Mac OS X szoftverlinkek

Hyperjeff OS X oldala szerintem egy nagyon jó szoftverlink gyűjtemény. Kategorizálva vannak a szoftverek, és folyamatosan karban van tartva, érdemes gyakran ellátogatni.
http://osx.hyperjeff.net/links.html

Ha Te is tudsz Mac OS X specifikus linkgyűjteményeket, kérlek oszd meg velünk.
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Navigálás a Finderben

Azt ugye mindenki tudja, hogy a Finderben az alma-O kombinációval meg tudunk nyitni bármilyen állományt. De azt már kevesebben tudják, hogy ugyanez elérhető az alma-le nyíl megnyomásával. Ha folderen állunk, akkor megnyílik, ha valamilyen alkalmazáson vagy dokumentumon, akkor pedig elindul a program, vagy megnyílik a dokumentum.
Az alma-fel nyíl pedig az éppen aktuális folder feletti foldert nyitja meg, ehát ha éppen a ~/Library/Application Support folderben vagzunk, az alma-fel nyíl megnyomása esetén a ~/Library folderbe kerülünk.
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

G5 & Panther: TIME magazin heti ajánlása

A TIME magazin minden héten ír valamilyen techinkai mütyürről, vagy éppen számítógépről, ami a mindennapi életet megkönnyíti, élvezetesebbé teszi. Ezen a héten a G5 és Panther kombinációja volt a "Gadget of the Week". A cikk összefoglalva: "Mac felhasználóknak: csak egyre jobb lesz. Windows felhasználóknak: Mac-et használni nem váltást jelent, hanem egyszerűen csak több szórakozást."
Link: http://www.time.com/time/gadget/20031119/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Inyenes iPod az Appletől?

Sajnos nem. Legalábbis szerény hazánkban nem. Az Egyesült Államokban ugyanis az Apple november 28-a és december 24-e között minden nap elajándékoznak egy 10GB-os iPodot minden iTunes Bolti felhasználónak. És minden nap újra sorsolnak, ezért minél előbb leszel tag, annál nagyobb esélyed van a nyerésre. De sajnos csak az USA-ban, mivel csak ott lehetnek egyelőre iTunes Music Store tagok a tisztes felhasználók :(
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

“The Mouse” feketében

imageA MacMice bejelentette, hogy USB-s optikai egerét, a "The Mouse"-ot kiadja limitált szériában fekete színnel. Összesen 1000 példányt fognak készíteni és december 26-án kezdik el szállítani őket az Egyesült Államokban. Az egér ugyanazt a 800cpi-s optikai rendszert használja mint populáris fehér testvére és bal, jobb valamint scroll gombokat tartalmaz valamint egy precíz, indexelt scroll gombot.
Link: http://www.macmice.com/themouseltd.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3619 3620 3621 3622 3623 >  Utolsó ›