Windows vírus bénította bank automaták

Kettő San Francisco-ban működő bank automatája Windows operációs rendszeren fut. A bankok lekapcsolták gépeiket, mert azok Windows XP operációs rendszere megfertőződött a "Nachi" nevezetű féregvírussal. A "Nachi" azért lett létrehozva, hogy kiírtsa az "MSBlast" és "Blast" nevű féregvírusokat a fertőzött rendszereken, de helyette csak lelassította a hálozatokat világszerte. Természetesen az automata felhasználók nem örülnek a hírnek, de többet erről itt olvashatsz:
Reuters cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Karácsonyi ikonok

Az Iconfactory ma kiadott egy karácsonyi ikon kollekciót, melyet megtekinthetsz itt:
http://www.iconfactory.com/preview.asp?type=search&id=186&query=christmas

Ha még több ikon-t szeretnél letölteni, ajánljuk még neked az Xicons.com oldalt is:
http://xicons.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új mikro-chip gyártási technológia

Az IBM felfedezett egy új nanotechnológiára épülő eljárást melyet a jövőben chip-ek gyártására használhatnak. Több információt itt találsz erről:
http://www.eweek.com/article2/0,4149,1406344,00.asp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Emulátorok Mac-re

Macintoshon nem csak Macintosh szoftvert futtathatsz, de megoldható régebbi rendszerű számítógépek emulálása is. Az Emulation.net oldala összegyűjtötte ezeket az emulaló programokat mind egy helyre, ahol megtalálhatod régi kedvenceid újra-élesztéséhez szükséges összes információt. Többek között megtalálhatóak itt az eredeti Macintosh, Apple I, Apple II, Commodore 64, Commodore Amiga, Sinclair, vagy mai játék konzolok mint például Atari, Sega, Nintendo, Sony emulátorai is. Link:
http://emulation.net
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szkenner támogatás OSX-re

TWAIN-SANE ma kiadta a Mac OSX kompatibilis könyvtárait, melyek megengedik széles választékú SCSI-s és USB-s szkennerek használatát OSX alatt. További információéert, és a letöltésükhöz klikkelj ide:
http://www.ellert.se/twain-sane/

A támogatott szkennerek listáját itt találod:
http://www.sane-project.org/sane-supported-devices.html
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3590 3591 3592 3593 3594 >  Utolsó ›