Szavazz te is!

A mostani szavazás témája: a képernyőd melyik oldalán tartod a Dock-ot? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=340
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Steve Jobs fogja megnyitni a MacWorld-öt

Az IDG ma bejelentette, hogy Steve Jobs fogja a megnyító beszédet tartani a MacWorld-ön San Franciscóban, január 6-án. A kiállítás a Moscone Központban lesz megtartva január 5 és 9 között. "Ez az év legnagyobb Macintosh eseménye és mindenki nagyon várja" mondta David Korse az IDG igazgatója.

Hírforrás: MacNN
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MS WMA: online zene a jövő?

A New York Post egyik írása szerint a Microsoft agresszíven próbál az online zeneletöltések világába belépni a WMA (Windows Media Audio) szabvány segítségével. A Microsoft bejelentette, hogy partnerkapcsolatot létesít a seattle-i központú Loudeye céggel, mely olcsó online, WMA alapú boltokat épít ki olyan cégek számára mint például a Gibson Guitars vagy az AT&T Wireless. Mivel szinte mindenki ? a Wal-Mart-tól a Coco-Cola-ig ? az online zeneboltokkal akkar nagyot szakítani, a Microsoft a WMA fájljaival próbálja elárasztani a világot, ezzel az Apple-nek konkurrenciát adva és megpróbálva kiszorítani a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mennyire is kell félnünk az OSX biztonsága miatt?

Nemrég adtunk hírt egy OSX biztonségi hibáról, tegnap szintén felvetődött egy gond, de ezek a dolgok valóban problémát okoznak-e? Én nap mint nap bekapcsolom a számítógépemet, és sosem félek attól, hogy valami gondom lesz. Nem kell óvatosan kinyitnom az emailjeimet, attól tartva, hogy valamiféle vírus rátelepedik a számítógépre, és attól sem tartok, hogy valaki hozzáfér az adataimhoz. Az OSX, egy biztonságos rendszer. Erről ír a következő cikk is:
http://www.infowarrior.org/articles/2003-08.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lord of the Rings: Return of the King, Mac-en

Az Aspyr bejelentette, hogy ki fogja adni hamarosan a "Lord of the Rings: Return of the King", Macintosh verzióját. A játék jövő éprilisa körül lesz majd kapható 49,99 dollárért. Az Aspyr jelenlegi legújabb játékai között szerepelnek a "Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield" és "Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy" Link:
http://aspyr.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3583 3584 3585 3586 3587 >  Utolsó ›