Megérkeztek az új Smart Battery Case-ek!

Az Apple tegnap este meglepett minket 3 új kiegészítővel, melyek Quasimodot csinálnak a 2018-as iPhone családból is.

Természetesen az új Smart Battery Case kiegészítőről van szó, melyre valószínűleg már sokan vágytak, akik nem elégedettek iPhone-juk akkumulátor-üzemidejével.

Az új akkumulátoros tok elérhető az iPhone XS-re, iPhone XS Max-ra és az iPhone XR-re is, ráadásul mindháromra ugyanannyiba kerül. Itthon 47990 forintért vásárolható meg a Smart Battery Case, ami nem olcsó, de az előnyei vitathatatlanok.

Az iPhone XS a tokjával akár 33 órán át bírja a telefonálást, 21 órán át az internetezést

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új iPod touch és USB-C csatlakozós iPhone?

A japánok felől izgalmas információk érkeztek az idei iOS eszközök kapcsán.

A japán Mac Otakara szerint az Apple dolgozik egy 7. generációs iPod touch modellen, ami a jelenlegi 6. generációsat válthatná.

A 6. generációs iPod touch még 2015-ben jelent meg, akkor kapta meg a 4 colos zenelejátszó a 2014 őszén bemutatott iPhone 6 hardverét. Szóval bőven itt van már az ideje egy frissítésnek, mert kínos, hogy az Apple 2019-ben egy több mint 4 éves hardvert árul.

A lap nem fedett fel több infót az új iPod touch kapcsán és azt illetően is ködösen fogalmaztak, hogy mikor érkezik - ha érkezik egyáltalán.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A végén még tényleg lesz AirPower?

Sokan már el is temették az Apple saját vezeték nélküli töltőjét, de lehetséges, hogy mégis a boltok polcaira kerül a termék.

A ChargerLab szerint a Luxshare Precision már megkezdte az AirPower gyártását:

A Luxshare Precision onnan lehet ismerős, hogy ők

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

2019 első iPhone pletykái

Igazából nincs olyan nap, hogy ne érkezne RSS olvasómba egy új iPhone pletyka, de jobb ezeket összegyűjteni és egyben letudni, nem?

Nézzük meg, hogy milyen pletykákkal indítottak az Apple új telefonjai kapcsán a külföldi portálok!

Steve Hemmerstoffer összefogott az indiai Digit oldallal, hogy készítsen egy hozzávetőleges képet arról, hogy hogy fog kinézni az Apple idei csúcs telefonja.

Hemmerstoffer biztos abban, hogy az Apple idén ki fog adni egy olyan telefont, aminek 3 hátlapi kamerája van, de abban nem biztos, hogy az pont így fog kinézni, mert ez a kép állítólag egy korai prototípus alapján

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Kiszivárgott fotók az iPad mini 5 hátlapjáról

Most már biztos, hogy az Apple még dolgozik vagy valamikor dolgozott egy új iPad minin.

Twitteren egy bizonyos Mr. White osztott meg egy posztot, ahol az új iPad mini háza látszik:

A képeken egy rozéarany iPad mini látszik, melynek eltérő antenna csíkjai vannak. Nagyjából tényleg ennyi az eltérés, mert minden más tekintetben az iPad mini 4-re hajaz.

A dizájn nagyban hasonlít az előző iPad minire: van 3,5 mm-es jack csatlakozó, 2 hangszórós kialakítás, vaku hiánya, stb. Szóval nem

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›