Broadband Optimizer kábelmodemeseknek

Gyorsított internetezést kínál a BroadBand Optimizer, ami mostmár ugyancsak Panther kompatibilis. A program 10-20%-os sebességnövekedést ígér felhasználóinak, egy beépített Unix kód futatásával. Hogy ez miért is működik? A szoftver írója szerint megnöveli az operóciós rendszer internetes adatok fogadására használt memóriáját, ami miatt egyszerre több adatot fog tudni fogadni a számítógép egyszerre. A következő oldalról letöltheted te és kipróbálhatod magad is, modemeseknek sajnos ez nem fog segíteni:
http://www.enigmarelle.com/sw/BroadbandOptimizer/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: 10.3.2 7D18 seedek

Az Apple eljuttatta Mac OS X 10.3.2 7D18 Server és Client verzióit fejlesztőihez, követve a 7D15 és a 7D12 seedeket.
A Mac OS X Client javításokat tartalmaz az oprendszer magja, grafika, képalkotás, USB, nyomtatás, nemzetközi szövegek, Core Services, Cocoa Framework és Applescript részelemekhez.
A Mac OS X Servernél a Kerberos támogatás, Server Admin és Workgroup Manager programok, Network Image Utility, QTSS Publisher, PostScript nyomtatók és a MySQL elemek lettek frissítve.
A Mac OS X 10.3.2 frissítés végleges verzióját az Apple még idén tervezi kiadni.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megoldás halott pixelek felélesztésére?

Akinek LCD monitora van, nagy valószínűséggel találkozott már a dead pixelnek nevezett jelenséggel, azaz egy-két fekete pixellel a képernyőn, melyek valahogy mindig feketék maradnak.
Létezik azonban egy program, mely állítás szerint képes felkutatni a halott pixeleket és újra életet lehelni beléjük. Érdemes kipróbálni.
Link: http://www.pixel-edge.net/dpi/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MySQL 4.1.1

A MySQL egy populáris szabad forráskódú SQL adatbázis.
Link: http://www.mysql.com/downloads/mysql-4.1.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Complete PHP 4.3.4

Megjelent a Complete PHP 4.3.4-es verziója. A Complete PHP a Mac OS X-en elérhető legbővebb PHP disztribúció mely minimális módosításokkal bármilyen Apache 2 installáció alá feltehető. A csomag tartalmaz egy 7 oldalas PDF installálási útmutatót.
Link: http://www.serverlogistics.com/php4.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3603 3604 3605 3606 3607 >  Utolsó ›