PowerLogix G5-ös processzor kártyák

Az Appleinsider jelentése szerint a PowerLogix cég lehet az első hardver fejlesztő aki kiad G5-ös processzor kártyát a Mirror Drive Door (MDD) PowerMac G4-es gépekhez. A híforrás szerint a cég mérnökei ezen probléma megoldására keresték a megoldást nemrég.

A processzor frissítés valószínű valamiféle alaplap és processzor frissítés kombinációjából fog állni, mivel a G4-es rendszer busza csak 166MHz-es, ami egy nagy sebesség-fojtó hatással járna. A PowerLogix elimerte a hírt, de azt is hozzátette, hogy maga a frissítés még odébb van időben. Addig is a cég még tavasszal ki fog adni dupla
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új Toshiba merevlemezek

A ZDNet híradása szerint a Toshiba a következő hónapban be fogja mutatni kevesebb, mint 1"-es merevlemezét. Az még egyenlőre nem tudott mekkora kapacításúak lesznek ezek a tárolóegységek, de csak referenciaképp a Hitachi jelenlegi 1"-es merevlemezei 1 és 4 GB-nyi adatot képesek tárolni.

A verseny a miniatűr merevlemezek piacán hatalmas, mert egyre több a kínálat. A Hitachi 1,8"-es merevlemezét egyébkent a Dell Digital Jukebox nevezetű mp3 lejátszója használja (ami az iPod konkurens terméke). Az információ teljessége érdekében, az Apple iPodja jelenleg a Toshiba 1,8"-es tárolóegységét rejti
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Billentyűzet védelem a hordozható gépeknek

iSkin megjelentette a ProTouch nevezetű billentyűzet védőjét az Apple iBook, és PowerBook számítógépéhez. A ProTouch, rugalmas, kíváló minőségű, átlátszó szilikonból készűl amely megvédi a billentyűzetet a véletlen ráömlő folyadékoktól, piszoktól, étel daraboktól és egyéb véletlenszerű dologtól. A cég szerint a védőréteg nem zavaró, és használata nagyon hasonló érzest nyújt mint maga a billentyűzet védő nélkül, ráadásul használata halkabbá is teszi a gépelést.

A védő szintén ratehető régebbi hordozható Apple gépekre, beleértve a PowerBook G3-at, "kagyló" formájú
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple Zenebolt Japánban

Nemrég hírt adtunk a Japánban nyílt Apple boltról. Az Asahi.com most arról adott hírt, hogy jövőre az Apple Zeneboltja Japánban is elérhető lesz. Az Egyesült Államok után Japánnak van a világon második legnagyobb zenei piaca, amelyet az Apple célba is vett. Roxio szintén bejelentette, hogy egy éven belül megjelenteti Japánban a Napster nevű fizetős szolgáltatását. Link:
http://www.asahi.com/english/business/TKY200312020130.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Billentyűzet balkezeseknek

Én nem vagyok balkezes (legalábbis és úgy gondolom), de nagyon sok ismerősöm és elképzelhető, hogy te is az vagy. A billentyűzetek jobbkezeseknek lettek kitalálva, és eddig nem hallottam balkezes billentyűzetről. A codepoetry.com egyik cikke egy ilyen klaviatúráról ír, melyet te is megrendelhetsz.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3610 3611 3612 3613 3614 >  Utolsó ›