A dual-SIM iPhone Kínának készül

Úgy tűnik, hogy az Apple idén megjelenő két SIM kártya befogadására képes “olcsó” telefonja a kínai piac számára készül.

Ezt a posztot Benjamin Geskin képei díszítik majd, aki szerzett néhány kiegészítőgyártók számára készített makett készüléket, melyek az idei iPhone családot hivatottak bemutatni.

Az összes pletyka arra utal, hogy idén frissül az iPhone X és utódja továbbra is 5,8 colos kijelzővel fog rendelkezni. Emellett érkezik az iPhone X Plus 6,5 colos kijelzővel és a kettő közé érkezik egy olcsóbb, 6,1 colos LCD kijelzős iPhone.

A tajvani Economic Daily News szerint a 6,1 colos modellnek

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lekerekített sarkokat kap az idei iPad Pro

Az új iPadek sarkaikban is hasonlítanak majd az iPhone X-re.

A 9to5Mac-nél Guilherme Rambo felfedezte, hogy az iOS 12 legújabb bétája utal egy lekerekített sarkú iPadre:

A képfájl nevében a J3XX az új iPad Pro modellekre utal, ez a kód több helyen is utal egy főgomb nélküli gesztusokkal vezérelhető iPadre.

Rambo az iOS 12 szimulátort is módosította kicsit, hogy új iPadként működjön és sikerült elérnie, hogy a lekerekített sarkok megjelenjenek az osztott képernyős multitasking esetén:

Szóval most már szinte biztos, hogy az idei iPad Pro modellek kijelzője széltől szélig ér majd és lekerekített

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Sok új Emojit hoz majd az iOS 13

Még meg sem jelent az Unicode 11 szabványt támogató iOS 12, az Unicode Consortium már az Unicode 12-n dolgozik, mely sok érdekességet hoz majd magával.

A legérdekesebb talán az, hogy a kezet fogó pár Emoji 55 különböző variánsra lesz bővítve. Így reprezentálva lesz szinte minden elképzelhető páros kombináció.

Persze emellett más érdekes új alakzatokra is lehet majd számítani, lesz vakvezető kutya, ninja, varázspálca, süket ember, ásító arc, búvármaszk…

A teljes lista megnézhető az Emojipedia oldalán.

A végleges Unicode 12 jövő év márciusában érkezik, így addig még változhatnak az elemek, de az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tovább fog menni a Skype 7

A Microsoft meggondolta magát és mégsem nyírják ki a Skype klasszikus változatát.

Előző hónapban a Microsoft bejelentette, hogy a Skype utolsó klasszikus verziója, a 7-es hamarosan nem fog többé működni.

Ezt a döntést azonban sokan leszólták és a Microsoft meggondolta magát:

A felhasználói visszajelzések alapján kiterjesztjük a Skype 7 (Skype classic) támogatását egy ideig. A felhasználóink addig használhatják tovább a Skype classic alkalmazást.

Köszönjük a megjegyzéseket, figyelünk rájuk. Dolgozni fogunk rajta, hogy az összes kért funkciót átemeljük a Skype 8-ba.

A Skype felhasználók

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Barátkozzunk almás muzsikán

Az Apple egy új “Friends Mix” lejátszási listával lepte meg az Apple Music felhasználókat.

Ezentúl minden szerdán egy újabb mixet hallgathatsz meg az Apple Music-on.

Az Önnek fül alatt ugyanis egyes felhasználóknál már feltűnt a “Friends Mix” nevű lista, ahol olyan számok jelennek meg, amiket barátaid szeretnek hallgatni.

Így sokkal izgalmasabbá vált a barátok része az alkalmazásnak. Korábban csak azt láthattuk, hogy miket hallgatnak barátaink, így azonban egy hangulatos válogatást is készít az Apple Music a kedvenceikből.

Persze a funkcióhoz kell az is, hogy legyen elég barátunk Apple Music-on,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›