Kétszeres mp3 lejátszó eladás 2003-ban

Megjegyezve, hogy az Apple iPod-ja és itunes zenei boltja felélesztette az ipart, a Jupiter Research ma bejelentette, hogy előrejelzései szerint az mp3 eladások 2003-ban megduplázódtak az USA-ban és ez valószínű nőni fog kb. 50%-al évente az elkövetkezendő három éven keresztül. "A kereslet a merevlemezzel rendelkező mp3 lejatszók iránt meg fogja előzni a de memóriakartyás rendszerű társaikét. 2006-ra körülbelül 26 millió mp3 lejátszó fog gazdára találni, ezzel elérve azt kritikus számot mely buzdítja majd a digitális zeneeladást is."

Az egy októberi felmérés és előrejelzések szerint közel
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SZAVAZÁS

A következő oldalon te is leadhatod szavazatodat, hogy szerinted melyik "i" szofvernek (iTunes, iPhoto, iMovie...stb.) hiányzik már a frissítése:
http://www.macpolls.com/?poll_id=333
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Macintosh vagy PC?

Egy kérdés sosem tűnik elavultnak: Macintosh vagy PC. Mi Macintosh felhasználók tudjuk miért választottuk ezt az operációs rendszer, vagy a bizonyos számítógép típust. Biztonság, egyszerűség, elegancia, termelékenység, sebesség és a listán még rengeteg dolog szerepel. Ez a következő cikk szintén erről a témáról szól, amelyben egy Macintosh felhasználó írja le gondolatait a felül említett kérdésre:
http://homepage.mac.com/jpapola/iblog/C1863867956/E207536501/index.html

Te mit gondolsz? Neked miért épp a Mac-re esett választásod?
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új játékok Macintoshra az Aspyr-től

Az Aspyr cég szorgosan dolgozik, hogy minél több játékot hozzon a Macintosh platformra. A következő oldalon találod a különböző játékaik helyzetét, kiadásának előrejelzett időpontját:
http://www.aspyr.com/games.php/status/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Biztonságos törlés

Egy adat még a merevlemezről való törlés után sincs biztonságban. Léteznek eszközök amivel, olyan adatot is lehetséges visszamenteni, melynek helyére már más adat lett írva. A következő program az adatot törli, majd felülírja és ezt megismétli háromszor a biztonság fokozása érdekében. Link:
http://macupdate.com/info.php/id/13522
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3520 3521 3522 3523 3524 >  Utolsó ›