Mac Eye for the Windows guy

Az Egyesült Államokban van egy új sorozat melynek címe "Queer Eye for the Straigh Guy" (durva fordításban - Meleg szem az egyenes hajlamú férfinek). A showban minden héten 5 meleg próbál egy egyenes hajlamú férfin "segíteni" divatban, étkezésben, belső építésben, hajviseletben és kultúrában. A show gyakran nagyon praktikus ötletekkel is tud szolgálni. Ezt a műsort parodizálja a következő képregény:
http://www.joyoftech.com/joyoftech/joyarchives/502.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új fajta elemek az iPodba, pletyka

A ComputerWorld.dk cikke szerint az Apple lecserélte az iPodba beépített elem egyik beszállítóját. A Danionics cég polimer lithium-ion elemeket szállított az Apple mp3 lejátszójához, de az Apple ezeket lecserélte prizmatikus (folyadék alapú) Lihium-ion elemekre a következő modelhez. Az új elem előnyei egyenlőre nem ismertek.

A Danionics cég egyébként nem az egyetlen iPod elem beszállító volt, és fontos megjegyezni, hogy a jelenlegi iPod elemei még három év után is közel 80%-os teljesítménnyel kell, hogy üzemeljenek.

Hírforrás: MacRumors.com
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

10.3.2 a Software Update-en keresztül

Megjelent az Apple 10.3.2-es frissítése a Panther operációs rendszerhez. A frissítés tartalmaz Mac és PC kapcsolati javításokat, javított nyomtatási megoldásokat PostScript nyomtatókhoz, jobb betűtípus kezelést, frissített Mail és Address Book programokat, új ATI és NVidia grafikus meghajtókat, FileVault, FireWire 800, WebDAV és USB-s és az eddig kiadott biztonsági javításokat. Letöltése a Software Update, System Prefereces panel segítségável történik.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megújult Apple fórum

Az Apple hivatalosan is bejelentette a megújult fórumát, melyet hardveres és szoftveres problémák megoldására szántak főleg. A megújult oldalakat itt találhatjátok:
http://discussions.info.apple.com/
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

AppleCare az európai iPod-nak

Az Apple Europe a MacWorld magazint tájékoztatta, hogy hamarosan valamiféle elem-csere programot láthatunk Europában is. Erről bővebben itt olvashatsz:
http://www.macworld.co.uk/news/top_news_item.cfm?NewsID=7521
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3588 3589 3590 3591 3592 >  Utolsó ›