Apple Xtreme & Unsanity

Az Apple Xtreme és az Unsanity ingyenes programverziókat ajánl föl közös versenyükön. Az ingyenes programlicenszek többek között a ShapeShifter, Xounds, FontCard, Silk, Menu Master, Mighty Mouse, FruitMenu, Labels X, és WindowShade X programokhoz szólnak. A versenyre való regisztrálás és bővebb információk az alábbi linken:
http://www.applextreme.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=13
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes DragThing

A ResExcellence bejelentette, hogy a december 8 és 13 közötti időszakban a weboldalukon szereplő verseny résztvevői között kisorsol egy DragThing regisztrációs kódot. A DragThing egy kedvelt Dock alkalmazás Mac OS X alá. A verseny nevezési feltételei és bővebb információk a ResExcellence weboldalán.
Link: http://www.resexcellence.com/archive_software/giveaways/dragthing5contest.shtml
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: OpenGL Cocoa ScreenSaver forráskód

Az Apple Developer Connection (ADC) weboldalán az egyik legújabb forráskód egy OpenGL és Cocoa nyelveket ötvöző Mac OS X képernyőkímélő.
http://developer.apple.com/samplecode/Sample_Code/Graphics_3D/OpenGL_Cocoa_ScreenSaver.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Panther: a faxolás művészete

Nem használod már kedvenc Maced régi jó modemjét mert már szélessávú internetelérésed van? Most újra életet lehelhetsz kedves kis kommunikációs portodba a Panther új(!) beépített faxolási lehetőségeivel. Mivel sok helyen még mindig nem elfogadott az emailen keresztüli információváltás, szükséged lehet faxok küldésére. De hogyan is küldjünk/fogadjunk faxot ha nincs fax készülékünk? Néhány egyszerű lépéssel igazi irodai csodamasinává fejleszthető otthoni/munkahelyi Macintoshunk. A MacDevCenter írása mindent elmagyaráz:
http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2003/11/26/panther_fax.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mail: MP3 hangok rendszerszintű hanghibát okozhatnak

Ha bizonyos MP3 fileokkal szeretnénk bővíteni Mail hanghatásainkat akkor lehet, hogy eléggé fura eredményhez juthatunk. Néhány felhasználónál például miután bemásolták az MP3 hangállományokat a ~/Library/Sounds folderbe a Mail programban megpróbálták átállítani a levél érkezésekor kiadott hangot. A preferences ablakban a hangok megjelentek a listában és meg is lehetett hallgatni őket. Használat közben viszont az összes rendszer hang hibássá vált, hangos zajt produkálva minden alkalommal amikor a Mail épp futott.
Maguk a rendszer hangállományok nem hibásodtak meg, külön lejátszhatóak, de
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3604 3605 3606 3607 3608 >  Utolsó ›