TIPP: Óvakodj a csalóka Ebay levelektől

Az Ebay olyan mint egy hatalmas piac, ahol bérki, szinte bármit eladhat. A vevők összegyűlnek, hogy licitáljanak a termékekre, és a legmagasabb árat ígérő vevő veheti majd meg az árut. A 21. században sajnos ez sem lehet tökéletes, és nem lehet teljesen biztonságos. Az interneten tucatnyi emberke próbálkozik az Ebay felhasználók belépőjét és jelszavát ellopni. Ami nagyon fontos az Ebay-el kapcsolatban ha használod, ha kapsz bármiféle email-t amely egy weboldalra visz és amely úgy néz ki és viselkedik mint az Ebay, ellenőrizd le hogy hol is vagy. Akkor vagy csak JOGOS Ebay helyen, ha a böngésződben a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Discreet belső átalakítás

Discreet cég, mely Cleaner nevezetű prgramjáról híres, átépítésen fog átmenni a következő két hét alatt. Emiatt kis létszámú dolgozót el fognak bocsátani a cégtől akinek jelenleg 500 alkalmazottja van világszerte. Pletykák szerint a cég feloszlatja az asztali videós részlegét, amely után következhet majd a Macintosh Cleaner csoport. A hírforrás szerint a cég épp a következő fő frissítés közepén tartott, melynek kódneve "Raven" volt.

A cég vezetősége rutinosan visszautasította a pletykákat melyek az asztali videó reészlegről szóltak, és állításuk szerint inkább a cég
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Safari frissítés

Az Apple ma kiadott egy frissítés a népszerű Safari internet böngészőjéhez. Az új verzió megakadályozza, hogy mások hozzáférjenek a felhasználó által használt "cookie"-hoz. A frissítés letölthető a "Software Update" segítségével.

Jaguár felhasználók használjál ezt a linket:
http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/securityupdate20031205forjaguar.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új font beállítási lehetőségek Panther alatt

Mac OSX 10.3 megjelenésével a beépített betűkezelés, melyet minden Cocoa program használ egy hatalmas átalakuláson ment keresztül. Tudtad, hogy van beépített dupla aláhúzás, háttérszín, árnyékolás, törtszám bevitel és még sok hasonló hasznos lehetőség beépítve az operációs rendszerbe? Rengeteg új beállítás érhető el a betűtípus beállítási ablakból, ezekről ír a következő cikk:
CodePoetry cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MP3 készítése internetes médiából

Léteznek programok, mint a WireTap amely a Mac-en történő hangokat tujda felvenni így rögzítve interneten megtekinthető videókat. Van egy masik megoldás is amellyel fel tudod venni egy média dokumentum hangját mp3-ban. mplayer Terminál-ban futó verziója meg tudja tenni ugyanazt egy sornyi paranccsal:

mplayer -dumpfile végsőnév -dumpstream internetes_cím

Például:
mplayer -dumpfile filenév.wmv -dumpstream mms://stream.címea.hálón

MPlayer oldala:
http://www.mplayerhq.hu/homepage/design6/news-hu.html

Alternatív megoldások:
http://streamripperx.sourceforge.net/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3526 3527 3528 3529 3530 >  Utolsó ›