24 karátos arannyal bevont iPod

A német Ebay oldalon kapható egy 24 karátos arannyal bevont iPod. A bevonat kb. 3 mikométer vastagságú és teljesen karcolásmentes. Persze az iPodhoz jár az összes szokásásos tartozék is, úgyhogy ha érdekel akkor itt licitálhatsz rá te is:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3065328511
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Panther: CD író és disk image problémák

Mac OS X 10.3-ról 10.3.1-re történő frissítésnél előfordulhat, hogy a CD író nem működik és nem lehet disk image-ket felmountolni. A következő lépésekkel ez megoldható:

Futtasd a /Applications/Utilities/Disk Utility programot.
Kattints a "Macintosh HD" iconra a bal listában és kattints a "Repair Disk Permissions" gombra.
Töröld le a /System/Library/Extension.kextcache állományt.
Töröld le a /System/Library/Caches/com.apple.kernalcaches/ foldert.
Indítsd újra a gépet.

Ezek után az említett problémák megszűnnek.
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Aspyr: The Sims Makin’ Magic expansion pack

Az Aspyr bejelentette, hogy ki fogja adni a The Sims Makin' Magic expansion pack-et Macintosh-ra. A bővítés különböző mágikus tulajdonságokkal fogja felruházni az eredeti The Sims játék szereplőit. Lehet igézni, hipnotizálni, boszorkánykodni. 175 új kellék van a játékban és feltételezi az eredeti The Sims meglétét.Január végén fog megjelenni, de már előre rendelhető 30 USA dollárért.
Link: http://www.aspyr.com/games.php/mac/simsmm/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: Pro App Runtime 1.5.1

Az Apple kiadta a Pro App Runtime 1.5.1-es verzióját, mely Mac OS X 10.3 (Panther) alá frissíti, és javítja a Final Cut Pro, DVD Studio Pro, Soundtrack, Cinema Tools, Compressor, és LiveType programok futtatását. A frissítés interfész újításokat, nagyobb megbízhatóságot és kell a jövőbeni újításokhoz. A frissítés a Mac OS X's Software Update utilityn keresztül érhető el.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mandolux: Új háttérkép

image Mandolux minden héten kiad nagy felbontású háttérképeket számítógépekre. A szerző gyakran készít képeket dupla monitoros számítógépekhez. A képek letölthetőek a weboldalról ingyenesen, de a szerző adományokat elfogad. Ezen a héten kiadott képek egyikét láthatod itt, vagy a képre klikkelve elérheted a Mandolux weboldalát is még több igényes háttérrel.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3588 3589 3590 3591 3592 >  Utolsó ›