Az egyik legnagyobb Apple Bolt rajongó

Ki gondolta volna, hogy léteznek emberkék akik jobban rajonganak az Apple Boltok iránt, mint te vagy én? A Wired magazin az amerikai Gary Allen-ről ír aki nemrég Japánba utazott fiával az ottani új Apple Bolt megnyitójára. Ketten 28 órán keresztül álltak sorba Tokióban, suhogó esóben, hogy elsőként tegyék be a lábukat a boltba. Belépés után megkapták a megnyitáskor mostmár tradícionálisnak mondható polót, és másnap visszarepültek az Egyesült Államokba.

Gary fiával egyébként már öt amerikai bolt megnyitójának is részese, melyeket szorgalmasan dokumentált is a saját weboldalán. Olvass
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Toast és DiVX

A Hardmac jelentése szerint a Roxio DiVX licenszet vásárolt. Elképzelhető, hogy a közeljövőben ez be lesz építve a Toast nevezetű CD/DVD író programba. A hírforrás jövő év nyarára spekulálja ennek kimenetét.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iTunes az “Év Terméke” 2003-ban

A Fortune magazin az iTunes Zeneboltot nevezte meg az év termékének. A Napster által megkezdett internetes zeneletöltést Apple megoldása tette elfogadhatóvá mind a letöltők, és a zene kiadók között. A rövid cikk erről ír itt:
Fortune cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új iPod weboldal

Egy új iPod weboldal indult, melynek neve: iPodhead. Az oldalon megtalálhatóak tippek, trükkök és iPod-dal kapcsolatos leírások. Link:
http://www.ipodhead.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Nanosaur II

A Pangea bemutatta a Nanosaur II első képernyőfotóit
A Nanosaur II: Hatchling a Pangea nagy sikerű, 1998-ban debütált, Nanosaur játékának folytatása. Ezúttal egy Pterodactylus bőrébe bújhatunk és különböző bolygókra látogathatunk el. A fejlesztők szerint a Nanosaur II 2004 elején fog megjelenni, de pontos dátumról még nem esett szó. A játékhoz minimum 600 MHz-es G4 és egy 32 MB-os videókártya szükségeltetik.
Link: http://www.pangeasoft.net/nano2/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3609 3610 3611 3612 3613 >  Utolsó ›