Napi iPhone 11 pletykák

Mi is lehetne jobb így péntek délután, mint néhány iPhone 11 pletyka?

A japán Mac Otakara szerint az Apple idén végre tényleg, de tuti-tuti USB-C-s, 18 W-os fali adaptert fog tenni az iPhone 11 dobozába.

Amióta az Apple 2016-ban bemutatta az USB-C csatlakozós MacBook Pro modelleket, legalább havi egyszer becsúszik egy hír, hogy a következő iPhone töltőkábele nem USB-A végű lesz és hogy az Apple végre leszámol a dobozban található 5 W-os fali adapterrel. Ez azonban nem történt meg se az iPhone X-nél, se pedig az iPhone XS-nél. Talán idén az iPhone 11-nél meg fog?

Az indiai CashKaro oldal

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tisztességtelen piaci versengéssel vádolta az Apple-t a New York Times

A New York Times nemrég olyan cikket osztott meg, mely szerint az Apple azért vont be számos szülői felügyeletet segítő alkalmazást az App Store-ból, hogy kisebb konkurenciája legyen az iOS 12 Screen Time funkciójának.

Több fejlesztő panaszosan nyilatkozott az esetről, olyan is volt, aki azt állította, az Apple figyelmeztetés nélkül törölte alkalmazását.

Az Apple szóvivője rövid nyilatkozatában kiemelte, hogy az Apple minden alkalmazást egyenlő módon kezel, beleértve a Screen Time lehetséges ‘vetélytársait’. Az alkalmazásokat azért törölték, mert túl sok információt gyűjtenek a felhasználóktól.

A

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
2019 Q2 negyedév eredményei

2019 Q2: újabb sikeres negyedév

Az Apple tegnap este kiadta újabb negyedéves eredményeit. Nem kell félni, nem fognak csődbe menni!

Először tisztázzuk az alapokat:

  • az Apple egy ciklikus cég, ezért a negyedéves eredményeket az egy évvel korábbi negyedév eredményeivel érdemes összehasonlítani
  • a tőzsdei negyedévek el vannak tolva eggyel a naptárihoz képest
  • ez a második olyan negyedév, amikor az Apple nem fedte fel a pontos eladási adatokat, így jóval kevesebb információnk van a következtetésekhez

Pénzügyek

Idén 58 milliárd dollár bevételre tettek szert, melyből hasznuk 11,6 milliárd volt, ezért a részvényesek 2,46 dollár

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Viszlát Aperture

A következő macOS-en nem fog futni az Apple nyugdíjazott képszerkesztő alkalmazása.

Az Apple egy friss támogatási dokumentumban felfedte, hogy az Aperture nem fog futni macOS 10.15 alatt.

Miután az alkalmazás fejlesztésével igazából még 2014-ben leálltak (igaz az App Store-ból csak 2015-ben távolították el), ez egyáltalán nem meglepő, de mivel az alkalmazásnak továbbra is van rajongótábora, ezért elég szomorú hír ez most.

A dokumentumban az Apple azt javasolja, hogy a maradi Aperture felhasználók álljanak át a Fotók alkalmazásra vagy az Adobe Lightroom Classic-ra.

Neked hiányozni fog az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Zajszűrős AirPods érkezhet idén

Aktív zajszűréssel érkezhet az AirPods 3, akár már év végén.

A Digitimes úgy értesült, hogy az Apple nagyban dolgozik az ügyön az Invetec-kel és a Luxshare-rel karöltve.

Nincsenek egyedül a feltételezéssel, februárban az OnLeaks-től is hallhattunk hasonló pletykát Ők azt is hozzátették, hogy fekete színváltozatban is megvásárolhatjuk majd a harmadik generációs AirPods-ot.

A Bloomberg riportere, Mark Gurman viszont úgy látja, hogy 2020-ig még várnunk kell rá.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›