Új Apple áruház az Egyesült Királyságban

A PC World egy új, hatalmas méretű áruházat nyitott meg az Egyesült Királyságban, melyben nagy mennyiségű Macintosh számítógép is megtalálható. Az Apple Village-re keresztelt külön részlegben kaphatóak az Apple legújabb termékei beleértve az iMac, iBook, PowerMac G5, iPod (gondolom PowerBook is) gépeket, és mindenféle Macintosh szoftvert és külső csatolót. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7442
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az év legjobb termékei között az iTunes Zenebolt

A BusinessWeek magazin megnevezte az év termékeit. Megtalalhatóak közöttük az AIDS ellen kűzdő gyógyszer, Volkswagen Touareg, XM szatellit rádió és persze ami számunkra fontos, az Apple iTunes Zenebolt. Link:
http://www.businessweek.com/magazine/content/03_50/b3862014.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod, iBook felületének tisztítása

Ice Cream a termék neve, mely eltüntet felületi horzsolást, karcolódást, vagy kopást amely legtöbbször fényesített akril felületen történhet. Az iPod, iBook, különböző PDA-k, hordozható telefonok mind épp olyan termékek melyre az Ice Cream ki lett találva. A használat után a műanyag felület olyanná válik mint új korában volt. Többet olvashatsz erről a termékről itt:
http://www.radtech.us/icecreme.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Pletyka: 2.4GHz-es G5

A sok pletyka közül amit az interneten olvashatunk nehéz megmondani mi az ami valós és mi a hamis. A MacOSRumors.com oldala a januárban bejelentendő új G5-ös gépek sebességét maximum 2.4 GHz-re spekulálja ellenben az előző hírrel. Biztosan senki sem fogja tudni megmondani mit is fogunk látni egy hónap múlva, de annyi majdnem biztosnak tűnik, hogy valamiféle változás lesz.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: Óvakodj a csalóka Ebay levelektől

Az Ebay olyan mint egy hatalmas piac, ahol bérki, szinte bármit eladhat. A vevők összegyűlnek, hogy licitáljanak a termékekre, és a legmagasabb árat ígérő vevő veheti majd meg az árut. A 21. században sajnos ez sem lehet tökéletes, és nem lehet teljesen biztonságos. Az interneten tucatnyi emberke próbálkozik az Ebay felhasználók belépőjét és jelszavát ellopni. Ami nagyon fontos az Ebay-el kapcsolatban ha használod, ha kapsz bármiféle email-t amely egy weboldalra visz és amely úgy néz ki és viselkedik mint az Ebay, ellenőrizd le hogy hol is vagy. Akkor vagy csak JOGOS Ebay helyen, ha a böngésződben a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3613 3614 3615 3616 3617 >  Utolsó ›