Apple: Mac OS X 10.3.2 Server frissítés a weben

Az Apple Mac OS X 10.3.2. Server frissítése fejlesztet funkcionalitást és jobb megbízhatóságot biztosít és minden Mac OS X Server 10.3 felhasználó számára ajánlott. Az 54 MB-os letölthető installer sok újítást tartalmaz, mint például a Kerberos támogatás AFP-hez, fejlesztett Server Admin és Workgroup Manager programok, fejlesztett Network Image Utility és QTSS Publisher programok, javított Active Directory integráció, MySQL 4.0.16, robusztusabb nyomtatás PostScript nyomtatókra, felhasználói rekordok gyorsabb importálása, valamint a 10.3.1-es frissítés FileVault, FireWire 800, WebDAV és USB Printing
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: biztonsági és MPEG-2 lejátszási frissítések

Az Apple kiadta a Security Update 2003-12-19 frissítést, mely a cég állítása szerint számos biztonsági frissítést és javítást, újított AFP Server, ASN.1 Decoding for PKI, cd9660.util, Directory Services, fetchmail, fs_usage, rsync, és System Initialization komponenseket tartalmaz. A frissítést eredetileg csütörtökre tervezték.
Az Apple ugyanekkor frissítette a QuickTime 6 MPEG-2 Playback Component programmodulját, mely visszaállítja az MPEG-2 lejátszást az érintett gépeken.
Mind a kettő frissítés a Mac OS X Software Update panelen keresztül érhető el.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: új tudományos oktató weboldal

Az Apple egy új tudományos oktatással foglalkozó weboldalt hozott létre. A weboldalon nagyon prominensen bemutatásra kerül a Virginia Tech's Power Mac G5 klasztere, mely a világ harmadik legerősebb gépcsoportja hírében áll. Az Apple 25 éve biztosít eszközöket a tudományos kutatások számára, és a közelmúlt bejelentései és termékei (a világ első 64 bites asztali gépe, robusztus klaszterek, nagy teljesítményű adattárolók, tudományos programok) miatt egyre több kutató dönt a Macintoshok mellett.
Link: http://www.apple.com/education/science/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: Xcode frissítés

Az Apple kiadta az Xcode 1.1-es frissítését az Apple's developer tools-hoz. A frissítés az Apple állítása szerint stabilabb és növeli az Xcode IDE teljesítményét, valamit továbbfejleszti a debuggert, a munkafolyamtokat, az Xcode build rendszert és a CodeSense komponenst. Minden Xcode felhasználó számára ajánlott a frissítés. Egyelőre csak az ADC oldalról tölthető le a frissítés.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: A Mac mint gitárerősítő

Ha elektromos gitáron vagy basszusgitáron játszol, akkor megspórolhatsz magadnak egy kis pénzt ha nem veszel otthonra erősítőt, hanem a Macedet használod erre a célra (is). Ilyen egyszerű az egész:
- Vegyél egy 1/4" - 1/8" audio jack adaptert.
- Dugd bele a gitárod vagy a basszusod kábelét az adapterbe, az adaptert pedig a Maced audio input portjába.
- Nyisd ki az Audio MIDI Setup alkalmazást a Utilities folderben. Kattints az "Audio Devices" fülre. A forrásokból válaszd ki az "Audio In" opciót és kattints a "Play Through" jelölőnégyzetbe.
- És már mehet is a Rock & Roll!!!
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3508 3509 3510 3511 3512 >  Utolsó ›