Színes iPod, PowerBook, iBook és egyéb Mac

Egy cég vállal egyedi festéseket szinte mindegyik Apple termékre. A weboldaluk itt található:
http://www.colorwarepc.com/

Itt meg egy cikk róluk:
http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3581369,00.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Longhorn eladások Malájziában

Nem igazán Mac-es hír, de érdekes. Malajziában a kalózok illegális Longhorn másolatokat átulnak, körülbelül 400 forint-ért. A szoftvert még egy Los Angeles-ben tartott bemutató alkalmával osztogatta programozói között a Microsoft, ami elkallódott egészen Ázsiáig. Használata még a Microsoft által sem ajánlott, ugyhogy ez csak egy érdekesség mint hír. Link:
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20031201/tc_nm/tech_microsoft_piracy_dc_1
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Apple az eladási lista 34. helyén

Tegnap megjelent a TWICE cég legújabb 100-as listája, amely a háztartási elektronikus eszküzöket áruló cégeket rangsorolja éves eladásuk szerint az Egyesült Államokban. A számok tavalyihoz képest 6.2%-al javultak átlagosan, ami most 101,4 milliárd dollárt tett ki.

Az Apple most először került fel a listára az új boltláncolatának beindulásával, ahol jelenleg a 34. helyen áll 383 millió dollárnyi eladással. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7406
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szoftver nagy adatmennyiség mozgatására

MassTransmit Enterprise a vezető szoftver két cég digitális adatainak mozgatására nagy sebességű hálózat igénybevételével, beleértve az Internetet is. Egy egy szerveres megoldás amelyet központi hely(eken) telepítve a kliensek, forgalmazók és egyéb munkatársak mint elérhetnek. A szoftver megvásárlása után nem kell többet fizetni érte. Mindenféle adatmozgatási protokolt támogat, használata egyszerű és könnyen automatizálható. Link:
http://www.grouplogic.com/products/masstransit/overview.cfm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes fotóalbum készítés

Volt má valaha, hogy azt kívántad bárcsak lenne egy szoftver, amely segít felrakni a képeidet az internetre? Próbáltál már bajlódni hasonló típusú szoftverekkel, mindenféle megoldás nélkül? Legtöbb szoftverért fizetni kell, és azok mind drágák számodra? Akkor próbáld ki a JAlbum-ot. A program szerzője ingyenes, webes fotóalbum szerkeztőt kínál, amelyet (ha minden igaz) egyszerű kezelni. Link:
http://www.datadosen.se/jalbum/

Néhány ezzel a szoftverrel készített album:
http://www.datadosen.se/jalbum/samples/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3641 3642 3643 3644 3645 >  Utolsó ›