PDFMerge, PDF készítés grafikus dokumentumokból

PDFMerge egy béta (még nem végleges) szoftver, amely PDF, JPEG, TIFF, PNG, PSD, PostScript, GIF és további formátumú dokumentumokat tud egy PDF file-ba összerakni. A programban van drag-n-drop támogatás, sorrend rendező és egyéb hasznos lehetőség. Link:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/21835
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SimCity 4, kiegészítők

Az Aspyr kiegészítő csomagot adott ki a SimCity 4-es játékhoz. Ebbe újabb, valós építményeket építettek be, mint pl. a Seoul-ban található labdarúgó stadion, vagy a Pantheon. Használatához a SimCity teljes verziójára van szükség. Link (kb. 41MB):
letöltés
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

VirtualPC 7.0 pletyka

A MacOSRumors azt írja, hogy a VirtualPC 7 alfa verziója az új PowerMac G5-ös gépeken meglepően jó. Ez a hír kettő olyan olvasói bejelentésre támaszkodik akiknek sikerült megcsípniük a VPC7 egy korai teszt-verzióját.

Az 1.6-os G5-ös sebessége körülbelül megfelelt a régebbi, dupla processzoros G4-es teljesítmenyenek. A dupla processzoros 1.8-as G5-üsön a szoftver kíválóan futott, sokkal jobban mint a dupla G4-esen. A jelentések szerint bármely Quartz Extreme kompatibilis (Radeon, GeForce, vagy AGP buszos) gépen a VPC7 alatt futó programok ki tudják használni a VPC7 új tulajdonságát, mely néhany
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iMac pletykák

DigiTimes azt állítja, hogy a következő iMac bizonyos részei Magnézium-ötvözetből lesznek gyártatva (a jelenlegi saválló acél, és cink ötvözettel szemben). Ez a lépés valószínű az termelés árának csökkentését és műanyag részegységek számának bővítését fogja eredmenyezni. Az iMac-es pletykák szerint, 2004-ben valamiféle újak alakváltozást fogunk látni ezen a modellen.

Szintén a DigiTimes írta, hogy az Apple felfüggesztette a "tábla PC", és vezeték nélküli kijelzőre vonatkozó terveit megtakarítások érdekében.

Hírforrás: MacRumors
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Virtix Arsenal az iMovie szoftverhez

A Virtix Arsenal egy olyan plug-in az Apple iMovie video szerkesztő programjához, mely megengedi különleges effektusok képernyőre helyezését, és annak megváltoztatását az idő múlásával (ennek angol neve: keyframing). Ezt fel lehet használni arra, hogy az effektus egyhangban legyen a kamera mozgásával, vagy a tárgyak mozgásával a felvételen. Ezzel akár a "lézer effektust" is létrehozhatod egy párbaj jeleneten. A plug-in demo filmjét és további információt itt találsz:
http://virtix.com/imovie/products/ArsenalFilters.asp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3612 3613 3614 3615 3616 >  Utolsó ›