iPhoto 2.0 kamera törlés elleni figyelmeztetés

Ha a digitális fényképezőgépedről történő importáláskor az "Erase camera contents after transfer" opció be van kapcsolva, és nem sikerül minden fényképet beimportálni mert tele van a merevlemez, a kamera összes képe akkor is le lesz törölve.
Az új 4.0-s verzióban nem teszteltem, hogy működik-e de érdemes ezt az opciót kikapcsolni, ha fennáll a veszélye az adatvesztésnek.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Túlmelegednek a G5 winchesterei?

Mint a következő linkből kiderül, a G5 gyárilag elhelyezett hőmérője a winchesterek fölött nem méri túl pontosan az egységek túlmelegedését, és ebből adódóan előfordulhatnak elég komoly rendszerhibák, és végső soron a vinyó is elszállhat. A legmeglepőbb, hogy hűvös helyen tárolt G5-öknél nagyobb az esély a hibajelenségre! Az Apple egyelőre nem reagállt a felfedezésre...
A teljes cikk (angolul): http://www.xlr8yourmac.com/G5/G5_drive_heat_tips.html#storytop
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az első percek az iLife-al

A MacSlash oldala egy friss iLife 04 telepítés után osztotta meg véleményét olvasóival. A legelső, legfeltünőbb változtatás az iPhoto sebességnövekedése volt. A cikk írójának 800 képe volt a könyvtárában, melyek az iPhoto előbbi verzióival lassan jelentek meg, de az új iPhoto-val minden villámgyorsan működik.

A GarageBand szoftver használata szintén nagyon egyszerű. Kb. Egy óra alatt, és nem sok zenei hozzáértéssel, a tesztelő összeállított egy rövid szerzeményt. A program használata egyszerű, hangszereket egyértelműen ki lehet választani, és azok tulajdonságát beállítani. A program
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Apple Pro Mouse problémák

Ha gondod van az Apple Pro egereddel, akkor a következő oldalak segíthetnek a megoldásban. Sokak szerint viszont az egér szétszedése és újboli összerakása bonyolult, és nem minden esetben éri meg.
Linkek:
"Opening and Repairing an Apple Pro Mouse"
"Modding the Apple Pro Mouse MOD apart"
"An Optical Mouse on the inside..."
"Apple Pro Mouse Repair - Unofficial, Warrantee Voiding"
"Dave's Tech Tips"
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

CADintosh 5.0

A Lemke Software kiadta a CADintosh 5.0-t, mely a technikai és építészeti 2D-CAD program legújabb verziója. Az 5.0-s verzió újdonságai az automatikus cache-elés, javított nyomtatási funkciók Mac OS X alatt, új Panther-es GUI, optimalizált CLI funkciók, fejlesztett DXF importálás és sok hibajavítás. Egyéb funkciók az interaktív ablakfrissítés, HPGL, DXF és PICT importálás/exportálás valamint egy rakás új filter. A program ára US$33. A program német, angol, francia, dán és japán nyelven kerül forgalomba.
Link: http://www.lemkesoft.de/en/cadintosh.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3527 3528 3529 3530 3531 >  Utolsó ›