Újabb vásárlás: InVisage Technologies

Az Apple felvásárolt egy céget, mely segíthetné a jobb kamerák eljövetelét.

Jelenleg az Apple csak részben tervezi az iPhone-ok elő- és hátlapján lévő kamerákat. Az érzékelőket nem ők készítik, ellenben a képfeldolgozást már igen. Ez mostantól változhat.

A TechCrunch információi szerint az Apple felvásárolta az InVisage Technologies-t, akik többek közt a QuantumFilm Image Sensor érzékelőn dolgoztak eddig.

Ez a kameramodul lehetővé teszi, hogy vékonyabb kialakítás mellett jobb képek jöhessenek létre. Ezt az Apple használhatná arra, hogy eltüntesse a billegő telefonokat, vagy megtartsa a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Érkezik a javítás a hidegben rosszalkodó iPhone X-hez

Az Apple javítani fogja azt a hibát, ami megakadályozta az iPhone X kijelzőjét tökéletes működésében alacsony hőmérsékleten.

Tegnap írtunk róla, hogy az Apple legdrágább iPhone-ja, az iPhone X, elbizonytalanodik 10 fok alatt és néha furcsán reagál vagy egyáltalán nem reagál a kijelzője.

Az Apple a The Loop magazinnak elárulta, hogy szoftveres hibáról van szó és hamarosan kiadnak egy szoftverfrissítést, ami megoldja majd:

Tisztában vagyunk vele, hogy vannak esetek, amikor az iPhone X kijelzője ideiglenesen nem reagál az érintésre ha hirtelen negatív irányba változik a hőmérséklet. Ilyen

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az iOS 11.1.1

Rég nem volt ennyi egymást követő egyes egy frissítésben!

A héten írtunk róla, hogy az angol billentyűzet bekapcsolt automata javítással néhány felhasználónál az i betűt A[?]-ra cserélte.

Az Apple most kiadott egy frissítést, az iOS 11.1.1-et, mely pont ezt oldja meg. Az ő szavaikat használva:

Az iOS 11.1.1 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amely a billentyűzet automatikus javítási funkciójával
  • Kijavít egy problémát, amely miatt leáll a Hey Siri működése

Ahogy látható, egy Hey Siri problémát is orvosol a frissítés, de az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

2018 iPadje és iPhone-ja

Miután az idei év a végéhez közeledik, a pletykák már a 2018-as modellekről beszélnek.

A Bloomberg információi szerint az Apple egy minimális kerettel rendelkező iPadet fog bemutatni, mely elhagyja a főgombot és Face ID-re vált.

A főgomb eltávolításával az Apple terve a szélek csökkentése felül és alul, amire az eszköz eredeti 2010-es bemutatása óta nem került sor. Így közelebb kerülnea dizájn a nemrég bemutatott iPhone X-hez. Az új verzió lesz az első igazán nagy ugrás a 2015-ös iPad Pro óta az iPad számára.

A 2018-as iPad Pro sok funkciót átvesz majd az iPhone X-ből, de az OLED kijelző nem

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Fagypont közelében rosszalkodik az iPhone X

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen komoly a baj, de sokak iPhone X-e jobban szereti a meleget.

Redditen számoltak be először a jelenségről, miszerint az iPhone X kijelzője nem reagál hidegben. Nem vészesen hidegről van szó, hanem 0 és 10 Celsius közötti hőmérsékletekről.

Egyeseknél a telefon visszaállítása, vagy csupán annak lezárása és ismételt feloldása megoldja a problémát, amiből arra következtethetünk, hogy szoftveres a probléma és inkább a fényviszonyok megváltozásával van összefüggésben, mintsem a hőmérséklet csökkenésével.

Az Apple már tud a problémáról és cserélt már ki iPhone X-eket

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›