25 millió iTunes zene eladása

Az Apple ma bejelentette, hogy több mint 25 millió dalt adott el az áprilisban megnyílt iTunes zenebolton keresztül. A "25 millió-modik" dalt pénteken délután töltötték le, melynek címe "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!" volt Frank Sinatra-tól.

Az Apple szinteén bejelentette, hogy több mint 1 millió dollár értékben adott már el ajándék letöltési kuponokat, melyet október 16.-a óta árulnak. Ezzel a teljesítménnyel az iTunes a jelenleg vezető legsikeresebb internetes zenebolt. A rajongók átlagosan 1,5 millió dalt töltenek le a boltból jelenleg, mely körülbelül 75 millió dalnak felel meg
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Magyarországi Apple szervíztapasztalat

BeszéljükMac !
Szeretném megtudni, hogy mi az általános vélemény az itthoni Apple szervízszolgáltatásokról. Sajnos az évek során eljött az a pillanat mikor garanciális szervízbe kellett vinnem a gépemet. Ez még nem is olyan szörnyű. Viszont a hozzáállás és a szolgáltatás minősége miatt először is türelmetlen lettem, aztán most már kezdek ideges lenni.

Szóval a helyzet a következő: Powerbook G4, 12"-os gép egyszercsak elkezdte "nem látni" az akkumulátorát. Egy-két hét alatt csak romlott a helyzet. Közben előjött az a probléma is, hogy a gép rendszeresen elfelejtette a dátumot, valamint
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Dock kikapcsolása, vagy állapotának irányítása menüből

Ha zavarónak találod a Dock-ot, ha idegesít, hogy mindig az utadban van, vagy mindig a lehető legrosszabb pillanatban ugrik elő, akkor a következő programot neked találták ki. A DockBlock megengedi, hogy egy egyszerű menüvel irányítsd a Dock működését. Ha szeretnéd, akkor teljesen kikapcsolhatod, vagy csak eltüntetheted úgy, hogy akkor ugorjon elő ha te az szeretnéd. Link a programhoz:
http://www.sideburn.com/dockblock/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Új adó az mp3 lejátszókra

A kanadai szabadalmi hivatal új adót hozott létre az mp3 lejátszókra és hasonló kötött memóriával rendelkező eszközökre. Egy, a zene ipart képviselő csoport előterjesztett egy adó, mely 112 dollárral emelte volna meg egy sima 20GB-os zene lejátszó (mint az iPod is) árát. A hivatal azonban ezt az adót 25 dollárban álapította meg, ami 2 dollárra csökken 1GB-os lejátszókra. Többet itt olvashatsz erről:
TheStar.ca cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Panther a BBC oldalán

BBC közelebbről vizsgáta meg az Apple legújabb operációs rendszerét. A UNIX alapokra épült operációs rendszert stabilabbnak, jobb képességűnek és rugalmasabbnak találta a cikk, mint az Apple régi rendszerét. A teljes leírást:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3254554.stm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3596 3597 3598 3599 3600 >  Utolsó ›