WWDC 2019: Írj kódot. Nyűgözz le.

Az Apple csütörtök este bejelentette, hogy idén június 3-tól kerül megrendezésre éves fejlesztői konferenciájuk.

Akik egy kicsit is követik az Apple világát, tudják, hogy a WWDC az év egyik legizgalmasabb eseménye, hiszen ilyenkor kerül bemutatásra a macOS, az iOS, a watchOS és a tvOS következő változata is.

Idén, a már megszokott helyszínen, a San Jose-ban található McEnery Convention Center épületében kerül megrendezésre az esemény a június 3-mal kezdődő héten.

Az esemény a már megszokott módon egy nyitóprezentációval kezdődik, ahol az Apple lerántja a leplet a macOS 10.15-ről, az iOS 13-ról és

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iPad 7 és iPad mini 5 pletykák

Vajon ma tudunk meg valami újat is, vagy csak a régebbi pletykákat mondják el újra a lapok?

Az indiai 91Mobiles blog állítólag a Slashleaks egyik szerzőjétől, Sudhanshu Ambhore-tól szerzett egy képet, amin az iPad mini 5 tokja látható:

Igen, ez majdnem teljesen ugyanúgy néz ki, mint egy iPad mini 4 tok! Az egyetlen eltérést az adja, hogy a hátlapon középre került a mikrofon, mint a modern iPadek esetén.

Ez persze szomorú azoknak, akik drasztikus változásra vártak, de jó hír azoknak, akik azért imádkoztak, hogy megmaradjon a 3,5 mm-es jack csatlakozó.

Ennél sokkal izgalmasabb a CoinX

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Március 25: It’s show time.

Az Apple végre megerősítette a korábbi pletykákat: március 25-én lesz a cég következő médiaeseménye.

Március 25-én, hazai idő szerint este 6-kor az Apple médiaeseményt tart az Apple Parkban található Steve Jobs Theater épületében.

Az esemény neve “It’s show time”, ami arra enged következtetni, hogy bemutatásra kerül az Apple új TV szolgáltatása.

A TV szolgáltatás mellett valószínűleg érkezik az Apple News előfizetős

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Szebb borítókat kapnak az Apple Music lejátszási listák

Ha Apple Music előfizető vagy észrevehetted, hogy az utóbbi időben az Apple szépen lassan lecserélte a válogatások borítóit. Ez nem a véletlen műve, a cég könnyebben felismerhető lejátszási listákon dolgozik.

A The Verge kifaggatta az Apple Music globális szerkesztői igazgatóját, Rachel Newman-t arról, hogy mi áll a változtatások mögött.

Az indoklás mögött semmi sátáni nem rejlik, az Apple egyszerűen szeretné azt, ha a válogatások borítói jobban tükröznék a rajtuk rejlő számok hangulatát és ezt úgy valósították meg, hogy olyan művészeket kértek fel, akik már dolgoztak nagy nevek albumborítóin. Az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

PrivacyIsImportant.com

Az Apple a héten bejegyzett egy új domain címet, melyet egyelőre nem használ.

A MacRumors vette észre, hogy WHOIS rekord alapján az Apple hétfőn megvásárolta a PrivacyIsImportant.com (AzAdatvédelemFontos) domain nevet:

A rekord tartalmazza az Apple hivatalos információit, beleértve az Apple telefonszámát és címét és a bejegyző a CSC, ami egy megbízható domain nevekkel foglalkozó cég.

A PrivacyIsImportant.com egyelőre még nem mutat semmilyen valódi weboldalra, de nem nehéz elképzelni, hogy az Apple hogyan hasznosíthatná reklámokban vagy plakátokon, ahol jelenleg is hirdetik, hogy az iPhone

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›