Átlátszó műanyag tokot is kaphat az iPhone XR

A szeptemberi médiaesemény után az Apple minden országban feltette oldalára a szokásos sajtónyilatkozatát, melyben összefoglalták az eseményt.

Néhány országban, többek közt Kanadában azonban egy extra infó is volt az írásban: az Apple ki fog adni egy átlátszó műanyag tokot az iPhone XR-hez.

A 9to5Mac képet is szerzett a tokról, ezt láthatod itt fentebb. Semmi extra, csak egy egyszerű műanyag tok, mely megmutatja az iPhone XR színes egyéniségét a nagy világ számára.

Ha minden igaz, a tok 40 dollárról indul, vagyis itthon körülbelül 16 ezer forintba fog kerülni.

Te vennél átlátszó Apple tokot az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Csökkenő Mac eladások

Az Apple nem frissíti számítógépeit, a piac pedig azzal válaszol, hogy nem vásárol. Meglepő, mi?

A Gartner elemzőcég becslései alapján az Apple kevesebb Mac-et adott el, mint egy éve és a cég részesedése is csökkent a számítógépek piacán.

Ha minden igaz, 4,9 millió Mac talált gazdára 2018 harmadik negyedévében, ami 8,5%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. Emellett a Mac piaci részesedése is csökkent 8%-ról 7,3-ra.

Ezzel az Apple még mindig a negyedik legnagyobb PC gyártó a világon a Lenovo, HP és Dell után, de ez inkább csak a lendületről szól, mintsem az Apple idei munkájáról.

Ahogy

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iPad Pro 2018 pletykák

Rambo ismét szállít.

Guilherme Rambo, a 9to5Mac szerkesztője az iOS 12.1 béták átvizsgálása során talált egy új iPadet, melynek kódneve “iPad2018Fall”.

Ez önmagában még nem izgalmas, de a rendszer több titokról is lerántotta a leplet.

Kijelző

Az új iPadek kijelzője széltől szélig fog érni és nem lesz alattuk főgomb. A főgombot egy gesztus-vezérelt sáv váltja majd, pont mint az iPhone X család esetén.

Fontos eltérés azonban, hogy az iPad Pro kijelzőjébe nem fog belógni egy szenzorház, a kijelzőt csak a sarkok lekerekítései zavarják majd meg.

Face ID fektetett módban

Az iPhone X-en és

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az iOS 12.0.1

Itt az iOS 12 első frissítése, amit valószínűleg már nem is kell telepítened.

Az iOS 12 már automatikusan telepíti a szoftverfrissítéseket (ezt a Beállítások→ Általános→ Szoftverfrissítés alatt állíthatod), így igazából nem is kell foglalkoznod azzal, hogy mikor ad ki az Apple egy új szoftverfrissítést.

Ha azonban mégis érdekelne, itt a hivatalos leírása az iOS 12 első frissítésének:

Az iOS 12.0.1 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz iPhone-hoz és iPadhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amely miatt egyes iPhone XS-ek töltése nem kezdődik meg azonnal, amikor Lightning-kábelhez
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az új Parallels és VMWare

Minden évben az új macOS megjelenése után nem sokkal frissül a két legnépszerűbb virtualizációs alkalmazás. Ez idén sincs másképp.

A Parallels Desktop 14-es változata nem hoz forradalmi változtatásokat, de azért akik szeretik és frissítettek macOS Mojave-re, értékelni fogják a változtatásokat:

  • jobb tárhelyhasználat
  • több Windows alkalmazás támogatása
  • profi funkciók IT felhasználóknak
  • Parallels Toolbox segítő alkalmazás

A VMWare Fusion még csak a 11-es verziószámnál jár, de ez nem jelent semmit. Az újdonságok listája itt egy kicsit gazdagabb:

  • teljes macOS Mojave és új Mac-ek támogatása
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›