Mac OS X biztonság = Windows biztonság? Nem egészen…

A brit The Register összehasonlítja a Mac OS X és a Windows biztonságát egy PC Magazine cikkre válaszolva. A cikk nem guruknak, hanem inkább hétköznapi felhasználóknak íródott (és egy kicsit cinikusra sikeredett).
Az angol nyelvű cikk linkje: http://www.theregister.co.uk/content/4/34554.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Symantech frissítések

A Symantech bejelentettem hogy már dolgozik a Norton Antivirus 9.0, Norton SystemWorks 3.0 és Norton Utilities 8.0 szoftvereken, melyek kompatibilisek lesznek a Panther operációs rendszerrel. A felhasználók letölthetik majd a frissítéseket a beépített LiveUpdate alkalmazás segítségével. Azok a vásárlók, akik Norton SystemWorks 3.0-t, valamint Norton Utilities 8.0-t használnak és az Apple által június 22-e után kiadott számítógépek tulajdonosai (G5), külön indító lemezt kell, hogy használjanak vészhelyzet esetén történő CD-s indításhoz. Ezeket a CD-ket majd a Symantech vevőszolgálatán keresztül
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: Hozzásférési jogosultságok javítása Terminálból

Mint sokan tudjátok az új Apple operációs rendszer az OSX, UNIX alapokra épült. A Termináltól sokan tartanak, de nem annyita barátságtalan az egész mint azt sokan gondoljátok. Itt egy következő nagyon egyszerű trükk, melyet bárki elvégezhet akinek van adminisztrátor jelszava.

UNIX alatt, a rendszer sok részének megfelelő, előre meghatározott jogosultságokkal kell rendelkezniük. Ha ezek nem megfelelően vannak beállítva, akkor a géped biztonsága, és működése is megváltozhat. Elképzelhető, hogy bizonyos programok nem fognak tudni futni, mert egyszerűen nem tudnak hozzáférni dokumentumokhoz melyek
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

10.3.2. letöltése

Az Apple kiadta a legújabb Panther frissítás letölthető, archiválható verzióját is, melyet a következő oldalon találhatsz:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=120288
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az iTunes 4.2

Megjelent az iTunes 4.2, mely lehetővé teszi AOL felhasználók vásárlását is az iTunes Zeneboltjában, vagy AOL vagy Apple tagsággal. Letölthető innen:
http://www.apple.com/itunes/download/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3587 3588 3589 3590 3591 >  Utolsó ›