Sun teljes támogatást kínál az StarOffice-hoz

Sun Microsystems bejelentette, hogy teljesen támogatni fogja a nyílt forráskódú StarOffice csomagját, mely vetelytársa a Microsoft Office termékeinek. Mac OSX alatt ugyanez a szoftver OpenOffice név alatt fut, ami jóval olcsóbb a Microsoft termékénél, de ugyanakkor olvassa és írja az MS Office dokumentumait. Olvass többet erről a hírról itt:
http://www.newsforge.com/software/03/12/03/2250240.shtml
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Kampány az illegális letöltések ellen

Milyen veszélyei vannak az illegális internetes letöltéseknek? Egy kanadai kereskedőcég e kérdés köré építi 2 millió dolláros kapányát. A kampány első 30 másodperces TV reklámja azokat a szülőket veszi célba, akiknek gyermekei az interneten töltenek le illegális adatokat legtöbbször felügyelet nélkül. Erről olvashatsz többet itt:
TheStar.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

QuarkExpress 6.1

Még novemberi platykák szerint a Quark egy frissítést készített elő a QuarkExpress szoftveréhez. Az új program támogatja majd a Panther operációs rendszert, lesznek benne ezen kívül különféle gyorsítások, jobb Excel kompatibilitás, és betűtípus eszközök. Olvass erről többet itt:
http://www.hardmac.com/niouzcontenu.php?date=2003-12-07#1183
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Chandler, az MS Outlook rivális

Egyre több program jelenik meg, melyek a jelenlegi Microsoft Office termékeivel kívánják felvenni a versenyt. Az MS Outlook program helyettesítésére lett kitalálva a Chandler nevezetű nyitott forráskódú program. Link:
http://www.macmegasite.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1192
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

“Sleep” mód megoldások

Jelenleg az OSX operáció rendszer nem tudja megkülönböztetni a háttérben futó rendszer segédprogramokat a felhasználó által futatott egyéb programtól és emiatt olyankor is "Sleep" (alvás) módba kerülhet a számítógép amikor nem éppen akarjuk. Erre egy megoldás az a beállitás a System Preferences-ben, mely nem engedi a gépet "Sleep" módba. Ilyen beállításokra lett kitalálva SleepNow, és egy masik Terminálból futó program, amely "Sleep" módba rakhatja majd a számítógépet. Link:
http://www.majid.info/mylos/weblog/2003/12/05-1.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3612 3613 3614 3615 3616 >  Utolsó ›