Halo már megrendelhető

imageA várva vért pillanat közeledni látszik. A pár éve beharangzott Halo végre kipostázásra fog kerülni Dec 11-én. Képeket erről a játékról, és megrendelésére vonatkozó információt a következő oldalon találhatsz:
http://www.macsoftgames.com/products/halo/MacSoft-Halo.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kicsi, hordozható, és sok adat elfér rajta

imageSokaknak van CD író meghajtója, néhanyan külső merevlemezen szeretik hordozni az adataikat, de vannak akiknek egyik sem jó, és valami kisebbre, egyszerűbbre vágynak. Nekik lettek kitalálva a kulcstartó méretű, USB kompatibilis Bonzai Flash Drive nevezetű tárolóeszközök. Csak rákapcsolod az USB bemenetre (feltéve, hogy a számítógépeden van USB csatlakozási lehetőség) és máris másolhatsz rá adatokat. A Bonzai nem kötött méretű tárolóeszköz, hanem magát a tároló egységet lehet benne cserélni a felhasználó ígénye és pánztárcája szerint. A Bonzai Flash Drive működik Mac-en és Windows-on
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Broadband Optimizer kábelmodemeseknek

Gyorsított internetezést kínál a BroadBand Optimizer, ami mostmár ugyancsak Panther kompatibilis. A program 10-20%-os sebességnövekedést ígér felhasználóinak, egy beépített Unix kód futatásával. Hogy ez miért is működik? A szoftver írója szerint megnöveli az operóciós rendszer internetes adatok fogadására használt memóriáját, ami miatt egyszerre több adatot fog tudni fogadni a számítógép egyszerre. A következő oldalról letöltheted te és kipróbálhatod magad is, modemeseknek sajnos ez nem fog segíteni:
http://www.enigmarelle.com/sw/BroadbandOptimizer/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: 10.3.2 7D18 seedek

Az Apple eljuttatta Mac OS X 10.3.2 7D18 Server és Client verzióit fejlesztőihez, követve a 7D15 és a 7D12 seedeket.
A Mac OS X Client javításokat tartalmaz az oprendszer magja, grafika, képalkotás, USB, nyomtatás, nemzetközi szövegek, Core Services, Cocoa Framework és Applescript részelemekhez.
A Mac OS X Servernél a Kerberos támogatás, Server Admin és Workgroup Manager programok, Network Image Utility, QTSS Publisher, PostScript nyomtatók és a MySQL elemek lettek frissítve.
A Mac OS X 10.3.2 frissítés végleges verzióját az Apple még idén tervezi kiadni.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megoldás halott pixelek felélesztésére?

Akinek LCD monitora van, nagy valószínűséggel találkozott már a dead pixelnek nevezett jelenséggel, azaz egy-két fekete pixellel a képernyőn, melyek valahogy mindig feketék maradnak.
Létezik azonban egy program, mely állítás szerint képes felkutatni a halott pixeleket és újra életet lehelni beléjük. Érdemes kipróbálni.
Link: http://www.pixel-edge.net/dpi/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3619 3620 3621 3622 3623 >  Utolsó ›