mp3 CD írási szolgáltatás

Amennyiben rengeteg CD-d van, és nem akarsz mp3 konvertálással bajlódni napokig akkor a következő szolgáltatást neked találták ki. A RipDigital nevű cégnek elküldheted a CD kollekciódat, melyet ők 224 kbs-es mp3 formájában vissza fognak küldeni CD-re, DVD-re, vagy merevlemezre másolva. A szolgáltatás nagyon jó ötletnek tűnik, bár áraik kicsit magasak egyenlőre. Többet itt tudhatsz meg erről:
http://www.ripdigital.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

vlc 0.7

Megjelent a vlc legújabb verziója. Ezzel a programmal le tudsz játszani MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg és egyéb audio és video dokumentumokat, és internetes stream-eket (teljes listát itt találod). A program letöltéséhez klikkelj ide:
http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes MacWorld belépő

A következő oldalon találhatsz ingyenes belépőt a MacWorld kiállításra, melyet San Francisco-ban tartanak Január 5 és 9 között. Link:
http://eshop.macsales.com/Macworld/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Új számítógép? Akkor adatcsere FireWire-el…

Amennyiben az ünnepek alatt egy új számítógéppel lettél gazdagabb, ami szintén Mac eleggé egyszerűen megoldhatod a régi és új gép közötti adatcserét. Ha mindkettő Mac-ednek van FireWire portja, csak kapcsold őket össze egy FireWire kábellel, majd indítsd el az új gépet és utána a régebbit is. A régi gép indításánál tarsd nyomva a "T" gombot, mely meg fogja jeleníteni a régi gép tartalmát az új Desktop-ján. Innentől fogva a dokumentumaidat böngészés útján átmásolhatod az új számítógépedre és kész is az egész.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jobb Apple három lépésben

A BusinessWeek cikke szerint ahhoz, hogy az Apple-nek a 2003-as événél még jobb legyen a 2004-es három dolgot kell elérnie: javítania kell a vállalati szabályozásain, változtatnia a minőségellenőrzésén és gyorsítania a termékfrissítésén.
Link:http://www.businessweek.com/technology/content/jan2004/tc2004015_0436_tc056.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3567 3568 3569 3570 3571 >  Utolsó ›