Bejegyzések nálunk

Amennyiben ti is szeretnétek híreket beküldeni, bejelentkezés után klikkeljetek az "Új bejegyzés" linkre a bal oldalon lévő menüben. Töltsétek utána ki a megfelelő mezőket és küldjétek be nekünk. Mi ezeket a híreket is feltesszük majd az oldalunkra amennyiben Macintosh-al kapcsolatosak. Ha bármiféle gondotok lenne amit nem tudtok Macen megoldani, azokat is beküldhetitek, feltesszük az oldalra és remélhetőleg valaki majd tudni fogja rá a választ is.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lord of the Rings CD-k

Az Apple és a TimeWarner Reprise Records ma kezdte el reklámozni a Lord of the Rings (LOTR) mintás, nyomtatott CD-jét. A CD-t fel lehet használni többek közott az iTunes-ról letöltött LOTR zene-album kiírására. A CD-ket január 5.-ig lehet megvásárolni a következő helyen:
http://www.thirddoor.com/lotr3_site/cdrs.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szavazz te is: iWrite

Az Apple nemrég jegyzett be egy új terméknevet, az "iWrite"-ot. A következő linken szavazhatsz, hogy szerinted mi is lesz az "iWrite" nevet viselő termák feladata.
http://www.macpolls.com/?poll_id=338
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: iWrite?

A ThinkSecret híradása szerint az Apple úgy tűnik az Amerikai Védjegy Hivatalnál lefoglalta az "iWrite" nevet mint hivatalos védjegyet. Az "iWrite" még 2003 szeptember 12-én került lefoglalásra és "Számítógép hardver; számítógép szoftver" kategóriába tartozik.
Ami érdekes, hogy az igénylő neve "Appple Computer, Inc." (három 'p' betűvel), ezért nem fog megjelenni egy síma keresésnél. Az "iWrite" az ausztrál védjegyekkel foglalkozó hivatalánál is elfogadásra vár, de ott a helyes "Apple Computer" név alatt.
Lehet, hogy ez a már régen rebegetett, Microsoft Office-t leváltani hivatott Apple irodai
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Régiókód mentes DVD PowerBook SuperDrive-ok

A MacNN egyik olvasója a karácsonyi időszakra időzítette legújabb régiókódmentesítő firmware updatejét. A firmware update az UJ-815 SuperDrive-ot teszi régiókód-mentessé, az UJ-816-hoz való pedig tesztelés alatt van. A régiókód-menetesítő frissítés nem csak azt a nem hivatalos firmware-t patcheli amelyik segítségével az 1x-es DVD író 2x-essé (és CD-ket 16x) tehető, hanem a hivatalos OEM firmware-t is.
Link: http://macnn.com/news/22475
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3590 3591 3592 3593 3594 >  Utolsó ›