Macintosh vagy PC?

Egy kérdés sosem tűnik elavultnak: Macintosh vagy PC. Mi Macintosh felhasználók tudjuk miért választottuk ezt az operációs rendszer, vagy a bizonyos számítógép típust. Biztonság, egyszerűség, elegancia, termelékenység, sebesség és a listán még rengeteg dolog szerepel. Ez a következő cikk szintén erről a témáról szól, amelyben egy Macintosh felhasználó írja le gondolatait a felül említett kérdésre:
http://homepage.mac.com/jpapola/iblog/C1863867956/E207536501/index.html

Te mit gondolsz? Neked miért épp a Mac-re esett választásod?
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új játékok Macintoshra az Aspyr-től

Az Aspyr cég szorgosan dolgozik, hogy minél több játékot hozzon a Macintosh platformra. A következő oldalon találod a különböző játékaik helyzetét, kiadásának előrejelzett időpontját:
http://www.aspyr.com/games.php/status/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Biztonságos törlés

Egy adat még a merevlemezről való törlés után sincs biztonságban. Léteznek eszközök amivel, olyan adatot is lehetséges visszamenteni, melynek helyére már más adat lett írva. A következő program az adatot törli, majd felülírja és ezt megismétli háromszor a biztonság fokozása érdekében. Link:
http://macupdate.com/info.php/id/13522
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pixen részletes képek szerkesztésére

Kicsi méretű, sok részlettel rendelkező képek készítése nem egyszerű. Ránagyíthatsz egyes részekre különböző képszerkesztőkkel, de az nem az igazi. OSX-re eddig még nem volt kifejezetten erre a célra írt program, és pont ezért készült a Pixen nevezetű szerkesztő. Használata egyszerű, mivel nincs sok beépített funkciója. A következő oldalon találhatsz róla több információt, és töltheted le a programot:
http://www.opensword.org/Pixen/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Word dokumentomok megtekintése Safariban

A következő link egy szoftver letöltéséhez visz, amely MS Word dokumentumokat tud megjeleníteni meg az internetes böngészőben:
http://www.schubert-it.com/pluginword/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3617 3618 3619 3620 3621 >  Utolsó ›