Apple Watch Series 4 + iPad Pro pletykák

Az idei iPhone eseményen előreláthatólag frissülni fog az Apple Watch és az iPad Pro is. Mire számíthatunk?

Mark Gurman a Bloomberg News-nak megírta, hogy az Apple idén nagyobb kijelzős Apple Watch modelleket fog készíteni.

Ez nem azt jelenti, hogy az óra nagyobb lesz, hanem azt, hogy a kijelző körüli keret lesz kisebb. Emellett nagyobb sebesség, jobb akkumulátor üzemidő és több egészségügyi/fitnesz funkció is várható az új okosórától.

A legfontosabb része azonban a pletykának az, hogy az új Apple Watch kompatibilis marad a jelenlegi óraszíjakkal, vagyis az Apple nem hagyja magára a szíjak

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone xx/9/Xs/X Plus pletyka gyűjtemény

Az elmúlt napokban sok forrásból hallottunk jóslatokat az új iPhone-okról. Nézzük is meg a legizgalmasabb pletykákat az Apple következő telefonjairól!

Kezdjük Ming-Chi Kuo-val, az egyik legjobban elismert Apple elemzővel. Kuo úgy véli, hogy az Apple idén 3 új iPhone-t fog bemutatni a szeptember 9-cel kezdődő héten. Ez megegyezik a korábbi pletykákkal, melyek szeptember 12-ei bemutatót, 14-ei előrendelést és 21-ei árusítást jósoltak.

Az 5,8 és 6,5 colos készülékek ha minden igaz elérhetőek lesznek szeptembertől, de az “olcsó” 6,1 colos LCD kijelzővel rendelkező változatra várni kell majd, az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A Google 10x annyi adatot kér

Egy friss felmérés szerint az androidos eszközök tízszer annyi adatot küldenek a Google-nek, mint amennyit az iOS eszközök az Apple-nek.

A Digital Content Next kutató cégtől Douglas C. Schmidt, aki számítástechnikai professzor a Vanderbilt University-n a “Google Data Collection” (Google adatgyűjtés) című tanulmányában a két legnépszerűbb mobil operációs rendszer atyjának adatgyűjtési irányelveinek összehasonlításáról írt.

Ebből az irományból kiderül, hogy a Google sokkal inkább kíváncsi arra, hogy mit csinálnak az Android operációs rendszert futtató okostelefon felhasználók, mint az Apple az iOS

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone xx és egyéb pletykák

Gilherme Rambo, a 9to5Mac szerkesztője és az Apple rendszereinek darabokra szedője felfedezte, hogy az Xcode 10 új bétája referenciákat tartalmaz 4 új iPhone-ra.

Így van, ha minden igaz, akkor az Apple idén szeptemberben 4 új iPhone-t fog bemutatni:

Vagyis érkezik egy frissített iPhone 7, egy 6,1 colos telefon iPhone X-szerű

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Készül már az Apple az új Watch-ra

Az Apple előkészítette a terepet arra, hogy az Apple Watch idén látványosan megújuljon.

ScanciaCB80 névre hallgató Reddit felhasználó észrevette, hogy az Apple eltávolított 14 óraszíjat oldaláról és eközben több más szíjból is készlethiányról árulkodik a cég oldala.

Nem meglepő ez egyáltalán, hiszen érkezik majd az őszi kollekció, ahogy azt már megszoktuk.

De az Apple nem csak az óraszíjak variálására készül. Az ECC-nél 6 új modellszámot jegyeztek be watchOS 5-öt futtató óráknál:

  • A1977, A1978, A1975, A1976, A2007, and A2008.

Az új Apple Watch Series 4 feltehetően széltől szélig érő

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›