TIPP: Multisession CD/DVD írása 10.3 alatt

A tipp 10.3-ra (Panther) lett írva. A következő lépéseket kell elkövetni multisession CD/DVD írására. Ez ISO formátumú CD-re nem fog működni, mert az nem támogatja ezt az eljárást.

1, Az írandó dokumentumokat tedd egy mappába.
2, Nyisd meg a Disk Utility programot (/Application/Utilities/).
3, Válaszd ki az "Image" menüből - "New" almenüből -"Image from Folder" opciót. Aztán a navigációs ablakban keresd meg a mappát amit készítettél és klikkelj az OK gombra.
4, Adj nevet az "Image" dokumentumnak, válaszd ki a típusát, és mentsd el.
5, Amikor a mentés befejeződött, válaszd ki a nevát
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: Multisession CD írása OSX 10.2 alatt

A tipp 10.2-re (Jaguar) lett írva. A következő lépéseket kell elkövetni multisession CD írására.

1, Az írandó dokumentumokat tedd egy mappába.
2, Nyisd meg a Disk Copy programot (/Application/Utilities/).
3, Húzd a mappát a Disk Copy ablakára. Az "Image Folder" ablek fog megjelenni.
4, Válaszd ki, hogy hova szeretnéd menteni az "Image" dokumentumot. Az egyszerűség kedvéért, tedd a Desktop-ra.
5, Mentsd el, és várd meg az "Image" mentését.
6, Válaszd ki a "Burn Image" menüpontot a File menüből (eközben az Image nincs felhozva a Desktop-ra, angolul: do not mount it).
7, A navigációs menüből ami
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Internet Zeneeladás újra

A TechNewsWorld a következőket irta. BuyMusic júliusban indította be a 20 millió dolláros hirdetési kampányát, a Roxio Napster szolgáltatása pedig nagyon aktívan hirdet mindenfele az interneten, TV-ben és újságokban. Mégis mindkettő szolgáltatás sikere szerény az Apple iTunes-éhoy képest. Erről olvashatsz többet itt:
http://www.technewsworld.com/perl/story/32389.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Válasz egy olvasói levélre: iChat kérdés

Úgy gondolom ezt az olvasói kérdést többen is feltehették már, így megosztjuk veletek is. "Lenne egy praktikus kérdésem. Ha két ember használja az iChat programot és csak az egyik gépen van kamera, akkor működik a dolog úgy is, hogy az egyik irányból csak audio chat, a másikbol pedig video chat megy?"

A válasz pedig, igen ez működik. Ezt már mi is kipróbáltuk kettő számítógép között. Egy iSight kamerát használtunk az egyik oldalon, amivel kapcsolódtunk a másik félhez. A videó atvitel nagyon szép volt teljes képben (15 képkocka/mésodperc ha jól emlékszem) hanggal párhuzamosan. A
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod a harmadik helyen

Az iPod a harmadik helyen végzett az AudioRevolution.com éves Top 100-as listáján. "A tény, hogy az iPoddal 4000 dalt tudsz a zsebedben hordozni feltétlenül kíváló, de az iTunes szoftver segítségével való zeneletöltés ezt még jobbá teszi. Ha szereted a zenét, akkor neked kell egy iPod amit levihetsz az edzőterembe, használhatod az autódban, vagy hozzákpcsolhatod a számítógépedhez a munkahelyen és még sok más helyen." A Top 100-as listát itt találod:
http://www.audiorevolution.com/equip/top_100_of_2003/index10.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3581 3582 3583 3584 3585 >  Utolsó ›