iSight és iChatAV, videokonferenciára a tengeren túl

A New York Times az iSight-ról és iChatAV-ről ír melyet arra használt David Pogue, hogy az óceánon keresztül kommunikáljon a feleségével. A hang és kép tökéletes volt, tiszta és még fizetni sem kellett érte írja Pogue. Körbejárta a laptopjára szerelt iSight kamerával a kávéházat, hogy a feleségének is bemutassa azt a környezetet. "A mai technikában rengeteg használhatatlan, élvezhetetlen eszköz van ami csak csalódást okoz, de ez más volt, olyan mint egy TV reklám. Érzeki, erőteljes, egyszerű és tökéletes példája annak, ahogy a technika meg tud vátoztatni egy pillanatot és megoldani egy
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Internet megosztás: Jaguar és Panther inkompatibilitás?

Felmerültek problémák néhány felhasználónál mikor Mac OS X 10.3.x (Panther) rendszerüket hostként használva Mac OS X 10.2.x (Jaguar) kliensek számára megosztották az internet elérésüket ? írja a macfixit.com.
A probléma nem határolható be pontosan és nem mindig reprodukálható. Sőt, a Panther rendszerbeállításainál ha beállítjuk az internetmegosztást azt nem csak OS X kliensek, de Mac OS 9 és Windows kliensek is használhatják. A Panther verziónál pedig a megosztás megmarad újraindítás után is, nem kell folyton újra aktiválni egy rendszerújraindítás után.
Akinél viszont fennáll a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

2.6 GHz-es G5-ös Januárban?

Az Appleinsider ma arról adott hírt, hogy értesülésük szerint az IBM megkezdte az új G5-ös processzorok gyartását melyek már a 90 nm-es technológiával fognak készülni. A tömeggyártásba került chipek mind 2GHz, vagy a fölött teljesítenek majd. Ha a hír igaz, akkor a felállás a következő: 2 GHz, 2.2GHz, 2.4GHz, és 2.6GHz. Ezek a processzorok az Apple rendelkezésére fognak majd állni nagyobb darabszámban januárban.

Az Appleinsider értesülése szerint az Apple San Franciscoban bejentheti majd az új processzorokat, de a vásárlók majd csak február, vagy március környékén láthatnak majd új
RÉSZLETEK | 8 hozzászólás

Számlavezetés

Jumsoft ma adta ki az egyszerű személyes szémlavezető programját, melynek neve: Money. Link:
http://www.jumsoft.com/money/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

mp3 továbbítás vezeték nélkül

Legtöbb felhasználó a számítógépén tartja mp3 gyűjteményének többségét. Sokszor hosszas kábelezéssel lehet csak eljuttatni az mp3-akat a hifi-hez, hogy azon keresztül szólaljon meg mondjuk egy Alice In Chains, vagy Britney Spears. :-)
De van egy eszköz mely számítógépes ethernet, vagy vezeték nélküli 802.11 hálózaton keresztül tudja továbbítani az mp3-akat a kiválasztott lejátszóhoz. Link:
http://www.slimdevices.com/pi_overview.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 3616 3617 3618 3619 3620 >  Utolsó ›