beszéljükMac.com fórum

Kedves beszéljükMac.com tag(ok),

Lassan már kettő hónapja, hogy elindult Macintosh hírekkel foglalkozó oldalunk. Nagy örömmel látjuk, hogy ilyen sokan eljöttök nap mint nap tájékozódni a legújabb "Macintosh-világ" hírei felöl. Mi szorgalmasan fordítjuk a híreket, megoldásokat, hogy minél több érdekességről tájékoztassunk titeket folyamatosan.

Ahogy tagjaink száma növekedik egyre több a személyes, segélykérő email is. Gyakran a kérdéseitekre mi sem tudjuk rögtön a választ egy kis Internetes kereső-munka nélkül, de elképzelhető hogy egy másik Mac-es felhasználó tagunk tudna segíteni.
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

M$: Office 2004 for Macintosh

imageA Microsoft a múlt héten mutatta be először az év első felében (értsd: június végén) megjelenő új Office verzióját, a Microsoft Office 2004 for Macintosh-t, melyet speciálisan Mac-es felhasználóknak terveznek és sok olyan funkciót fog majd tartalmazni, mely csak a Mac-en lesz elérhető (hogy ez mennyire fogja befolyásolni a platformk közötti hordozhatóságot, azt még nem tudni). Az új funkciók között szerepel egy új "Project Center"-nek elkeresztelt Entourage X funkció, mely információk rendszerezését hivatott segíteni, a "Notebook Layout view" mely a Microsoft Word kezelését teszi egyszerűbbé,
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szavazz te is!

A mai kérdés: milyen gyakran játszol játékkal a Mac-eden? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=356
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: MySQL 5.0a

imageA MySQL 5.0a a szabad forráskódú adatbázisszerver legújabb alfa verziója. A végleges 5.0-s verzióban újdonság lesz a tárolt eljárások (stored procedures), alapvető kurzorok (elementary cursors), valódi VARCHAR típusok támogatása, gyorsabb teljesítmény és további fejlesztések.
Linkek:
alfa verzió (standard 20.4 MB, debug 39.4 MB)
5.0 tervezett funkciók listája
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

AOL: AIM 4.7b3

Az AOL kiadta p2p chatelő szoftverének, az AIM (America Online Instant Messenger) 4.7b3 beta verzióját. Újdonság benne a "Barátságos Nevek" használata. Ha a Buddy List-hez hozzáadunk egy ICQ vagy mobil felhasználót, lehetőség nyílik egy sokkal kedvesebb, "Barátságos Név" megadására. A 3.4 MB-os frissítés ingyenes és minimum Mac OS X 10.1 kell a futtatásához.
Link: http://www.aim.com/get_aim/mac/mac_beta.adp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3520 3521 3522 3523 3524 >  Utolsó ›