PDF-ből Office dokumentum

RecoSoft kiadta a PDF2Office programját, mely PDF dokumentumokat vált át, vagy adatokat tud abból kimásolni. A szoftver PDF dokumentumokat teljesen szerkeszthető MS Word, RTF, AppleWorks, HTML és egyéb formátummá tudja változtatni meghagyva az eredeti szerkezetét, töréseit, stílusát, grafikus elemek csoportosítását, képeket, tökéletesen formázva a fej- és láblécet, oszlopokat és egyeb részeket. A program megengedi a zárt (locked) tartalmú elemek szerkesztését is. Link:
http://www.recosoft.com/products/pdf2office/index.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple új funkcióval látná el a szoftver frissítőt

A ThinkSecret hírforrása szerint az Apple hamarosan frissíteni fogja a mostani "Software Update", szoftver frissitő működési módját OSX alatt. A cél a biztonság növelése lesz főleg, de elképzelhető hogy új funkciója is lesz ennek a programnak. A hírforrás szerint az Apple ki fogja bővíteni a szofver frissítőt úgy, hogy nem csak Apple termékek hanem más gyártók szofverei is innen lehetnének frissítve majd. Hasonló megoldásról már régebben is volt szó, de egyenlőre még ez nem lett megoldva.

Hírforrás: Appleinsider
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Unreal Tournament 2004 Mac-re

MacSoft pénteken bejelentette, hogy a cég fogja kiadni a már nagyon várt Unreal Tournament 2004-et Macintosh-ra. A játék, folytatása lesz a már sokak által ismert Unreal Tournament 2003-nak, mely gladiátorhoz hasonló küzdelmet igér a képernyő előtt új földi és légi járművekkel, fegyverekkel, palyákkal és csatamezőkkel. Az Unreal Tournament 2004 egyik újdonsága a TV közvetítés lesz mely megengedi majd több száz néző egyidejű bejelentkezését ugyanabba a játékba és így figyelemmel tudják kísérni híres harcosok csatáját. Várható megjelenése a játéknak 2004 első negyede lesz. Link:
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

AppleDX hír rádió

Az AppleDX egy weboldal melyen minden héten pénteken egy rádióműsor keretében beszének meg valamiféle Macintosh-al kapcsolatos témát. A mai téma többek között az iPod elemről és Panther automatizált karbantartásáról szól. Link:
AppleDX
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Carrara Studio 3.0.1

Megjelent a Carrara Studio frissítése. A Carrara Studio egy teljes megoldás a 3D-os modellezésre, animációra és "render"-re. Bármilyen 3D készítésre alkalmas a program az médiában sugárzott animációtól kezdve termék tervezéséig. Többet itt tudhatsz meg erről a szoftverről, ami fut Macintosh és Windows platform-on is:
Carrara termékleírás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3529 3530 3531 3532 3533 >  Utolsó ›