iMac pletykák

DigiTimes azt állítja, hogy a következő iMac bizonyos részei Magnézium-ötvözetből lesznek gyártatva (a jelenlegi saválló acél, és cink ötvözettel szemben). Ez a lépés valószínű az termelés árának csökkentését és műanyag részegységek számának bővítését fogja eredmenyezni. Az iMac-es pletykák szerint, 2004-ben valamiféle újak alakváltozást fogunk látni ezen a modellen.

Szintén a DigiTimes írta, hogy az Apple felfüggesztette a "tábla PC", és vezeték nélküli kijelzőre vonatkozó terveit megtakarítások érdekében.

Hírforrás: MacRumors
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Virtix Arsenal az iMovie szoftverhez

A Virtix Arsenal egy olyan plug-in az Apple iMovie video szerkesztő programjához, mely megengedi különleges effektusok képernyőre helyezését, és annak megváltoztatását az idő múlásával (ennek angol neve: keyframing). Ezt fel lehet használni arra, hogy az effektus egyhangban legyen a kamera mozgásával, vagy a tárgyak mozgásával a felvételen. Ezzel akár a "lézer effektust" is létrehozhatod egy párbaj jeleneten. A plug-in demo filmjét és további információt itt találsz:
http://virtix.com/imovie/products/ArsenalFilters.asp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szavazás

A mai kérdés: hogyan látod magadat, inkább befelé forduló személy (introvertált), vagy extrovertált vagy? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=334
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Zenebolt zenebolt hátán

Egyre több internetes zeneszolgáltató jelenik meg, amelyek valamiféle formátumban megengedik, hogy darabonként és nem csak albumonként vásároljunk dalokat. De ki nevet majd a végén, ki lesz az aki a végén győztesként fog mindebből kikerülni? Erről ír a következő cikk itt:
OSView
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Rejtett OSX megoldások, TinkerTool-al

Az ingyenes TinkerTool olyan extra OSX-es beállítási lehetőségeket kínál minden felhasználónak, amelyet az Apple beépített az operációs rendszerbe. Ezzel az eszközzel minden felhasználó külön beállíthatja magának a rendszert úgy, hogy az a másik felhasználó beállításait nem befolyásolja. Az operációs rendszer sértetlenségét ez a program nem befolyásolja, és futtatásához nem kell adminisztrátor jogosultság sem.

A következő oldalon találhatsz egy listát mely felsorolja a beállítási lehetőségeket, és onnan le is töltheted a programot:
http://www.bresink.de/osx/TinkerTool.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3587 3588 3589 3590 3591 >  Utolsó ›