Új iPod hangszóró, és tartó

Higoto ma bejelentette kettő új termékét melyet az Apple iPod mp3 lejátszóhoz ajánlanak. SimpleSpeaker egy kicsi méretű hangszóró, mely elemek nélkül működik és egyenesen az iPod hang kimenetéhez csatlakoztatható.

A cég szintén megjelentette az iPodSaver névre keresztelt tartóját. A neoprene típusú tok Námetországból származik és az ipod mindegyik típusával kompatibilis. Mindkét termák kapható a MadsOnline internetes boltjában, vagy megrendelhető egyenesen a Higoto-tól. Link:
http://www.higoto.de/
http://www.madsonline.com/
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

SpeedTools Utilities 1.0 Mac OSX-re

Intech Software kiadta egyik fő termékét OSX-re, melynek neve: SpeedTools Utilities 1.0. A szoftvercsomag-ban megtalálható számos merevlemez karbantartásához használatos eszköz. A DeviceTuner nevezetű program Firewire csatlakoztatású vinyók-hoz való, a Drive PC-vel merevlemezt lehet előkészíteni és particionálni, Integrity-vel merevlemezt lehet vizsgálni, Media Scanner hibás vinyó-tömbök keresésere használható, a QuickBack egy adatmentő program és a QuickBench sebesség tesztelésre használható. A termék ára 90 dollár, amihez járnak az automatikus internetes frissítések. Link:
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Mennyire hasonlít az új iBook, a G4-es PowerBook-hoz?

Az iBook hordozható Macintosh számítógép nemrégen kapott egy harveres frissítést, amelyben a régebbi típusú processzor fel lett cserléve G4-esre. A köveztekő oldalon az új iBook G4 1GHz-es változatát hasonlítják össze a PowerBook G4 1GHz-es, 12"-es vátozatával. Link:
MacSpeedZone összehasonlítás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple felhasználói dokumentációk

Az Apple oldalán megtalálható az Apple termékek összes felhasználói dokumentációja online, kereshető verzióban. Érdekes lenne fellapozni, hogy mit írtak az SE/30-as gépről, de sajnos csak OS X-et is futtatni képes gépek valamint a hozzájuk tartozó perifériákat és programokat tartalmazza az oldal, de azért még érdekes.
http://www.info.apple.com/support/manuals.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mac-es közvéleménykutatás

Szeretnéd elmondani a véleményedet Mac-es kérdésekkel kapcsolatban? Szavaznál különböző kérdésekre? Van egy weboldal mely pontosan erre szakosodott: macpolls.com.
http://www.macpolls.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3609 3610 3611 3612 3613 >  Utolsó ›