Unreal Tournament 2004 Mac-re

MacSoft pénteken bejelentette, hogy a cég fogja kiadni a már nagyon várt Unreal Tournament 2004-et Macintosh-ra. A játék, folytatása lesz a már sokak által ismert Unreal Tournament 2003-nak, mely gladiátorhoz hasonló küzdelmet igér a képernyő előtt új földi és légi járművekkel, fegyverekkel, palyákkal és csatamezőkkel. Az Unreal Tournament 2004 egyik újdonsága a TV közvetítés lesz mely megengedi majd több száz néző egyidejű bejelentkezését ugyanabba a játékba és így figyelemmel tudják kísérni híres harcosok csatáját. Várható megjelenése a játéknak 2004 első negyede lesz. Link:
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

AppleDX hír rádió

Az AppleDX egy weboldal melyen minden héten pénteken egy rádióműsor keretében beszének meg valamiféle Macintosh-al kapcsolatos témát. A mai téma többek között az iPod elemről és Panther automatizált karbantartásáról szól. Link:
AppleDX
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Carrara Studio 3.0.1

Megjelent a Carrara Studio frissítése. A Carrara Studio egy teljes megoldás a 3D-os modellezésre, animációra és "render"-re. Bármilyen 3D készítésre alkalmas a program az médiában sugárzott animációtól kezdve termék tervezéséig. Többet itt tudhatsz meg erről a szoftverről, ami fut Macintosh és Windows platform-on is:
Carrara termékleírás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

KÉRDÕÍV: Mennyi időt töltesz számítógép előtt naponta?

Egy kedves olvasónk kérésére egy új oldallal szeretnénk titetek is megismertetni. Neve: MacPoll.com. Itt időközönként kérdéseket tesznek fel a Macintosh felhasználóknak, amire aztán mindenki kiválaszthatja a rá vonatkozó választ egy gombnyomással. A mai téma:
Mennyi időt töltesz a számítógép előtt naponta?
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iSight és iChatAV, videokonferenciára a tengeren túl

A New York Times az iSight-ról és iChatAV-ről ír melyet arra használt David Pogue, hogy az óceánon keresztül kommunikáljon a feleségével. A hang és kép tökéletes volt, tiszta és még fizetni sem kellett érte írja Pogue. Körbejárta a laptopjára szerelt iSight kamerával a kávéházat, hogy a feleségének is bemutassa azt a környezetet. "A mai technikában rengeteg használhatatlan, élvezhetetlen eszköz van ami csak csalódást okoz, de ez más volt, olyan mint egy TV reklám. Érzeki, erőteljes, egyszerű és tökéletes példája annak, ahogy a technika meg tud vátoztatni egy pillanatot és megoldani egy
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3567 3568 3569 3570 3571 >  Utolsó ›