Karácsonyi ikonok

Az Iconfactory ma kiadott egy karácsonyi ikon kollekciót, melyet megtekinthetsz itt:
http://www.iconfactory.com/preview.asp?type=search&id=186&query=christmas

Ha még több ikon-t szeretnél letölteni, ajánljuk még neked az Xicons.com oldalt is:
http://xicons.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új mikro-chip gyártási technológia

Az IBM felfedezett egy új nanotechnológiára épülő eljárást melyet a jövőben chip-ek gyártására használhatnak. Több információt itt találsz erről:
http://www.eweek.com/article2/0,4149,1406344,00.asp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Emulátorok Mac-re

Macintoshon nem csak Macintosh szoftvert futtathatsz, de megoldható régebbi rendszerű számítógépek emulálása is. Az Emulation.net oldala összegyűjtötte ezeket az emulaló programokat mind egy helyre, ahol megtalálhatod régi kedvenceid újra-élesztéséhez szükséges összes információt. Többek között megtalálhatóak itt az eredeti Macintosh, Apple I, Apple II, Commodore 64, Commodore Amiga, Sinclair, vagy mai játék konzolok mint például Atari, Sega, Nintendo, Sony emulátorai is. Link:
http://emulation.net
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szkenner támogatás OSX-re

TWAIN-SANE ma kiadta a Mac OSX kompatibilis könyvtárait, melyek megengedik széles választékú SCSI-s és USB-s szkennerek használatát OSX alatt. További információéert, és a letöltésükhöz klikkelj ide:
http://www.ellert.se/twain-sane/

A támogatott szkennerek listáját itt találod:
http://www.sane-project.org/sane-supported-devices.html
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

TIPP: Exposé trükkök

Ha Panthered van, akkor ezeket a trükköket használhatod az Exposé-val, hogy ay megkönnyebbítse munkádat. Az F9 gombbal (alapbeállításban) az összes jelenleg futó program nyitott ablaka lekicsinyül, ha ekkor megnyomod TAB gombot, akkor egyes programokon "ugrálhatsz" kersztül csak az azon belül lévő ablakokat kiemelve.

Egy másik megoldás: az F10 gombbal a jelenleg futó alkalmazás összes ablakát tudod lekicsinyíteni, és itt tudod használni a nyilakat az ablakok kiválasztására. Az Enter gomb megnyomása után, az éppen kiválasztott ablak fog az előtérbe kerülni majd.

Hírforrás: MacOSXHints.com

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3605 3606 3607 3608 3609 >  Utolsó ›