TIPP: Exposé trükkök

Ha Panthered van, akkor ezeket a trükköket használhatod az Exposé-val, hogy ay megkönnyebbítse munkádat. Az F9 gombbal (alapbeállításban) az összes jelenleg futó program nyitott ablaka lekicsinyül, ha ekkor megnyomod TAB gombot, akkor egyes programokon "ugrálhatsz" kersztül csak az azon belül lévő ablakokat kiemelve.

Egy másik megoldás: az F10 gombbal a jelenleg futó alkalmazás összes ablakát tudod lekicsinyíteni, és itt tudod használni a nyilakat az ablakok kiválasztására. Az Enter gomb megnyomása után, az éppen kiválasztott ablak fog az előtérbe kerülni majd.

Hírforrás: MacOSXHints.com

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iTunes Zenebolt, 20 millió eladás

Az Apple iTunes zeneboltja több, mint 20 millió zenei számot, adott el kevesebb mint 7 hónap alatt. Több mint 45%-a a letöltött számoknak teljes album része volt. "Az NPD csoport további elemzése szerint az internete zenevásárlók többet költöttek zenére, mint azok akik rendes zeneboltokban vesznek albumokat. Egy átlagos iTunes vásárló a fent említett időszakban 49 db. dalt vásárolt, mely körülbelül egy albumnak felel meg havonta. Egy tizenéves átlagosan egy CD-t vásárol minden kettő hónapban (az Egyesült Államokban)". Link a cikkhez:
http://news.com.com/2100-1027_3-5117275.html?tag=nefd_top

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple feadta a PDA-s kísérleteit

Az utobbi időben többen spekulálták, hogy az Apple a közeljövőben megjelentethet egy "Tablet PC-t" (számítógép mely csak egy kijelzőből áll, hasonló mint a mai PDA-k). Ezzel a gondolattal eljátszva a TechNewsWorld a következőket írta: "az a gondolat, hogy az Apple hamarosan ki fog adni valami hasonló terméket fokozódott Steve Jobs mondataival, aki nyíltan bejelentette, hogy nem lát fantáziát a termékben. Ezzel a döntéssel az Apple ironikusan átadta ezt a piacot a Palm-nak, és Microsoft-nak. Mint sok más vezetőszemély, Jobs úgy gondolja fontosabb NEM elismerni, hogy hibázott, minthogy kijavítani ami
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kína, WiFi gondok

A kínai biztonsági szabvány megtörheti a globális WiFi (vezeték nélküli) hálózatok kiépítésének ütemét és foltolhatja a hálózatok kiépítésének árát. A gondot a jelenlegi szabványos "WEP (Wired Equivalent Privacy)" és a kína által szabványossá tett "WLAN Authentication and Privacy Infrastructure (WAPI)" különbsége okozza. Olvass erről többet itt:
http://maccentral.macworld.com/news/2003/12/09/chinese/index.php?redirect=1070957641000
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kétszeres mp3 lejátszó eladás 2003-ban

Megjegyezve, hogy az Apple iPod-ja és itunes zenei boltja felélesztette az ipart, a Jupiter Research ma bejelentette, hogy előrejelzései szerint az mp3 eladások 2003-ban megduplázódtak az USA-ban és ez valószínű nőni fog kb. 50%-al évente az elkövetkezendő három éven keresztül. "A kereslet a merevlemezzel rendelkező mp3 lejatszók iránt meg fogja előzni a de memóriakartyás rendszerű társaikét. 2006-ra körülbelül 26 millió mp3 lejátszó fog gazdára találni, ezzel elérve azt kritikus számot mely buzdítja majd a digitális zeneeladást is."

Az egy októberi felmérés és előrejelzések szerint közel
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3581 3582 3583 3584 3585 >  Utolsó ›