mp3 továbbítás vezeték nélkül

Legtöbb felhasználó a számítógépén tartja mp3 gyűjteményének többségét. Sokszor hosszas kábelezéssel lehet csak eljuttatni az mp3-akat a hifi-hez, hogy azon keresztül szólaljon meg mondjuk egy Alice In Chains, vagy Britney Spears. :-)
De van egy eszköz mely számítógépes ethernet, vagy vezeték nélküli 802.11 hálózaton keresztül tudja továbbítani az mp3-akat a kiválasztott lejátszóhoz. Link:
http://www.slimdevices.com/pi_overview.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

TIPP: Photoshop “drag and drop” megjavítása

Nemrég újratelepítettem a Panther operációs rendszert a gépemen. Mivel az összes futó programom egy külön particón él, úgy gondoltam hogy Photoshop működésékez csak az Application Support és Preferences mappa tartalmát kell felraknom az új rendszerre. És csak azokat másoltam át a régi rendszeremről, de nem volt igazam.

Ha egy dokumentumot akartam megnyitni úgy, hogy ráhúztam a a Dock-ban lévő Photoshop ikonjára nem történt semmi. Photoshop aktíválódott, de a dokumentum nem nyílt meg és Photoshop nem is nagyon erőlködött rajta, csak várt szépen "üres járatban" mintha semmi sem történt
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ki a számítástechnikában a legerősebb?

A BBC 2 ma este tűzte műsorára a Bill Gates és Steve Jobs összehasonlításáról szóló filmet. Szerinted ki a legerősebb? Itt leadhatod szavazatodat:
http://newsvote.bbc.co.uk/1/hi/programmes/worlds_most_powerful/default.stm?display=1
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

A PC World szerint az iTunes a legjobb!

Az Apple iTunes Zeneboltja tökéletes megoldást nyújt zene vásárlására, írja a PC World magazin. Állításuk szerint messzemenően a legjobban kiagyalt termék, és zene megosztást is megenged más (PC és Mac) felhasználóval. Egy hibát elkövetnek ugyan, mert azt allították, hogy az iTunes zenéje csak az iPod-ra tölthető le. Ugyan az igaz, hogy jelenleg az iTunes boltján keresztül letöltött zenét csak az iPod hordozható mp3 lejátszó tudja lejátszani, viszont PC és Macintosh rendszerek is lejátszák a zenét az iTunes program segítségével. A cikk megjegyzi, hogy a rendszer egy remek megoldás lehet az
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tagja lesz-e Steve Jobs a Disney vezetőségének?

A New York Post egy érdekes cikket közölt ma le a Disney egyik vezetői posztjával kapcsolatban.
Elképzelhető, hogy egy az Apple-től jól ismert vezetőszemély (olvasd Steve Jobs) tölt majd be posztot a népszerű gyermekfilm-óriásnál? Link:
http://www.nypost.com/business/12500.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3611 3612 3613 3614 3615 >  Utolsó ›