“Sleep” mód megoldások

Jelenleg az OSX operáció rendszer nem tudja megkülönböztetni a háttérben futó rendszer segédprogramokat a felhasználó által futatott egyéb programtól és emiatt olyankor is "Sleep" (alvás) módba kerülhet a számítógép amikor nem éppen akarjuk. Erre egy megoldás az a beállitás a System Preferences-ben, mely nem engedi a gépet "Sleep" módba. Ilyen beállításokra lett kitalálva SleepNow, és egy masik Terminálból futó program, amely "Sleep" módba rakhatja majd a számítógépet. Link:
http://www.majid.info/mylos/weblog/2003/12/05-1.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új Apple áruház az Egyesült Királyságban

A PC World egy új, hatalmas méretű áruházat nyitott meg az Egyesült Királyságban, melyben nagy mennyiségű Macintosh számítógép is megtalálható. Az Apple Village-re keresztelt külön részlegben kaphatóak az Apple legújabb termékei beleértve az iMac, iBook, PowerMac G5, iPod (gondolom PowerBook is) gépeket, és mindenféle Macintosh szoftvert és külső csatolót. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7442
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az év legjobb termékei között az iTunes Zenebolt

A BusinessWeek magazin megnevezte az év termékeit. Megtalalhatóak közöttük az AIDS ellen kűzdő gyógyszer, Volkswagen Touareg, XM szatellit rádió és persze ami számunkra fontos, az Apple iTunes Zenebolt. Link:
http://www.businessweek.com/magazine/content/03_50/b3862014.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod, iBook felületének tisztítása

Ice Cream a termék neve, mely eltüntet felületi horzsolást, karcolódást, vagy kopást amely legtöbbször fényesített akril felületen történhet. Az iPod, iBook, különböző PDA-k, hordozható telefonok mind épp olyan termékek melyre az Ice Cream ki lett találva. A használat után a műanyag felület olyanná válik mint új korában volt. Többet olvashatsz erről a termékről itt:
http://www.radtech.us/icecreme.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Pletyka: 2.4GHz-es G5

A sok pletyka közül amit az interneten olvashatunk nehéz megmondani mi az ami valós és mi a hamis. A MacOSRumors.com oldala a januárban bejelentendő új G5-ös gépek sebességét maximum 2.4 GHz-re spekulálja ellenben az előző hírrel. Biztosan senki sem fogja tudni megmondani mit is fogunk látni egy hónap múlva, de annyi majdnem biztosnak tűnik, hogy valamiféle változás lesz.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3623 3624 3625 3626 3627 >  Utolsó ›