G5-ös hozzászólás, akinek 2200 van belőle

A Világ Szuperszámítógép Konferenciáját Phoenix, Arizónában tartották ahol többek közt bejelentették a Virginia Tech Egyetem PowerMac G5 rengetegének sebességét is, ami most a világon a harmadik helyen áll, és árban sokkal elérhetőbb mint legtöbb az élvonalban. A G5-ös felhasználók inkább arról panaszkodnak, hogy a jól megszokott kávészünetük megszünt. De mi az ami segíti az egyszerű felhasználók mindennapi munkáját?

Az Apple OSX operációs rendszerét dícsérik a felhasználók, a tájékozódás egyszerűbb mint Windows alatt. Az operációs rendszer automatizálható a beépített
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod - a jövő digitális eszköze

Egy Reuters hír szerint a következő évben a mobil telefonok képesek lesznek 1 MegaPixeles (MP) képek készítésére. 2005-re néhány mobil telefon meg fogja haladni a 2MP-es felbontást is, amiből már fotóalbumba való képeket is lehet nyomtatni.

Nehány pletyka szerint Apple egy olyan hordozható készüléken dolgozik, amellyel a felhasználók vezeték nélkül fognak tudni videokonferenciázni a tenyerükből. Sokak ebből kiindulva azt a kérdést teszik fel, hogy mennyire fogja az Apple kibővíteni az iPod funkcióit.

Ha minden igaz akkor 2004 közepére az iPod-on lehet majd zenét hallgatni, hangot
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5, vagy nem G5?

PowerMac G5-ös gépet szeretnél, de nem egészen tudod mire is képes? Itt van néhány oldal amelyek G5 teszteket tartalmaznak:
G5 teszt a Barefeats.com oldalán
Macworld G5 leírása
Macworld G5 tesztje
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Béta tesztelőket keresnek

A MacNN egyik hírében privát béta tesztelőket keresnek a MacScan programhoz. A tesztelőknek OSX operációs rendszeren kell futniuk, és regisztrálniuk kell magukat a MacScan internetes fórumán. Akik részt szeretnének venni a program tesztelésében, a fórum Adminisztrátorának kell hogy írjanak, és elküldjék saját számítógépük specifikációját. Link a MacScan fórumához:
http://macscan.securemac.com/macscanforum/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A világ leghatalmasabbjai: Bill Gates vs. Steve Jobs

Amint már korábban említettük a BBC 2-es adó az Egyesült Kiralyságban műsorára tűzött egy adást ami az Apple fő emberét, Steve Jobs-t és a Microsoft fejét, Bill Gates-t hasonlítja majd egymáshoz.
Bill Gates-t a legnagyobb szoftvergyártó, szolgáltató és Internetes cég vezetőjeként emlegetik, míg Steve Jobs-ot a személyi számítógép forradalmárának és megvalósítójának nevezik. De ki is a hatalmasabb a kettő közül? Ay adás mely erre próbál választ találni December 4-én, 21:50-kor kerül műsorra majd. Link:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/worlds_most_powerful/3284811.stm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3635 3636 3637 3638 3639 >  Utolsó ›