20%-kal csökkentek az iPhone-eladások Kínában

A Bernstein becslései szerint 20%-kal esett az iPhone eladási száma Kínában.

Számításaikat a Business Insider jelentése szerint két dologra alapozták: az Apple összbevételére a kínai piacon, ezen kívül a cég jelentésére, miszerint a Mac eladásai 20%-kal növekedtek a második negyedévben, és az Apple szolgáltatásai is hasonlóan jól teljesítettek. Ez együttesen azt sugallja, hogy az iPhone és az iPad eladási száma az, ami hasonló mértékben csökkent.

Az Oppenheimer szerint hiányzik a cégből Steve Jobs képessége, hogy felkeltse az emberek érdeklődését és lelkesedését az új termékek iránt, és olyan

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kiszivárgott tok és render a 10,5”-os iPadről

Pár napja felkerült néhány 10,5 colos iPad Pro tok a világhálóra, valamint renderek is készültek.

Benjamin Geskin áll a szivárgások központjában. Ő töltötte fel (többek közt) ezt a csiripelést Twitterre, amin az új 10,5 és 12,9 colos iPad Pro tokjai láthatóak:

Emellett több más fotó is felkerült neki hála, amikből láthatóvá vált, hogy mennyivel lesz a 9,7 colos iPadnél nagyobb az új 10,5 colos Pro.

Később Geskin render képeket osztott meg,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Újabb AirPods firmware jelent meg

Az Apple kiadta az AirPods firmware 3.7.2-es változatát.

Az új firmware verziót a német Macerkopf.de oldal vette észre és információik szerint Bluetooth problémákat orvosol.

Ha minden igaz, a frissítés telepítése után telefonhívások közben ritkábban szakad majd meg a kapcsolat a fülhallgatók és az iPhone között.

Amennyiben még sosem ellenőrizted az AirPods-od firmware verzióját vagy nem tudod, hogy hogyan frissíts, bökj ide korábbi összefoglaló cikkünkhöz.

Az AirPods firmware-e korábban idén februárban frissült.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hibajavítást kapott az iTunes 12.6.1-es frissítése

Az Apple csiszolt egyet legutóbbi iTunes frissítésén.

10 napja jelent meg az iTunes 12.6.1 első változata, de úgy néz ki, hogy az Apple-nél találtak benne valamilyen hibát, ezért tegnapelőtt este visszavonták, majd újra kiadták a frissítést.

Azt, hogy a leszedés nem csak egy véletlen malőr volt, abból tudhatjuk, hogy a visszatért frissítés más verziószámot kapott.

Az előző változat verziószáma 12.6.1.25 volt, míg az újé 12.6.1.27.

A frissítést a Mac App Store Frissítések fülére kattintva telepítheted.

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iPhone 9 pletyka… igen, kilenc…

Még meg sem jelent az iPhone 7s vagy az iPhone 8, de a pletykák már az iPhone 9-ről szólnak.

Valahonnan felmerült a pletyka, hogy az idei új iPhone neve iPhone 8 lesz és most már mindenki biztos benne, hogy jövőre az iPhone 9 jön.

A The Bell információi szerint a 2018-as iPhone, más nevén “iPhone 9” két kijelzőméretben érkezik majd. Az egyik 5,28 colos lesz, a másik pedig 6,46 colos, a paneleket pedig a Samsung gyártja majd.

Ez egy egészen izgalmas találgatás, már csak azért is, mert legtöbb jövendőmondó szerint idén az Apple egy frissített iPhone 7 családot ad majd ki (4,7 colos iPhone 7s és 5,5

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›