Új Harman Kardon hangszórók

A Harman Kardon bejelentette a kedvelt USB-s hangszóróinak újabb, továbbfejlesztett változatát. A beépített erősítővel rendelkező rendszerben javítottak a kezelőfelületen, a hang technikán és a csatlakozáson. A három részes rendszerbe kettő 10 Wattos hangszóró, és egy 20 Wattos Sub tartozik, mely 44Hz-ig használható. Link:
http://www.harman-multimedia.com/shop_detail.html?sku=SS&id1=1
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple XGrid minden Apple szuperszámítógépnek

Az Apple a MacWorld-ön bemutatta az XGrid cluster technológiát. Az XGrid létrehoz egy hálózatot, mely ki tudja használni a fel nem használt számítógép-ciklusokat a rendszeren belül, ezzel lehetővé téve hogy a Mac clusteredet szuperszámítógéppé alakítsd. Az XGrid az Apple Rendezvous technológiáját felhasználva automatikusan feltérképezi a rendszert, csatlakozik azon tagjaihoz és használja a rákötött, szabad erőforrásokat. Az XGrid akár képernyőkímélőként is tud futni, így lekötve a szabad processzorokat. Az ingyenes béta verziót itt találod:
http://www.apple.com/acg/xgrid/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iSight lámpa, iTalk mikrofon iPod-hoz

A Griffin Technology cég újabb Apple termékekkel használható tartozékokat mutatott be.

A SightLight névre keresztelt termék, egy az Apple iSight (FireWire) kamerára erősíthető lámpa mely javítja a videokonferenciázás közbeni kép minőségét. A lámpa megosztja az iSight kamera FireWire csatlakozását, és energiatakarékos beállításával kevés fogyasztást igér. Link:
http://griffintechnology.com/products/sightlight/index.html

Egy másik eszköz a Griffin Technology cégtől csak áprilistól lesz kapható és az iPodhoz csatlakoztatva hang beviteli eszközként használható. A beépített mikorofonon
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

1984-2004, a Macintosh 20 éves

Az Apple 1984 nevezetű reklámja, mely a Macintosh születésére lett készítve újra letölthető az Apple oldaláról. A reklám tegnap Steve Jobs prezentációját nyitotta meg a MacWorld-ön ezzel ünnepelve a Macintosh fennálásának 20. évfordulóját. Link:
http://www.apple.com/hardware/ads/1984/
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

mini iPod képek

Az egyik MacWorld látogató készített képeket San Francisco-ban a frissen bemutatott mini iPodról. A képeket itt láthatjátok:
http://www.tombridge.com/photos/ipodmini/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3529 3530 3531 3532 3533 >  Utolsó ›