Megjelent a Google News alkalmazás

A Google kiadta Apple News riválisát, a kreatívan Google News-ra keresztelt alkalmazást.

A Google News azonnal egy óriási előnnyel indít: itthon is elérhető, míg az Apple News itthoni használatához át kell állítanod iOS eszközöd régióját az Egyesült Államokra, Egyesült Királyságra vagy Ausztráliára.

A Google News első indításkor már olyan cikkekkel és hírekkel indít, amik érdekelhetnek téged, ha van Google fiókod. Miután a Google már jó ideje figyeli, hogy mi mindent csinálsz a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tovább folytatódik a Samsung per

Nem utaztunk időt, hanem még mindig ugyanaz a per megy.

Az Apple 2011-ben beperelte a Samsungot, mert úgy vélték, hogy a koreai gyártót inspirálta az Apple telefonjainak formavilága.

Ezt a pert 2012-ben meg is nyerték, a Samsungot bűnösnek találták, de a per azóta is szüntelenül zajlik a koreai gyártó büntetésének megállapítása miatt. Az Apple szeretne 1 milliárd dollárt behajtani, melynél jelentősen többet keresett már a Samsung az elmúlt években okostelefonok eladásával, de ők továbbra se szeretnének fizetni.

A Samsung úgy véli, hogy az Apple nem kérhet jogosan 1 milliárd dollárt, mert annyi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

4 pletyka egy csomagban: iPhone SE 2 és 6,1 colos iPhone

Az idei iPhone-ok közül az iPhone X-2 és az iPhone X Plus nem rejteget túl sok érdekességet, de az iPhone SE utódja és a rejtélyes 6,1 colos iPhone kapcsán van mit elmélkedni.

Haladjunk méretben, nézzük meg, hogy mit tudunk az iPhone SE 2-ről!

A MacRumors megszerezte az Olixar tokkészítő render képeit, amiken egy széltől szélig érő kijelzős iPhone SE látható.

Ez a telefon az iPhone X és az iPhone SE szerelemgyereke… de semmiképp se gondoljuk, hogy iPhone SE X lenne a neve ;-)

Az Olixar állítólag megbízható kínai forrásokból jutott hozzá az új iPhone SE méreteihez, melyek alapján az új telefon

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új iPhone X reklám a vasútállomásról

Az Apple kiadott egy új iPhone X reklámot, mely bemutatja, hogy milyen egyszerűen készíthetsz magadról menő szelfit, miközben a vonatod megpróbálod elérni.

A videó címe “Stúdió a zsebedben” és egy nőt láthatunk benne, akit annyira lenyűgöz az iPhone X portrémegvilágítás funkciója, hogy csak kattintgat és kattintgat körbe-körbe forogva:

A portrémegvilágítás funkció az iPhone X elő- és hátlapi kameráján is elérhető, így teljesen érthető, amit csinál, de aki ismeri a funkciót, az tudja, hogy ha valaki így forogna és közben fényképezne, annak nem az lenne a végeredménye, amit a reklám szeretne velünk

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mindkét hátlapi kamera aktív lehet videofelvételnél a jövőben

Az Apple levédetett egy szabadalmat, mely azt írja le, hogy az iPhone Kamera alkalmazása videofelvételnél mindkét hátlapi szenzorral rögzítene.

Az USPTO (United States Patent and Trademark Office – Egyesült Államok szabadalmi és védjegy hivatala) múlt héten tette nyilvánossá az Apple egyik szabadalmát, melynek címe “Digitális kereső felhasználói felület több kamerához”.

A szabadalom egy több kamerás elektronikai eszközről szól, mint az iPhone 7 Plus, 8 Plus vagy X, melyeknél a hátlapon a megszokott kamera mellett egy telefotó lencse is található.

Jelenleg a kamerák közti váltásnál

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›