Kiszivárgott fotók az iPad mini 5 hátlapjáról

Most már biztos, hogy az Apple még dolgozik vagy valamikor dolgozott egy új iPad minin.

Twitteren egy bizonyos Mr. White osztott meg egy posztot, ahol az új iPad mini háza látszik:

A képeken egy rozéarany iPad mini látszik, melynek eltérő antenna csíkjai vannak. Nagyjából tényleg ennyi az eltérés, mert minden más tekintetben az iPad mini 4-re hajaz.

A dizájn nagyban hasonlít az előző iPad minire: van 3,5 mm-es jack csatlakozó, 2 hangszórós kialakítás, vaku hiánya, stb. Szóval nem

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az iOS 12.1.2 már felkészült az új Smart Battery Case-re

Egy érdekes megoldással rábírható az iOS, hogy felfedje az új akkumulátor tok dizájnját.

Egy Tom nevű Reddit felhasználó szétszedett egy iPhone 7 Smart Battery Case-t és beledugta iPhone X készülékét. A látvány nem túl szép és nem is használható mindennapokban, de arra jó volt, hogy felfedje az iOS-ben egy új tok létezését:

A tok csatlakoztatása után az Értesítési központ widget oldalának Akkumulátor widgetjén megjelent egy Smart Battery Case ikon, amin álló kamera-kivágás látszódik:

Nem ez az első alkalom, hogy iPhone X(S) Smart Battery Case merült fel, legutóbb előző hónapban volt ez pletyka.

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Mégis csak lesz iPad mini 5?

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem a 7,9 hüvelyk a tökéletes méret, így azonnal ráugrok az iPad mini pletykákra. Nézzük meg ezúttal mit tudtunk meg!

A Slashleaks kiszivárogtatott néhány képet egy új iPad mini tokról, ami állítólag az ötödik generációs apró táblagéphez készült.

Ha lehet hinni a képeknek, az új iPad mini az új iPadhez hasonló kamera elrendezést fog használni, de megmarad rajta a 3,5 mm-es jack csatlakozó és sztereó hangszórókat kap.

Ami izgalmasabb, hogy a tok oldalán a Smart Connector is helyet kapott, vagyis elképzelhető, hogy az Apple egy aprócska billentyűzetet is

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Boldog karácsonyt!

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás

Gyárilag görbe iPadek

Úgy néz ki, hogy néhány iPad Pro a dobozból kivéve eleve hajlott. Az Apple szerint ez rendben van.

Néhány felhasználó új iPad Pro-ja kicsomagolása után azonnal csalódott lett, mert az iPadje görbe:

A The Verge kifaggatta az Apple-t az ügyben és a cég azzal védekezett, hogy az enyhe görbület az alumínium házban a gyártási folyamat egyik mellékhatása, de nem kell félni, mert nincs negatív hatással az eszköz használatára és idővel nem lesz rosszabb.

A görbület az alumínium és a műanyag alkatrészek lehűlésekor keletkezik, de ezt az Apple nem tartja hibának, szerintük elfogadható egy ilyen hátlappal

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›