10.3.2: Lassabb bootolás

A Mac OS X Panther 10.3.2-nél sokan tapasztalnak lassabb bootolást a 10.3.1-hez képest, mely egyes rendszereken akár duplázódhat vagy triplázódhat is.
Egyes feltevések szerint ez a processzor sebességének megváltozásából fakadhat, és bár a 10.3.2-es frissítés után a CPU hőmérséklete és energiafelhasználása csökkenhet, a bootolási idő és az átlagos sebesség csökkenhet.
Néhány felhasználó az Apple CHUD tools-al végzett teszteknél 25%-os teljesítménycsökkenést tapasztalt.
egyeseknél a Security Update 12-19-2003 felinstallálása a teljesítményt megint a megszokott szintre emelte, de
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

FTP terminalban proxyn keresztül?

A munkahelyemen proxy van a http(100.0.0.0:8080)-re és az ftp-re (100.0.0.0:21) is. Hogyan kell kiadni a parancsot terminalban, hogy az ftp a proxyn keresztül is müködjön? Köszi!
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Rejtett OSX beállítások felfedése Mac Pilot-al

Koingo Software, Mac Pilot 1.1-es terméke lehetővé teszi a Mac OSX operációs rendszerbe beépített, de alapból nem elérhető funkciók aktiválását. A programmal teljesen felügyelheted az általad látogatott weboldalak listáját és aztokat törölheted, továbbá Safari, Mail, Dock, Finder és rendszerbe beépített funkciókat is bekapcsolhatsz. A funkciók teljes listájához és a program letöltéséhez látogass el a következő oldalra:
http://www.koingosw.com/products/mac_pilot.shtml
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Macintosh “ellenes” videók az MSNBC oldalán

Az új MSNBC.com weboldalon található videók megtekintéséhez Macintosh már nem ajánlott. Microsoft Internet Explorer 5.5, vagy újabb a Windows operációs rendzserén futva kell a videók megtekintéséhez. Hasonló módon a Netscape internetes böngészők használói is kiszorultak az oldalról kompatibilitási problémák miatt. Hogy ezt a változtatást miért tette meg az oldal most sokáig találhathatnánk, vagy esetleg ellátogathatunk egy Mac-barátságosabb oldalra mint például a CNN.com.
http://cnn.com
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Jonathan Ive, a feltalálók atyja

Elképzelhető hogy neked is birtokodban van Jonathan Ive egy találmánya, vagy a karacsonyi fa alatt egy olyan ajáandékra vágy amit ő alkotott meg. A zsebedben, az autódban ott lapulhat Ive iPod-ja, vagy az íróasztalodon lehet hogy ott nyugszik iMac-je. A Guardian következő cikke, Jonathan Ive-ot nevezi a feltalálók atyjának:
http://observer.guardian.co.uk/comment/story/0,6903,1111276,00.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3528 3529 3530 3531 3532 >  Utolsó ›