Családi funkcióit reklámozza az Apple

Manapság már rengeteg gyerek szaladgál iPhone-nal a zsebében, így korlátlan hozzáférést kaphatnak a problémás tartalmakhoz. Az Apple negatív kritikát kapott egyes befektetőitől, miszerint az eszközöknek nincs elég családbarát felhasználási módja.

A cég emiatt létrehozott egy aloldalt a honlapjukon, mely leírja, hogyan küzdenek azért, hogy a szülők nyugodt szívvel adhassanak Apple eszközöket gyermekeik kezébe.

  • Az App Store-ban már van külön részleg gyerekek számára, továbbá olyan funkció is, mely lehetővé teszi, hogy a gyerekek csak szülői engedéllyel tudjanak alkalmazást letölteni
  • Korlátozások,
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Saját kijelzőn dolgozik az Apple

Úgy néz ki, hogy az Apple komolyan úgy gondolja, hogy a jövő kijelzője MicroLED lesz és saját változatot készítenek.

Mark Gurman a Bloomberg News-nál kiadott egy jelentést, melyben arról ír, hogy az Apple saját MicroLED kijelzőn dolgozik a Kalifornia államban található Santa Clara városában.

Ha lehet hinni Gurman forrásainak az Apple a Samsung OLED kijelzőjét cserélné le jövőbeli eszközeiben.

Anonimitását kérő forrás szerint a technológiai óriás jelentős befektetéseket tett a következő generációs MicroLED kijelzők fejlesztésébe. A MicroLED kijelzők másfajta fénykibocsátó részeket használnak,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Házi készítésű Twitter alkalmazás

A Twitter úgy döntött, hogy a macOS nem elég fontos platform. Szerencsére van megoldás!

Miután a héten megszűnt a Twitter macOS kliensének támogatása, a közösségi oldal használói kénytelenek voltak alternatívák után kutatni.

Egyszerű megoldás az oldal böngészőből nézése, de az nem nyújtja azt az élményt, amit a régi alkalmazás. Költséges megoldásként ott van a Twitterific és a Tweetbot az App Store-ban, de sokan nem akarnak fizetni.

Rajtuk segíthet a Google Chrome új “Desktop PWA” funkciója. A PWA (progresszív web alkalmazás) nemrég debütált az androidos Chrome-ban és lehetővé teszi, hogy a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Március 27-én oktatási eseményt tart az Apple

Az Apple egy chicago-i középiskolában fog médiaeseményt tartani. Hogy mi?

Az Apple péntek este a sajtónak küldött meghívókat egy médiaeseményről. Eddig még minden a megszokott, de az esemény helyszíne már kicsit szokatlan. A cupertino-i cég ugyanis a chicago-i Lane Tech College Prep High School épületébe invitálja a firkászokat.

A középiskolában március 27-én kerül megrendezésre az esemény és ahogy látható, a helyszín mellett a meghívó stílusa is arra utal, hogy iPadekre és oktatási hírekre lehet számítani.

Guilherme Rambo Twitteren megosztotta jóslatait az eseménnyel kapcsolatban:

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kiterjesztették az Apple Music for Artists bétát

Az Apple Twitteren jelentette be, hogy az Apple Music for Artists bétát mostantól bármely művész/kiadó használhatja.

Az Apple Music for Artists még idén jelent meg, de akkor csak pár meghívott művész/kiadó számára. Ma azonban az Apple Twitteren bejelentette, hogy a szolgáltatás nyíltabb bétába kezd:

Egyelőre még nem tiszta, hogy az Apple az összes művész/kiadó számára engedélyezni fogja-e a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›