Apple Music támogatással bővül a Facebook Messenger

Ezentúl könnyen és egyszerűen megoszthatod majd barátaiddal, hogy épp mit hallgatsz Apple Music-on.

Mivel az Apple Music Androidra is elérhető, így mindkét vezető mobil platformon egyszerűen működhet majd a szolgáltatás.

A Spotify beelőzte az Apple-t, így ha elindítod most a Messengert, már láthatod a Spotify ikont, de hamarosan az Apple Music is feltűnik majd itt:

És így néz ki egy elküldött dal:

Te fogod használni a dalmegosztást Facebook Messengeren?

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pletykarovat: iOS 11, tvOS 11, iPhone 8, iPhone 7s, 2017-es iMac

Az elmúlt napokban rengeteg pletyka merült fel. Ezeknek külön cikket is lehetne szentelni, de egyben átláthatóbb, nem? ;-)

Nézzük is meg a fent említett kategóriákat!

iMac Late 2017

Az információ forrása a DigiTimes, szóval érdemes egy csipetnyi sóval fogyasztani a morzsákat

  • A processzor Intel Xeon E3-1285 v6 lesz
  • 16-64 GB ECC RAM várható
  • Akár 2 TB NVM Express PCI-e SSD
  • A legújabb diszkrét grafikus gyorsító
  • A Quanta Computer végzi majd az összeszerelést
  • Már a következő hónapban megkezdődik 2 új alapmodell gyártása, a fent leírt spéci “szerverszintű” specifikációkra viszont őszig kell
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Idővonallal fog bővülni a Google Maps

A tegnapi Google Maps frissítés egy titkos újítást is hozott.

Az A/B tesztelésnek köszönhetően még nem mindenkinek jelent meg, de a Google bevezetett egy hasznos újdonságot Maps alkalmazásában.

Az Idővonalra keresztelt funkció lehetővé teszi, hogy visszanézd, mikor hol jártál, mert a Google folyamatosan követi a helyzeted.

A Google úgy pozicionálja ezt az újdonságot, hogy lehetővé teszik számodra, hogy visszanézd, merre jártál az előző nap. Így ha elfelejtetted, hogy merre volt az a tök jó ajándékbolt, a Google meg tudja neked nézni az útvonalad alapján.

Emellett a sétával és járművel megtett

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes lett az Apple összes felhasználói alkalmazása

Az Apple ingyenessé tette az iLife-ot és az iWorköt macOS-en és iOS-en egyaránt.

Emlékszel, amikor előző hónapban írtam április 18 jelentőségéről? Akkor úgy tippelték sokan, hogy az Apple tegnap valami forradalmi új hardvert fog bejelenteni, de úgy néz ki a cégnél más megdöbbentő döntést eszeltek ki.

Az iMovie, a GarageBand, a Numbers, a Keynote és a Pages is mostantól teljesen ingyenesen letölthető egy Apple ID-vel az App Store-okból.

Korábban ezek az alkalmazások csak akkor voltak ingyenesek, ha 2013 szeptembere után vásároltál valamilyen Apple eszközt, ami képes a futtatásukra.

A Volume

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Kizöldül az alma a Föld napjának tiszteletére

A Föld napjának alkalmából április 20-ától április 22-éig idén is zöld pólóra váltanak az Apple dolgozói a megszokott kék helyett, ahogy a tavaly készült fotón is láthatjuk.

Nem csak az egyenruha színe változik: világszerte az Apple üzletei felett elhelyezett alma-logó kap egy zöld levelecskét. A Föld napja egyike a néhány alkalomnak az évben, mikor az Apple módosítja a logóját.

A Föld napja alkalmat ad az Apple számára, hogy felhívhassa a figyelmet környezetvédelmi tevékenységeire, illetve érzékeltethesse az újrahasznosítás, a megújuló energiaforrások és egyéb zöld kezdeményezések iránti

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›