HomePod gyártási hírek és Apple Watch S3 pletykák

Jelenleg úgy néz ki, hogy az Apple csak félmillió HomePod eszközt fog legyártatni idén. Az Apple Watch Series 3 pedig nem változik formavilágában, de kap egy izgalmas új funkciót, ami új vásárlói körök számára teheti majd érdekessé.

A HomePod állítólagos gyártója az Inventec Appliances (az AirPods gyártója) és a Nikkei információi szerint bajban vannak.

Az Inventec Appliances elnöke, David Ho egy okos otthoni eszközről beszélt sajtótájékoztatóján, mely 2017 végén érkezik és problémás a gyártása. Név szerint nem említette a HomePod okoshangfalat, de nem nehéz kitalálni, hogy arra gondolt.

Idén

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új App Store ikont és egyéb változásokat hoztak a hatodik béták

Az Apple tegnap este kiadta a fejlesztőknek a macOS 10.13, az iOS 11, a watchOS 4 és a tvOS 11 hatodik bétáját.

Először tudjuk le a legnagyobb változást, mely a legtöbb embert megrázta: megváltozott az App Store ikonja!

És itt most nem magáról az ikonról van szó, hanem az ikonon lévő formáról, mely a kezdetektől egy ceruzából, ecsetből és vonalzóból álló nyomtatott nagy A volt, egészen

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Hazai tömegközlekedéssel bővült a Térképek alkalmazás!

Az Apple Maps ma sokkal okosabbá vált itthon, mivel mostantól segíthet tömegközlekedéssel is.

A tömegközlekedési adatok több nagyobb városban működnek a fővároson kívül, mint például Debrecenben, Szegeden, Miskolcon, Győrben és Pécsett, de ami igazán szuper, hogy még a MÁV járatokat is sikerült az Apple-nek a Térképek alkalmazásba költöztetnie.

Ennek köszönhetően az Apple Térképek alkalmazása most már teljesen képes leváltani a Google Maps alkalmazást, ha adsz neki egy esélyt.

Az Apple Térképek ráadásul néhány tekintetben még többet is tud, mint a Google megoldása. Megállóknál és

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Kevés a Smart Connectoros kiegészítő az Apple szerint

Az Apple az iPad Pro megjelenésekor azt remélte, hogy a Smart Connector csatlakozót tárt karokkal fogadják majd a kiegészítő-gyártók. Két évvel később azonban sajnos még mindig nem lett népszerű: jelenleg csak négy Smart Connector technológiát alkalmazó kiegészítő van piacon, melyből egyet az Apple, hármat pedig a Logitech kínál.

Számos kiegészítő-gyártót megkérdeztek, miért nem használják termékeikhez a Smart Connector csatlakozót.

Sokan arra panaszkodtak, hogy a csatlakozóhoz szükséges alkatrészek drágák és sokat kell rájuk várni. Egy gyorsan változó piacon nem mindegy, milyen gyorsan kerülnek a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Harmadik helyre csúszhat az Apple

Elképzelhető, hogy az Apple harmadik helyre csúszhat a telefongyártók közt.

A DigiTimes információi szerint a harmadik naptári negyedév végére az Apple-t beelőzheti a kínai Huawei leszállított telefonok számában.

A jelentés szerint a jóslatot a tajvani beszállítók rendeléseire alapozzák, melyekből az sejthető, hogy a Huawei új okostelefonjai, a P10 és a Mate 9 a vártnál jelentősen jobban fogynak. Ez a lendület akár arra is elég lehet, hogy az iPhone-t lenyomja.

A Huawei 38,4 millió telefont szállított a boltok polcaira előző negyedévben a Strategy Analytics információi szerint. Ezt párosítva a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›