NU 8.0, NAV 9.0 & NSW 3.0 frissítések

A Symantec hírül adta a MacNN hírportálnak, hogy a Norton Utilities 8.0 ($100), a Norton AntiVirus 9.0 ($70) és a Norton SystemWorks 3.0 ($130) frissítéseit ki fogja adni, és teljesen Mac OS X 10.3 Panther kompatibilissé fogja tenni azokat. A programok jelenlegi felhasználói december 22-től letölthetik a frissítéseket ingyen a Symantec LiveUpdate rendszerén keresztül. A CD verziók 2004 január közepetől kerülnek postázásra. A CD verziókat egy online űrlap kitöltésével lehet igényelni. A Symantec azt is közzétette, hogy január végén meg fogja jelentetni a Norton Personal Firewall 3.0 ($70) és a Norton
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Hiányzó használati utasítások

Szereted az iMovie-t? Az iDVD-t? Csak egy bajod van vele: nincs hozzá használati utasítás? Kézikönyv? Nem gond! Ugyanis léteznek hozzá könyvek. Kiló számra!
Link: http://www.missingmanual.com/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Darwin 7.0 x86-ra?

Az Apple kiadta a Darwin szabad forráskódjának 7.0-s verzióját. A legújabb rendszermag a Mac OS X 10.3 Panther verziójához való, és PPC binary mellett x86-ra is letölthető.
Link: http://www.opensource.apple.com/darwinsource/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

VirtualPC G5-re

A MacOSRumors oldala egy beküldött levélre válaszolva azt spekulálja, hogy a VirtualPC (VPC) G5 kompatibilis verzióján már folynak a munkálatok. Szerintük azt most még nehéz lenne megmondani milyen teljesítménye lesz a terméknek és mikor lát majd napvilágot de annyi biztos, hogy sok Macintosh felhasználó "ki van rá éhezve". Minderről és hasonló Macintosh alapú találgatásról olvashatsz itt:
http://macosrumors.com/
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Apple frissítette a Soundtrack, zenei szerkesztő programot

Apple ma kiadta a Soundtrack, zenei szerkesztő programja 1.1-es verzióját. A felhasználók a szoftverrel készíthetnek zenét videókhoz, DVD-hez vagy internetes oldalakhoz. A programhoz jár előre felvett Apple senei alap, amivel rögtön el lehet kezdeni dalokat felépíteni. A szoftver utána automatikusan szinkronizálja a betöltött alapokat a zenedarab ritmusával és ütemeivel. A frissítés elérhető a MacOSX operációsrendszer szoftver frissítőjén keresztül. A teljes verzió pedig 300 dollárért megvásárolható.
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3636 3637 3638 3639 3640 >  Utolsó ›