MSN for Mac OS X v2.01

A MacBU (Macintosh Business Unit - Microsoft) hivatalosan bejelntette az MSN for Mac OS X v2.01 verzióját, a Microsoft Internet előfizetési rendszerének kliensét Mac OS X alá. A frissítés a Mac OS X 10.3 Panther felhasználók számára hibajavításokat, pontosabban a behívásos lefagyások minimalizálását és fejlesztett böngésző működést tartalmaz. A csomag tartalmazza a legújabb Windows Media Player for Mac OS X verziót, mely segítségével a Mac OS X-es MSN felhasználók is megtekinthetnek Media Player 9 formátumú állományokat. Az MSN for Mac OS X frissítés az első, mely a Microsoft AutoUpdate
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

InTools 1.1

imageAz ALAP ma kiadta az InTools 1.1-es verzióját, mely az Adobe nemrég kiadott InDesign CS programjához hivatott kompatibilitást teremteni. A toolcsomag tartalmazza az InStarburst toolt mellyel teljesen editálható, csillag alakú InDesign objektumokat lehet létrehozni. Az InItemMarks tool egyedi regisztrációs és vágójeleket helyez el objektumokhoz vagy oldalakhoz. Az InPathfinder több objektum egyesítését teszi lehetővé, míg az InPrint egy InDesign oldal bizonyos részeit exportálja/nyomtatja különböző formátumokba. Az InNudge objektumok interaktív pozícionálását és elforgatását teszi lehetővé, az
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: OSX régebbi gépeken

Az Apple nem támogatja régebbi gépekre való OSX telepítést...sőt senki más sem támogatja ezt, de mégis van néhany megoldás erre. Azt fontos itt elmondani, hogy ezt mindenki csakis saját felelősségre próbálja ki.

XPostFacto egy program amely segíti a problémás Macintosh-ra történő OSX telepítést. A program nyílt forrás kódú, de regisztráció után hozzáférhetsz a szoftver fórumához is, ahol esetleg tudnak többet segíteni. Ha ezek után még mindig érdekel a dolog klikklj a következő linkre, ami több információt tartalmaz minderről:
http://eshop.macsales.com/OSXCenter/XPostFacto/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Játékok iSight kamerához

Toysight egy remek ötlet, ami felhasználja az Apple iSight vagy más firewire kamerát játékok irányítására. A kamerás rendszer követi a játékos mozgását, ami aztán a játékban különboző feladatok megoldására használatos. Link:
http://www.toysight.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SPAM e-mail szűrő, Apple Mail-hez is

Michael Tsai kiadta a SpamSieve 2.1-es verzióját, mely egy Bayesian típusú spam e-mail szűrő a legkedveltebb e-mail programokhoz mint az Apple Mail, Mailsmith, Entourage, PowerMail és az Eudora 6. Bővebb leírést a frissítésről itt találsz:
http://www.c-command.com/spamsieve/manual.shtml#x1-10700010

A szofvert innen töltheted le:
http://www.c-command.com/spamsieve/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3613 3614 3615 3616 3617 >  Utolsó ›