Hírek röviden

A következő videón láthatod a HP kék iPodját:
http://news.com.com/1601-2-5138506.html

Amennyiben kíváncsi lennél arra, hogy a számítógépednek milyen sebességű a beépített busza, az Apple következő oldalán megtudhatod azt:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=17121

Az Apple iSight kamerája remekül használható hang felvételére, de hang felismerésre nem:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=93378

Az Alsoft bejelentette a Panther kompatibilis DiskWarrior szoftverét, mely az egyik leghatékonyabb merevlemez karbantartó program OSX alá:
http://www.alsoft.com/DiskWarrior/index.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Olvasói kérdés

Kanadában élek, de főként magyarországi barátaimmal levelezek. Soktól kapok a következő betükészlettel írott leveleket:  ISO-8859-2

A gépem (Power Macintosh 7300/200, MacOs 9.0.4, Microsoft Works 3) MSZ 7799 magyar betük nem ismeri fel ezt a betükészletet és az ékezetes betüket kóddal jelöli. Például az : "á": =E1

Azt szeretném tudni, honnan lehetne egy ilyen  betükészletet (Char. set) vásárolni, szerezni, letölteni?
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Acquisition 104.2

Megjelent az Acquisition p2p filecserélő legújabb verziója, mely csatlakozik a legtöbb ilyen típusú filecserélő hálózathoz. A programot innen töltheted le:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/15375
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vezeték nélküli képernyő csatlakozó

Az OTC Wireless bejelentette a "WiJet.Video" névre keresztelt, nagy sebességű, 802.11g típusú, vezeték nélküli projektor és kijelző adapterét. A WiJet.Video megengedi video projektorok, LCD és plazma kijelzők, vagy egyéb monitorok vezeték nélküli csatlakozását. A WiJET.Video sima VGA, S-video, kompozit kimenetekhez tud csatlakozni, támogat MPEG 1, MPEG 2 video stream-eket, párhuzamos videó és prezentáció megjelenítést. Megjelenése valamikor később, még az év első negyedében várható. A cégnek jelenleg létezik egy 802.11b alapú hasonló adaptere is. Link:
http://www.otcwireless.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lexar új nagy tároló-kapacítású JumpDrive-ja

A Lexar Media bejelentette, hogy a jövő hónaptól a boltokba fog kerülni az új 2GB-os JumpDrive-ja. Ez egy kicsi tárolóegység, mely körülbelül kulcstartó méretű, és USB-s porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A JumpDrive tárólója 40x-es (6MB/mp) sebességű és USB 2-es csatlakozása van. Ára 1000 dollár lesz.

Ezenkívül a Lexar bemutatott még egy automatikusan adat-kódoló, adatot védő JumpDrive Secure-t, egy sportoláskor is hordozható JumpDrive Sport-ot és egy mp3 lejátszót mely egy JumpDrive-ot használ a zene tárolására. Link:
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3525 3526 3527 3528 3529 >  Utolsó ›