Megjelent az iTunes 4.2

Megjelent az iTunes 4.2, mely lehetővé teszi AOL felhasználók vásárlását is az iTunes Zeneboltjában, vagy AOL vagy Apple tagsággal. Letölthető innen:
http://www.apple.com/itunes/download/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Játék: Tomb Raider: Angel of Darkness

Az Aspyr Media megkezdte a "Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness" játék kiszállítását. A legújabb része a Lara Croft sorozatnak nehezebb ígérkezik elődeinél, és története azoknál sokkal sötétebbnek ígérkezik. Lara alkalmazkodik minden játékoshoz külön-külön, mely fejleményeként képességei fejlődnek majd a játék során. Futtatásához legalább Mac OSX 10.2.6 szükséges és a következő oldalon rendelhető meg:
http://www.aspyr.com/games.php/mac/traod/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a QuickTime 6.5

Megjelent ay Apple QuickTime 6.5, az első fő média szerkezet CDMA 2000 és GSM hálozatok tartalmának létrehozására, és visszajátszására. Támogatásába beletartozik mostmár a 3rd Generation Partnership Project (3GPP) és 3rd Generation Partnership project 2 (3GPP2) is. Ezen felül az új verzió jobb Unicode szöveg támogatást, javított DV visszajátszást, és sebességnövekedést ígér az iMovie, iDVD és Final Cut Por szoftverekhez. Letöséhez használd a Software Update panelt.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Macintosh JukeBox az Ebay-en

Az Ebayen találhatja az ember a legfurább dolgokat. Most valaki egy dobozba zárt iMac számítógépet árul, melyhez hozzá van kötve egy jobb minőségű hangfal is. Az ára kicsit magas, de ki tudja, lehet hogy valakinek megtetszik és képs annyit kidobni rá. Mindenesetre érdekes:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2773840758&category=25449
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Halo teszt

A Geekpatrol oldala letesztelte kettő különböző számítógépen a nemrégen kiadott Microsoft-Bungie játék, a Halo futhatóságát. A tesztelt számítógépek: egy PowerMac G5 1.6GHz és egy PowerBook G4 1.25 GHz volt. A teljes tesztleírást, éseredményeket itt találhatod:
http://www.geekpatrol.ca/archives/2003/12/17/haloperformance.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3581 3582 3583 3584 3585 >  Utolsó ›