Szavazz te is!

A mai kérdés: hogyan fogod nyomonon követni január 6-án a MacWorld San Francisco megnyitó beszédét? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=344
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SF Moscone Center virtuális bemutató

Az International QuickTime VR Association (IQTVRA) körülbelül 30 QuickTime VR panorámát és egy interaktív térképet készített a San Francisco-i Moscone Center-ről és az azt körülvevő területről, a januári Macworld konferencia és kiállítás helyszínéről. Az IQTVRA egy nemzetközi oktatási egyesület mely az interaktív képalkotáshoz használt alkalmazások promótálását tűzte ki céljául.
Linkek:
IQTVRA honlap
QTVR panorámák
Macworld konferencia és kiállítás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

IBM 970fx?

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk, a januári Macworld-ön valószínűleg be fogják mutatni a G5 következő generációját. Az új gépek valószínűleg az IBM új, 970fx kódnevű chipjeit fogja használni, melyek a mostani 130 nanometeres méretek helyett 90 nanometerses technológiát fognak használni. Az IBM szerint ezek a gépek 2,4-2,6 GHz-es órajenelen fognak ketyegni.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: Battery Update

Az Apple kiadott egy 'Battery Update' applikációt, melyet a hordozható gépei aksijainak karbantartására szán.
Link: http://www.info.apple.com/kbnum/n120281
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Föld szimulátor

Az EarthBrowser nevű szoftver segítségével figyelemmel kísérheted mi is történik a Föld felszínén épp most. A programban egy 3D-s, nagy felbontású (2km/pixel) Föld-gömbön kísérhetsz nyomon viharokat, felhőket, vagy akár földrengéseket is. Több információt, és magát a programot itt találod:
http://www.earthbrowser.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3573 3574 3575 3576 3577 >  Utolsó ›