Dock kikapcsolása, vagy állapotának irányítása menüből

Ha zavarónak találod a Dock-ot, ha idegesít, hogy mindig az utadban van, vagy mindig a lehető legrosszabb pillanatban ugrik elő, akkor a következő programot neked találták ki. A DockBlock megengedi, hogy egy egyszerű menüvel irányítsd a Dock működését. Ha szeretnéd, akkor teljesen kikapcsolhatod, vagy csak eltüntetheted úgy, hogy akkor ugorjon elő ha te az szeretnéd. Link a programhoz:
http://www.sideburn.com/dockblock/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Új adó az mp3 lejátszókra

A kanadai szabadalmi hivatal új adót hozott létre az mp3 lejátszókra és hasonló kötött memóriával rendelkező eszközökre. Egy, a zene ipart képviselő csoport előterjesztett egy adó, mely 112 dollárral emelte volna meg egy sima 20GB-os zene lejátszó (mint az iPod is) árát. A hivatal azonban ezt az adót 25 dollárban álapította meg, ami 2 dollárra csökken 1GB-os lejátszókra. Többet itt olvashatsz erről:
TheStar.ca cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Panther a BBC oldalán

BBC közelebbről vizsgáta meg az Apple legújabb operációs rendszerét. A UNIX alapokra épült operációs rendszert stabilabbnak, jobb képességűnek és rugalmasabbnak találta a cikk, mint az Apple régi rendszerét. A teljes leírást:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3254554.stm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple kódnevek

Legtöbb Apple terméknek van valamiféle kódneve, amit fejlesztéskor használnak fel egymás között az Apple mérnökei. Ezeket a kódneveket tartalmazza a következő oldal:
http://www.macshrine.com/codenames.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hatalmas az iPod kereslet

Az Egyesült Állmokban és Egyesült Királyságban hatalmas a kereslet idén az Apple iPod mp3 lejátszójára. Emiatt több helyen hiány lépett fel a felül említett termékre. Az Apple idén szeptember óta már 336000 db. iPod-ot szállított ki, ami 140%-al múlja felül a tavalyi kvótát.

Hírforrás: Financial Times
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3547 3548 3549 3550 3551 >  Utolsó ›