szerintem az használhatóbb, mert nem kell látni a kezelőfelületet ahhoz, hogy váltani tudj. Gondlom a távirányító tudja ezt, de az meg plusz pénz. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1428
|
Crusader - 2008. október 08. @ 22:05 Nyomd meg a Select gombot (a kozepsot) egyszer, akkor bele tudsz tekerni a szamokba. |
|
Aktív
|
Nos, hát én is vettem egy ezüst színű 16Gbyte-os verziót! Nagyon tetszik, gyors, látványos, könnyű és pici, a kijelzője nagyon szép, profi kis masina. Két hibáját tudom felhozni, az egyik az, hogy nekem egy picit halkan szól. A füles egy JBL Reference. A másik pedig a saját equalizer állítási lehetőség hiánya! Tudom, hogy ez nincs meg egy iPod-ban sem, de annyira egyszerű funkció lenne, hogy érthetetlen miért nem csinálja meg az Apple…
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1228
|
Keri - 2008. október 19. @ 16:07
nem lenne benne EQ? az érdekes mert az én 1 gen-es nano-mban van a beállitásokban. mármint a gyári beállitásokra gondoltam.
|
|
Aktív
|
Természetesen a gyári EQ beállítások benne vannak, de sajnos nincs köztük a - számomra ideális - hangzáskép. Ezért lenne jó mondjuk egy 8 sávos EQ állítási lehetőség, ahol magam állíthatnám be, hogy mit szeretnék hallani.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1042
|
Ez tök egyszerű, iTunesban minden számhoz kreálsz egy eq beállítást és úgy szinkronizálod fel az ipodra. |
|
Aktív
|
Smiley - 2008. október 21. @ 21:18
Ez elsőre jó ötletnek tűnt, de a saját EQ beállítás nem érvényesül az iPod-on! Ott továbbra is a saját beállításait használja és ha mondjuk - csak próbaképpen - olyan EQ beállítást csinálok, amelynek a neve mondjuk “Saját” és potikat lehúzom teljesen - imitálva egy Sokol rádió hangzást - azt nem tudom kiválasztani az iPod-on, az továbbra is az aktuálisan kiválasztott gyári preset szerint játsza le azenét…
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6592
|
Nem, jól csinálod, iPod már csak ilyen. |
|
Aktív
|
Köszönöm a tanulságos választ… |
Összes oldal: 8
|
||||||
| « iPod+SunBird+ThunderBird?? | 1.Gen. iPod » |

Hát… lehet, hogy fantáziaszegény vagyok, de nem nagyon értem a hozzászólásod, mivel összesen két topic-ban tettem fel a kérdést, és mindkettőhöz ezt írtad....