G4 Kocka akvárium

Vannak emberkék, akiknek nem a Mac az első számú szenvedélyük. Akármennyire is hihetetlennek is tűnik a dolog, a következő személy feláldozta G4-es Cube (Kocka) számítógépét, hogy azt akváriummá alakítsa. Persze ezt megteheti bárki otthon egy kis szilikonnal, bár nem ajánlott (mégis csak Mac-ről van itt szó! :-)). Link:
http://homepage.mac.com/mulls/toys/PhotoAlbum48.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

WMA kivágva az ablakokon

Az Apple Zeneboltja az AAC formátumot támogatja, mely viszonylag jó minőségű zenét igér, kicsi méretben. A RealNetworks nemsokára megjelenő zeneboltja szintén ezt a formátumot választotta magának. Érdekessége ennek a hírnek, hogy a Real-nek szintén létezik saját típusú zeneformátuma, de ők mégis az AAC-t választották zeneboltjukhoz. Ez talán a WMA formátum végét jelentené? Link:
Apple-X cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Macintosh termékek 6 hónapja

A következő linken egy olyan listát találsz, mely az Apple által kibocsátott termékeket, frissítéseket tartalmazza. Átlagosan egy termék frissítési ideje 6 hónap. Link:
http://www.mactimeline.com/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Tárolóegység karórában

imageA Peripheral Enhancements cég megjelentetett egy olyan karórát, melybe be van építve egy USB csatlakozású tárolóegység is. A karóra természetesen háttérvilágítással és saválló acél szíjjal kerül forgalomba, mint a ma kapható legtöbb jobb minőségű órák. Jelenleg kettő típusban kapható, ay egyik 128MB-os, másik 256MB-os tárolóegységgel 100, illetve 150 dolláros áron. Link:
http://www.peripheral.com/products/diskgo/default.htm
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Vegyél ikonokat

RealMac Software bejelentette új weboldalának megnyílását, melynek neve ShopIcons.com. A weboldalon nagy felbontású ikonokat és egyéb grafikai elemeket vásárolhatsz programjaidhoz, vagy internetes felhasználásra. Az ikonok 32-bites színfelbontásúak. Ha valami különleges ikonra van szükséged, a cég grafikai tervezést is vállal.
Link: http://www.shopicons.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3535 3536 3537 3538 3539 >  Utolsó ›