iTunes felmérés

A következő oldalra regisztráció után feltöltheted az iTunes zenéd listáját, melyben felmérik mely zenestílust hallgatják legtöbben. Link:
http://www.itunesregistry.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Firmware frissítés G5-ös gépekhez

Az Apple kiadott ma egy Firmware frissítést a legújabb G5-ös számítógépekhez. Mérete 1,3 MB és segít bizonyos biztonsági résen, sebességet növel néhany PCI-X konfigurációban és helyrerakja a ventillátorok működését. Letöltéséhez használd a System Preferences-be, beépített Software Update panelt.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Dupla G5 vs. Dupla Opteron

A Barefeats oldalain összehasonlították a dupla processoros Opteron, és dupla processzoros G5-ös szamítógépeket. Letesztelték az Adobe After Effects 6, Bryce 5 és Cinebench 2003-ban nyújott teljesítményeket. Az eredményeket itt találhatod:
http://www.barefeats.com/g5op.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Shinza.com új FireWire internetes kamerája

A Shinza.com és a CoolStream ma bejelentette az új iSweet FireWire internetes kameráját, mely egyedi fomájával és funkciójával, új stílust stílust és különlegesen jó kép-minőséget hirdet. Bár mérete kicsi, kb. 8cm (tenyérbe elfér), az iSweet krómozott, és fehér akril házába egy 350000 pixeles CCD van beépítve, mely 30 képkockát tud továbbitani másodpercenként 640 x 480-as felbontásban. Ára 130 dollár. Link:
iSweet
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes PC-k

Egy britt cég ingyenes PC-ket fog felajánlani, bárkinek aki el tud viselni 60 másodpercnyi reklámot minden 20 percben. A Metronomy cég minden hónapban ki fog postázniegy CD tele reklámokkal, amit felhasználónak fel kell telepítenie, hogy a számítógépe működjön. A szerződési feltételek még emelett ki fogják kötni, hogy a PC-nek havonta legalább 30 órán keresztül működnie kell és emelett internetes kapcsolatra is fel kell iratkozni. Az egyenlőre még nem egyértelmű, hogy az internetes kapcsolatért is fizetni kell-e. Link:
http://www.theregister.co.uk/content/51/34509.html
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3567 3568 3569 3570 3571 >  Utolsó ›