Geforce 2Mx és Panther kompatibilitás

Egy külföldi internetes híroldal olvasója megoldást talált arra, hogyan teheti Panther alatt is működőképessé a Geforce 2Mx típusú grafikus kártyáját. A trükk eléggé egyszerű, mely a kártya firmware-ének egy másik kártyával (a Geforce 2Mx Twin View) való pótolásával jár. Azt érdemes azért itt megjegyezni, hogy ezt mindenki saját felelősségre csinálja csak, mert ha valami ne jön össze a procedura alatt, az tönkreteheti a kártyát.

Először töltsd le a következő kettő file-t:
- Flash!
- AENV_MacFlash [1075-Twin]

Ezután telepítsd a gépedbe a Geforce 2Mx kártyát, ha azt előtte
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

DEV: TestKit

A TestKit egy szabad forráskódú egységtesztelő segédprogram mely a Mac OS X platformra fejlesztő programozók számára nyújthat segítséget. A program a JUnit Objective-C-re és a Mac OS X fejlesztői környezetre történt adaptációja. A TestKit a JUnit sok funkcióját átvette, és olyan új funkciókkal bővül, mely az Objective-C egyéni sajátosságait igyekszik bemutatni. API dokumentáció és gyorstalpaló is van a csomagban.
Link: http://testkit.sourceforge.net/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

LiliPod: víz elleni védelem az iPod számára

imageAz Eroch Studios bemutatta a LiliPod-ot, egy új víz elleni védelmet biztosító iPod táskát. A LiliPod biztsoítja, hogy mostantól sielés, vitorlázás, hegyi kerékpározás vagy egyéb extrém körülmények között is hallgathasd kedvenc iPod-odat. Egy 1/8-inches sztereo csatlakozó segítségével az iPod bármilyen feladatra felkészülhet az új LiliPod-nak köszönhetően. A kütyü ára US$35.
Link: http://www.lilipods.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ausztrál XServe cluster hadivédelemre

Az Ausztrál Védelmi Erők virtuális játékot használnak arra, hogy azon hadi-taktikájukat fejlesszék, melyeket drága fegyvereik bevetésekor használnak. A Dél Ausztrál Védelmi Tudomány és Technológiai Intézet sakk stratégiát és elméletet használ a parancsnoki és irányítási rendszerek tesztelésére. A virtuális sakk arra is használható, hogy stratégiai előnyöket (mint intelligencia, fölényes technika, haditerv) elemezzen, melyek gyakran a vívott harc megnyeréshez vezetnek. Erre a munkára az intézet 16 dupla processzoros Apple XServe számítógépet használ OSX 10.2.4-el ellátva, és a cluster
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

GarageBand telepítéséhez DVD meghajtó szükséges

Egy Macintosh-os internetes oldal olvasója észrevette, hogy az Apple új GarageBand programjának telepítéséhez, DVD meghajtó megléte szükségeltetik. Az Apple vevőszolgálata sem volt ezzel tisztában, így a vevőnek 25 dolláros kedvezményt adtak az Apple boltban, ahol a terméket vásárolta. Egy másik olvasó hasonló problémába futott, de neki az iLife telepítése Mac OSX Server-en akadt meg. A felhasználó átmásolta a DVD-ről az összes dokumentumot saját merevlemezére, majd a következő file szerkesztésével sikeresen telepítette a programot:
Packages/iLife.pkg/Contents/Resources/InstalCheck dokumnetumból
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3528 3529 3530 3531 3532 >  Utolsó ›