SpeedTools Utilities 1.0 Mac OSX-re

Intech Software kiadta egyik fő termékét OSX-re, melynek neve: SpeedTools Utilities 1.0. A szoftvercsomag-ban megtalálható számos merevlemez karbantartásához használatos eszköz. A DeviceTuner nevezetű program Firewire csatlakoztatású vinyók-hoz való, a Drive PC-vel merevlemezt lehet előkészíteni és particionálni, Integrity-vel merevlemezt lehet vizsgálni, Media Scanner hibás vinyó-tömbök keresésere használható, a QuickBack egy adatmentő program és a QuickBench sebesség tesztelésre használható. A termék ára 90 dollár, amihez járnak az automatikus internetes frissítések. Link:
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Mennyire hasonlít az új iBook, a G4-es PowerBook-hoz?

Az iBook hordozható Macintosh számítógép nemrégen kapott egy harveres frissítést, amelyben a régebbi típusú processzor fel lett cserléve G4-esre. A köveztekő oldalon az új iBook G4 1GHz-es változatát hasonlítják össze a PowerBook G4 1GHz-es, 12"-es vátozatával. Link:
MacSpeedZone összehasonlítás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple felhasználói dokumentációk

Az Apple oldalán megtalálható az Apple termékek összes felhasználói dokumentációja online, kereshető verzióban. Érdekes lenne fellapozni, hogy mit írtak az SE/30-as gépről, de sajnos csak OS X-et is futtatni képes gépek valamint a hozzájuk tartozó perifériákat és programokat tartalmazza az oldal, de azért még érdekes.
http://www.info.apple.com/support/manuals.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mac-es közvéleménykutatás

Szeretnéd elmondani a véleményedet Mac-es kérdésekkel kapcsolatban? Szavaznál különböző kérdésekre? Van egy weboldal mely pontosan erre szakosodott: macpolls.com.
http://www.macpolls.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

HP Music Store?

A legális zeneletöltő rendszerek első sikeres megoldását az Apple mutatta be az iTunes Music Store személyében, mely azóta is az első helyen áll. Azóta sokan próbáltak újabb store-t nyitni és meglovagolni az Apple által bemutatott sikert. Többek között a Roxio által felvásárolt Napster 2.0-s verziója, a Musicmatch rendszere és még a Microsoft is tervez hasonlót. A legújabb versenyző úgy tűnik a HP lesz, mely nem csak egy online zeneboltot, hanem hozzá tartozó hordozható MP3 lejátszót is piacra kíván dobni.
http://money.cnn.com/2003/12/02/technology/hp_music.reut/index.htm?cnn=yes
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3619 3620 3621 3622 3623 >  Utolsó ›