Egy hét edzésre akar rávenni az Apple

Február 8 és 14 között érdemes lesz megmozdulnia az Apple Watch tulajoknak.

Februárban kerül megrendezésre az Amerikai Szívhónap. Ennek örömére az Apple Watch tulajok Tevékenység alkalmazásában feltűnt egy Szívónapi kihívás, mely leírása egyértelműsíti, mit kell tenni érte:

Tegyen valami jót a szívével, és kap egy díjat. Zárja be a Gyakorlat gyűrűjét hét egymás utáni napon február 8-tól február 14-ig.

Az Apple Watch tulajok a mai nap során fognak értesítést kapni az új kihívásról karórájukon.

A kihívással együtt az Apple első animált iMessage matricái is járnak, amiket mozgásban megnézhetsz

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jövő hónapban befuthat az első új idei Apple termék

A következő hónap március és márciusban már szokott termékeket bemutatni az Apple.

A Digitimes információi szerint az Apple új iPadet, MacBookot és Apple Watch/iPhone modellt fog bemutatni 2018 márciusában. Az Apple Watch és az iPhone azért vagy-vagy, mert a jelentésük eredeti változatában Apple Watch szerepelt, amit később iPhone-ra cseréltek. Ezen cserekor került a jóslatukba a márciusi időpont is.

Teljesen elképzelhető, hogy az Apple idén is megtiszteli a márciust néhány apróbb bejelentéssel, ahogy azt tavaly is tették.

Tavaly márciusban egy délután befutott az 5. generációs iPad, a piros

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iCloud-alapú bejelentkezésen dolgozik az Apple?

Guilherme Rambo, a 9to5Mac-nél felfedte, hogy az iOS 11.3-ban olyan fájlok találhatóak, amik arra utalnak, hogy az Apple egy iCloud-alapú bejelentkezésen dolgozik.

Biztos láttál már olyan oldalakat, ahol használhattad a Google vagy Facebook fiókod a gyorsabb regisztráció/bejelentkezés eléréséhez. Ha minden igaz, az Apple is szeretne egy ilyet készíteni.

Az iOS 11.3-ban található egy új komponens, melynek neve SecureChannel és a benne található szövegfájlok azt a hatást keltik, hogy az Apple egy iCloud-alapú bejelentkezésen dolgozik.

Rambo egy olyan komponenst is talált, ami QR kód lefotózását

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Így kerüld el a High Sierra-t

Még mindig nem frissítettél macOS 10.13-ra és nem is akarsz, de zavarnak a frissítésre buzdító értesítések? Segítünk!

A macOS 10.13 High Sierra kapcsán sokaknak sokféle véleménye van. Az APFS fájlrendszer, valamint egyéb rendszerszintű változások miatt bizonyos gépeken vagy bizonyos alkalmazásokkal nem működik jól együtt, ezért sokan nem frissítettek rá.

Az Apple azonban szeretné, ha frissítenél, ezért a Mac App Store rendszeresen zaklatja azokat, akik még a korábbi macOS-eket használják.

Szerencsére a frissítésre ösztönző értesítések kikapcsolhatóak, így ha te is maradtál egy korábbi rendszeren

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

36 millió előfizetőnél jár az Apple Music

Az Apple Music zene streaming szolgáltatás egyre népszerűbb.

Utoljára tavaly szeptemberben hallottunk az Apple-től adatokat az Apple Music sikereiről. Az iPhone X bemutatója kapcsán kiderült, hogy 30 millió felhasználó felett jár már a szolgáltatás.

Azóta úgy fest, hogy körülbelül 6 millió hallgatót csábított magához az Apple.

Az Apple elárulta a The Wall Street Journal számára, hogy az Apple Music gyorsabban növekszik a Spotify-nál az Egyesült Államokban.

Jelenleg a Spotify-nak 70 millió fizető felhasználója van, ami közel kétszer annyi, mint az Apple Music-nak, de az utóbbi időben az Egyesült

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›