Frissítések: macOS 10.12.6, iOS 10.3.3, watchOS 3.2.3, tvOS 10.2.2

Az Apple ma este 7-kor egy rakás frissítéssel lepett meg minket.

Az Apple ma kiadta a macOS 10.12.6-ot, az iOS 10.3.3-at, a watchOS 3.2.3-at és a tvOS 10.2.2-t.

tvOS képernyőfotó Apple TV hiányában kimarad

Alapvetően hibajavító frissítésekről van szó, szóval új funkciókra ne számíts, de azért ajánlott a telepítésük, mert növelik eszközeid biztonságát és stabilitását.

Ha mégis lenne valami érdekes a frissítésekben, a cikket természetesen frissíteni fogjuk!

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Augusztusban érkezik az új iPhone SE és októberben mutatják be a 8-at?

A mai napot azzal kezdtük, hogy arról írtunk, nem lesz több iPhone SE. Most azonban itt egy friss pletyka arról, hogy következő hónapban érkezik az új iPhone SE!

Az iGeneration forrásai szerint az Apple egy miniesemény során következő hónapban bemutatja az iPhone SE következő generációját.

Ez feltehetően egy délutánra lezárt online áruházat és egy sajtónyilatkozatot jelent. A lap szerint erre azért lenne szükség, mert az iPhone 7s, iPhone 7s Plus és iPhone 8 bemutatója októberre csúszik és ezért addig is kell valami, amivel foglalkozhatnak az Apple lapok.

A lap ráadásul azt is véli, hogy az új SE

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Új pozíciót nyit az Apple, hogy gatyába rázza a kínai piacot

Az Apple bejelentette, hogy Isabel Ge Mahe lett a cég kínai ügyvezető igazgatója és alelnöke.

Ge Mahe, aki kilenc éven keresztül volt az Apple vezeték nélküli technológiákkal foglalkozó csapatának alelnöke, most közvetlenül Tim Cooknak és Jeff Williamsnek fog jelenteni.

Elkötelezettek vagyunk a cég kínai befektetései és üzleti növekedése iránt, ezért nagyon örülünk, hogy Isabel tapasztalata és vezetői képességei már a kínai kihelyezettséget erősítik” - nyilatkozta az Apple vezérigazgatója, Tim Cook. „Az évek során rengeteg idejét áldozta arra, hogy a kínai Apple felhasználók számára is tudjon az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

macOS alkalmazásajánló: Vanilla

Érkezett egy Bartender alternatíva, ami megérdemli a figyelmet.

Sokak szeretik a Bartender nevű alkalmazást, mely képes elrejteni a felesleges menüsáv elemeket. A Vanilla nevű alkalmazás is képes erre, ráadásul ha nem vágysz extra funkciókra, akkor ingyenes is.

A Vanilla-t telepítés után csak el kell indítanod, majd az elrejtendő elemeket át kell húznod a bal oldalára és meg is vagy. Innentől egy kattintással meg tudod jeleníteni vagy el tudod rejteni a felesleges menüsáv elemeket.

A fizetős változat efelett még ezekkel a funkciókkal rendelkezik:

  • képes teljesen elrejteni az ikonokat
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nem lesz több iPhone SE

Egy elemző szerint az Apple nem fog több belépő iPhone-t készíteni.

Az iPhone SE utoljára tavaly márciusban jelent meg és azóta csak tárhelyopcióiban frissült, így egyáltalán nem meglepőek az olyan hírek, hogy az Apple a termék megszüntetésén gondolkodik.

Ez szomorú, mert az iPhone SE a legjobb 4 colos készülékek között van, mely gyors és kompakt, valamint az ősszel megjelenő iOS 11 is fut majd rajta. És utána 2018-ban majd az iOS 12 is feltehetően. Azt követően azonban elkezd majd lassulni a készülék és úgy néz ki, hogy az Apple-nek nincsenek tervei az iPhone SE kedvelőinek megtartására.

Ez

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 < 1 2 3 4 >  Utolsó ›