Apple kódnevek

Legtöbb Apple terméknek van valamiféle kódneve, amit fejlesztéskor használnak fel egymás között az Apple mérnökei. Ezeket a kódneveket tartalmazza a következő oldal:
http://www.macshrine.com/codenames.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hatalmas az iPod kereslet

Az Egyesült Állmokban és Egyesült Királyságban hatalmas a kereslet idén az Apple iPod mp3 lejátszójára. Emiatt több helyen hiány lépett fel a felül említett termékre. Az Apple idén szeptember óta már 336000 db. iPod-ot szállított ki, ami 140%-al múlja felül a tavalyi kvótát.

Hírforrás: Financial Times
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Roxio szerint az év terméke az iPod

Roxionak saját zeneboltja és mp3 léjászója van, amik az Apple konkurens termékei. A billpalmer.net egy interjút készített a Roxio vezetőjével, Chris Gorog-el, melyben mindenki nagy meglepetésére a vezető elismerte, hogy az Apple iPodja jobb mint a saját marhaságuk (ha minden igaz akkor itt még finoman is fordítottam). Gorog bevallotta, hogy megpróbálta használni a Roxió mp3 lejátszóját, de három napos szenvedés után feladta a kínlódást, rásózta a terméket unokaöccsére, és vett magának egy iPod-ot. A teljes cikket itt olvashatod:
http://www.billpalmer.net/com000070.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

24 karátos arannyal bevont iPod

A német Ebay oldalon kapható egy 24 karátos arannyal bevont iPod. A bevonat kb. 3 mikométer vastagságú és teljesen karcolásmentes. Persze az iPodhoz jár az összes szokásásos tartozék is, úgyhogy ha érdekel akkor itt licitálhatsz rá te is:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3065328511
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Panther: CD író és disk image problémák

Mac OS X 10.3-ról 10.3.1-re történő frissítésnél előfordulhat, hogy a CD író nem működik és nem lehet disk image-ket felmountolni. A következő lépésekkel ez megoldható:

Futtasd a /Applications/Utilities/Disk Utility programot.
Kattints a "Macintosh HD" iconra a bal listában és kattints a "Repair Disk Permissions" gombra.
Töröld le a /System/Library/Extension.kextcache állományt.
Töröld le a /System/Library/Caches/com.apple.kernalcaches/ foldert.
Indítsd újra a gépet.

Ezek után az említett problémák megszűnnek.
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 3579 3580 3581 3582 3583 >  Utolsó ›