iPod kereslet az Egyesült Királyságban

Az idei karácsonyi vásárban az iPod egy nagyon népszerű ajándéktárgyá vált. Az Egyesült Királyságban az Apple, eladásokkal foglalkozó menedzsere közölte a MacWorld-el, hogy idén szorgosan dolgoznak hogy lépést tudjanak tartani a nagy kereslettel. Erről ír a következő cikk:
http://www.macworld.co.uk/news/top_news_item.cfm?NewsID=7494
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Videokonferencia az AOLIM-ben is

Az AOL nemsokára kiadhatja az új, fejlettebb verzióját a népszerű üzenő programjának, az AOL Instant Messaging-nek (AOLIM). Ebben a verzióban már lesz videokonferenciás megoldás is, melyet mind az AOL és AOLIM felhasználók igényba fognak tudni venni. Sajnos az AOL videokonferenciája nem lesz kompatibilis az Apple iChat programmal. Néhányan úgy gondolják, hogy az Apple szintén dolgozik egy Windows-os iChat verzión, de ezek a hírek nem bizonyosak.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TechTool Pro 4.0.1 gondolatok

A Micromat kiadta a Panther operációs rendszerhez szánt karbantartó szoftverét a TechTool Pro 4.0.1-et. A programról egy felhasználó írja le gondolatait a következő oldalon, ami egy érdekes olvasmány:
Apple-X link
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a Halo Macintoshra

imageA MacSoft ma bejelentette, hogy a Halo Macintosh-ra írt verziója december 11-én került néhány amerikai viszonteladóhoz, és már kapható a boltokban. Az európai kiadás a jövő hétre várható. A játék sok új funkcióval bír az eredeti nagysikerű Xbox verzióhoz képest, ilyen például a 16 személyes online multiplayer játékmód, jobb grafika, új járművek, új fegyverek, új térképek, testre szabható multiplayer játékok és precíciós játék egér és billentyűzet segítségével. Az $50 árú játékhoz 800MHz G4 illetve min. Mac OS X 10.2.8 szükséges.
Link:
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pop-up ablakok küldése windows felhasználóknak

Ha egy vegyes Mac-Windows hálózaton meg akarsz tréfálni egy windowsos kollégát, akkor csak a következő parancsot kell begépelned a terminálba:

smbclient -M NETBIOSNAME -U FROMNAME

A -U FROMNAME rész opcionális, de egy bizonyos pluszt ad az üzenetnek. A NETBIOSNAME a célgép netbios neve. NEM a gép DNS neve (bár néhány hálózaton az is lehetne). Amikor a kapcsolat létrejött, írd be az üzenetet, nyomj ENTER-t és utána küldd el a control-D paranccsal. Azonnal meg fog jelenni az üzenet a gyanútlan kolléga képernyőjén egy pop-up ablak formájában. Ezt azért jó Macről csinálni, vagy bármilyen *nix
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3605 3606 3607 3608 3609 >  Utolsó ›