iPod - a jövő digitális eszköze

Egy Reuters hír szerint a következő évben a mobil telefonok képesek lesznek 1 MegaPixeles (MP) képek készítésére. 2005-re néhány mobil telefon meg fogja haladni a 2MP-es felbontást is, amiből már fotóalbumba való képeket is lehet nyomtatni.

Nehány pletyka szerint Apple egy olyan hordozható készüléken dolgozik, amellyel a felhasználók vezeték nélkül fognak tudni videokonferenciázni a tenyerükből. Sokak ebből kiindulva azt a kérdést teszik fel, hogy mennyire fogja az Apple kibővíteni az iPod funkcióit.

Ha minden igaz akkor 2004 közepére az iPod-on lehet majd zenét hallgatni, hangot
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5, vagy nem G5?

PowerMac G5-ös gépet szeretnél, de nem egészen tudod mire is képes? Itt van néhány oldal amelyek G5 teszteket tartalmaznak:
G5 teszt a Barefeats.com oldalán
Macworld G5 leírása
Macworld G5 tesztje
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Béta tesztelőket keresnek

A MacNN egyik hírében privát béta tesztelőket keresnek a MacScan programhoz. A tesztelőknek OSX operációs rendszeren kell futniuk, és regisztrálniuk kell magukat a MacScan internetes fórumán. Akik részt szeretnének venni a program tesztelésében, a fórum Adminisztrátorának kell hogy írjanak, és elküldjék saját számítógépük specifikációját. Link a MacScan fórumához:
http://macscan.securemac.com/macscanforum/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A világ leghatalmasabbjai: Bill Gates vs. Steve Jobs

Amint már korábban említettük a BBC 2-es adó az Egyesült Kiralyságban műsorára tűzött egy adást ami az Apple fő emberét, Steve Jobs-t és a Microsoft fejét, Bill Gates-t hasonlítja majd egymáshoz.
Bill Gates-t a legnagyobb szoftvergyártó, szolgáltató és Internetes cég vezetőjeként emlegetik, míg Steve Jobs-ot a személyi számítógép forradalmárának és megvalósítójának nevezik. De ki is a hatalmasabb a kettő közül? Ay adás mely erre próbál választ találni December 4-én, 21:50-kor kerül műsorra majd. Link:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/worlds_most_powerful/3284811.stm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

NU 8.0, NAV 9.0 & NSW 3.0 frissítések

A Symantec hírül adta a MacNN hírportálnak, hogy a Norton Utilities 8.0 ($100), a Norton AntiVirus 9.0 ($70) és a Norton SystemWorks 3.0 ($130) frissítéseit ki fogja adni, és teljesen Mac OS X 10.3 Panther kompatibilissé fogja tenni azokat. A programok jelenlegi felhasználói december 22-től letölthetik a frissítéseket ingyen a Symantec LiveUpdate rendszerén keresztül. A CD verziók 2004 január közepetől kerülnek postázásra. A CD verziókat egy online űrlap kitöltésével lehet igényelni. A Symantec azt is közzétette, hogy január végén meg fogja jelentetni a Norton Personal Firewall 3.0 ($70) és a Norton
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3528 3529 3530 3531 3532 >  Utolsó ›