Zenebolt zenebolt hátán

Egyre több internetes zeneszolgáltató jelenik meg, amelyek valamiféle formátumban megengedik, hogy darabonként és nem csak albumonként vásároljunk dalokat. De ki nevet majd a végén, ki lesz az aki a végén győztesként fog mindebből kikerülni? Erről ír a következő cikk itt:
OSView
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Rejtett OSX megoldások, TinkerTool-al

Az ingyenes TinkerTool olyan extra OSX-es beállítási lehetőségeket kínál minden felhasználónak, amelyet az Apple beépített az operációs rendszerbe. Ezzel az eszközzel minden felhasználó külön beállíthatja magának a rendszert úgy, hogy az a másik felhasználó beállításait nem befolyásolja. Az operációs rendszer sértetlenségét ez a program nem befolyásolja, és futtatásához nem kell adminisztrátor jogosultság sem.

A következő oldalon találhatsz egy listát mely felsorolja a beállítási lehetőségeket, és onnan le is töltheted a programot:
http://www.bresink.de/osx/TinkerTool.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

BBEdit 7.1.1

imageBare Bones Software kiadta a BBEdit, a közkedvelt Mac-es HTML és szövegszerkesztő 7.1.1-es verzióját. A frissítés újdonságai között szerepel az új "Refresh BBEdit Preview" parancs, mely segítségével a BBEdit Preview ablakát frissíteni lehet, ha a megjelenített állományok a BBEditen kívül lettek megváltoztatva, mint például linkelt képek, stíluslapok vagy hasonló külső állományok esetén. Ezen túl sok hibajavítást is tartalmaz.
Link: http://www.barebones.com/products/bbedit/index.shtml
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MSN for Mac OS X v2.01

A MacBU (Macintosh Business Unit - Microsoft) hivatalosan bejelntette az MSN for Mac OS X v2.01 verzióját, a Microsoft Internet előfizetési rendszerének kliensét Mac OS X alá. A frissítés a Mac OS X 10.3 Panther felhasználók számára hibajavításokat, pontosabban a behívásos lefagyások minimalizálását és fejlesztett böngésző működést tartalmaz. A csomag tartalmazza a legújabb Windows Media Player for Mac OS X verziót, mely segítségével a Mac OS X-es MSN felhasználók is megtekinthetnek Media Player 9 formátumú állományokat. Az MSN for Mac OS X frissítés az első, mely a Microsoft AutoUpdate
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

InTools 1.1

imageAz ALAP ma kiadta az InTools 1.1-es verzióját, mely az Adobe nemrég kiadott InDesign CS programjához hivatott kompatibilitást teremteni. A toolcsomag tartalmazza az InStarburst toolt mellyel teljesen editálható, csillag alakú InDesign objektumokat lehet létrehozni. Az InItemMarks tool egyedi regisztrációs és vágójeleket helyez el objektumokhoz vagy oldalakhoz. Az InPathfinder több objektum egyesítését teszi lehetővé, míg az InPrint egy InDesign oldal bizonyos részeit exportálja/nyomtatja különböző formátumokba. Az InNudge objektumok interaktív pozícionálását és elforgatását teszi lehetővé, az
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3527 3528 3529 3530 3531 >  Utolsó ›