4K és 60 fps várható az iPhone 8 kameráitól

A HomePod operációs rendszere felfedte, hogy az iPhone 8 4K felbontás mellett is 60 fps-sel veszi majd fel a videókat.

Ez a hátlapi kamerá(k)tól is nagy teljesítmény lenne, de a HomePod rendszerben található kód arra utal, hogy az új iPhone előlapi kamerája is képes lesz hozni a 4K felbontás mellett a másodpercenkénti 60 képkockát.

Jelenleg az iPhone 7 és a 7 Plus is csak 30 fps-sel tudja a 4K-t vagy 60 fps-sel a 1080p-t a hátlapi kamerán. Az előlapi kamera pedig csak 1080p-t tud 30 fps-sel. Ezekhez képest a 4K + 60 fps óriási ugrás lenne, főleg az előlapi kameránál.

Persze nem meglepő, hogy az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vic Gundotra: Ha szeretsz fényképezni, ne az Androidot válaszd

A Google egykori vezetőségi tagja, Vic Gundotra szerint az iPhone kamerája évekkel az androidos telefonoké előtt jár, és ezért az Androidot okolja.

Pár napja a Facebookon nyilvánította ki elégedettségét az iPhone 7 kamerájával szemben, melynek minőségét egy tükörreflexes digitális kamerához hasonlította. A bejegyzéséhez azonban érkezett egy hozzászólás, mely szerint a Samsung S8 még annál is jobb képminőséget produkál.

Gundotra hosszan reagált a kommentre, és válaszában kiemelte, hogy sosem használna androidos telefont fényképkészítéshez.

A gond ott kezdődik, hogy az Android egy többnyire nyílt

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iPad billentyűzetet készít a Microsoft

Egy kiszivárgott dokumentum alapján a Microsoft készíteni fog egy iPad billentyűzetet.

A Microsoft stratégiája nem mindig egyértelmű, de amikor úgy döntenek, hogy kedveznek az Apple felhasználóknak, annak örülhetünk.

Egy akkumulátorral kapcsolatos szabályozó dokumentumban tűnt fel az iPad Touch Cover szókombináció, mely egyértelműen arra utal, hogy a Microsoft kacérkodik egy iPad billentyűzet ötletével.

Kép nem szivárgott (még) ki a billentyűzetről, de a szabályozó doksinak köszönhetően tudjuk, hogy 0,814 wattórás akkumulátora lesz, ha a Microsoft úgy dönt, hogy kiadja.

Miután akkumulátoros, így

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

263 000 balesetveszélyes iPhone tokot hívatott vissza gyártója

A MixBin Electronics csúnyán megégette magát: körülbelül 263 000 darab csillámporos iPhone tokot hívatott vissza, miután azok károsnak bizonyultak használóikra.

A termék 2015 októberében került piacra, de sikere nem volt hosszú életű. A folyékony csillámmal töltött tokok eleinte vonzónak tűnhettek, de aki véletlenül eltörte sajátját, az saját bőrén tapasztalhatta, hogy nem minden arany, ami fénylik. Több mint két tucat felhasználó panaszkodott bőrpirosodásra, kiütésekre, egyikük még maradandó sebre is, melyeket elmondásuk szerint a tokból kiszivárgó maró anyag okozott.

Az iPhone 6-ra, 6s-re és

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Már az iOS eszközök 87%-án a tízes rendszer fut

Az App Store friss statisztikái alapján az aktív iOS eszközök 87%-án az iOS 10 valamelyik verziója található.

Az Apple hétfő este frissítette iOS statisztikáit, melyet elsősorban a fejlesztőknek készít, de mindenki számára érdekes lehet.

Ebből kiderült, hogy már az aktív eszközök 87%-án az iOS 10 valamelyik verziója található.

Az Apple havi egyszer leméri, hogy az App Store-t milyen iOS-ekről érik el a felhasználók és ez alapján készíti el statisztikáit. Ez hasznos információ a fejlesztők számára, hiszen ha sokan használják az új rendszert, akkor bátrabban írnak olyan alkalmazásokat, melyek

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›