Statikus weboldal adatbazisból

Fourth World kiadta a 4W WebMerge, 2.3-ás verzióját. A szoftver Macintosh-on és PC-n is egyarán fut, és adatbazisból, vagy táblázatból tud statikus weboldalt készíteni. A letölthető próbaverzióval 20 db. oldalt lehet készíteni. Link:
http://www.fourthworld.com/products/webmerge/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: iTunes hallgatás több felhasználós Panther alatt

Az iPodHacks weboldal egy programról adott hírt amely megengedi több felhasználós, Panther környezetben az iTunes folyamatos működését. A gond a felhasználók gyors váltásakor (Fast User Switching) történik. Ha az első felhasználó iTunes-ban zenét hallgat (vagy csak fut a program), amikor megtörténik a felhasználóváltás a zene leáll és az új felhasználó nem indíthatja egy saját környezetéből az iTunes-t újra (mivel az már fut a háttérben még mindig bejelentkezett első felhasználó kezelőfelületén). Ez eléggé zavaró lehet, de ezt a gondot megoldja a következő program:
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Növekvő PC eladások

Az IDC cég szerint 2003-ban a PC eladások száma 11,9 százalékos növekvést fog mutatni az Egyesült Államok és Európában. Ez néhány szézalékkal magasabb, mint az előrejelzett 8,4%. A növekedést különböző politikai, és társadalmi tényezők befolyásolják mint a 2001-es terrortámadások, a SARS vírus kitörése, vagy a publik szféra költekezési szokásai. Olvass erről többet itt:
http://maccentral.macworld.com/news/2003/12/11/idc/index.php?redirect=1071135813000
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

LookingGlass 3D kezelőfelület a Sun-tól

A Sun bemutatta az új 3 dimenziós kezelőfelületét amin dolgozik. A rendszer felület Java-ban lett írva, és nagyon hasonló az Apple Quartz meghajtójához, de ajánl néhany attól eltérő, különleges ötletet. A következő oldalon megtekintheted RealMedia formátumban az erről szóló bemutatót:
http://wwws.sun.com/software/looking_glass/demo.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

IBM’s PowerPC 750VX véglegesítve lett

Az Appleinsider jelentése szerint az IBM PowerPC 750VX mikroprocesszora véglegesítve lett. Ez a processzor valamikor jövőre fog belekerülni az Apple iBook hordozható gépébe. A chip-nek hasonló L2 cache felépítése lesz, mint a közelgő PowerPC 750FX-nek, csak maximum 4MB-os L3 cache-el. 400MHz-es DDR előbusz (front side bus) és AltiVec is megtalálhatóak lesznek benne.

A sebessége a chip-nek 1.8GHz körül lesz, majd az valószínű 2.0GHz fölé is fog emelkedni a következő processzorral a PowerPC 750VXe-vel. A processzor jövőre az év harmadik negyedében lesz bemutatva, bár az még nem tudott, hogy ez a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3589 3590 3591 3592 3593 >  Utolsó ›