Aspyr: The Sims Makin’ Magic expansion pack

Az Aspyr bejelentette, hogy ki fogja adni a The Sims Makin' Magic expansion pack-et Macintosh-ra. A bővítés különböző mágikus tulajdonságokkal fogja felruházni az eredeti The Sims játék szereplőit. Lehet igézni, hipnotizálni, boszorkánykodni. 175 új kellék van a játékban és feltételezi az eredeti The Sims meglétét.Január végén fog megjelenni, de már előre rendelhető 30 USA dollárért.
Link: http://www.aspyr.com/games.php/mac/simsmm/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: Pro App Runtime 1.5.1

Az Apple kiadta a Pro App Runtime 1.5.1-es verzióját, mely Mac OS X 10.3 (Panther) alá frissíti, és javítja a Final Cut Pro, DVD Studio Pro, Soundtrack, Cinema Tools, Compressor, és LiveType programok futtatását. A frissítés interfész újításokat, nagyobb megbízhatóságot és kell a jövőbeni újításokhoz. A frissítés a Mac OS X's Software Update utilityn keresztül érhető el.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mandolux: Új háttérkép

image Mandolux minden héten kiad nagy felbontású háttérképeket számítógépekre. A szerző gyakran készít képeket dupla monitoros számítógépekhez. A képek letölthetőek a weboldalról ingyenesen, de a szerző adományokat elfogad. Ezen a héten kiadott képek egyikét láthatod itt, vagy a képre klikkelve elérheted a Mandolux weboldalát is még több igényes háttérrel.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: Láthatatlan dokumentumok OSX alatt

Az OSX bemutatása óta jó néhany dolog megváltozott a Macintosh felhasználók mindennapjaiban. Az új rendszer UNIX alapokra épült, amit az Apple nagyon ügyesen lefedett az Aqua kezelőfelülettel, de attól még ott van a sokak által barátságtalannak gondolt rendszer.

Régebben ha valaki el akart tüntetni szem elől egy dokumentumot, azt egyszerűen a resource fork szerkesztésével láthatatlanná tehette. Ezt egy sima mindennapi felhasználó valószínű nem találta volna meg. OSX alatt ez szintén megtehető, bár egy UNIX-ban jártas személy ezeket egyszerűen megtalálhatja. Ha egy file-t a Finder számára
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Al PowerBook hordozó táska

Vannak akiknek nem megfelelő a sima textil, vagy bőr laptop hordozó táska. Akiknek még a neophrene tartók sem felnek meg, és valami nagyon különlegesre vagyik az tekintse meg a Dr.Bott PowerBook G4-es aktatáskáját. A külseje alumíniumból van, mely alig nagyobb mint a PowerBokk önmaga. Belül okosan elhelyezett bélés található ami a számítógép biztonságát szolgálja az ütődések tompításával. De szavak helyett inkábblátogass el a Dr.Bott oldalára és lásd magad is ezt a remek táskát:
http://www.drbott.com/prod/db.lasso?code=5184-TIC2
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3580 3581 3582 3583 3584 >  Utolsó ›