Rablók elfogása iSight kamerával

Egy MacNN olvasó írása szerint egy iSight kamerával, EvoCam szoftverrel felszerelt G4-es számítógép segített tolvajok elfogásában a Brigham Young Egyetemen. Az EvoCam szoftver úgy lett beállítva, hogy mozgás érzékelésére kezdjen el vidót felvenni. Így lett kettő egyetemi hallgató elfogva, akik kesztyűt és az egyetem sportöltözékét viselve törtek be az irodába és távolítottak el tárgyakat onnan. A felvétel át lett ava az egyetemi rendőrségnek, akik enmsokkal utána elkapták a kettő tolvajt. Az erről szóló videó riportot itt láthatod:
http://msed.byu.edu/tlsc/theft/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5 eladások elérhetik a 300000-t még az idén

Az Apple új PowerMac G5-ös modelsorozata elérte a félmilliós eladási számot. Az ünnepek alatt a legjobban a dupla 2.0-ás számítógép fogyott, de szorosan utána követi a dupla 1.8-as gép. Az egy-processzoros 1.6-os számítógép eladása visszaesőben van.

A régebbi típusú, G4-es gépek eladása az év jelenlegi negyedére, 8000 darabra korlátozódott. Ezeket a gépeket főleg azok a felhasználók vásárolták meg akiknek még fontos volt az OS9 operációs rendszer futtatása.
Az utóbbi negyedben egyébként az Apple 221000 db. PowerMac számítógépet adott el, melynek része volt 100000 db. előrendelés a
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Bejegyzések nálunk

Amennyiben ti is szeretnétek híreket beküldeni, bejelentkezés után klikkeljetek az "Új bejegyzés" linkre a bal oldalon lévő menüben. Töltsétek utána ki a megfelelő mezőket és küldjétek be nekünk. Mi ezeket a híreket is feltesszük majd az oldalunkra amennyiben Macintosh-al kapcsolatosak. Ha bármiféle gondotok lenne amit nem tudtok Macen megoldani, azokat is beküldhetitek, feltesszük az oldalra és remélhetőleg valaki majd tudni fogja rá a választ is.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lord of the Rings CD-k

Az Apple és a TimeWarner Reprise Records ma kezdte el reklámozni a Lord of the Rings (LOTR) mintás, nyomtatott CD-jét. A CD-t fel lehet használni többek közott az iTunes-ról letöltött LOTR zene-album kiírására. A CD-ket január 5.-ig lehet megvásárolni a következő helyen:
http://www.thirddoor.com/lotr3_site/cdrs.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szavazz te is: iWrite

Az Apple nemrég jegyzett be egy új terméknevet, az "iWrite"-ot. A következő linken szavazhatsz, hogy szerinted mi is lesz az "iWrite" nevet viselő termák feladata.
http://www.macpolls.com/?poll_id=338
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3589 3590 3591 3592 3593 >  Utolsó ›