M$: Office 2004 for Macintosh

imageA Microsoft a múlt héten mutatta be először az év első felében (értsd: június végén) megjelenő új Office verzióját, a Microsoft Office 2004 for Macintosh-t, melyet speciálisan Mac-es felhasználóknak terveznek és sok olyan funkciót fog majd tartalmazni, mely csak a Mac-en lesz elérhető (hogy ez mennyire fogja befolyásolni a platformk közötti hordozhatóságot, azt még nem tudni). Az új funkciók között szerepel egy új "Project Center"-nek elkeresztelt Entourage X funkció, mely információk rendszerezését hivatott segíteni, a "Notebook Layout view" mely a Microsoft Word kezelését teszi egyszerűbbé,
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szavazz te is!

A mai kérdés: milyen gyakran játszol játékkal a Mac-eden? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=356
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: MySQL 5.0a

imageA MySQL 5.0a a szabad forráskódú adatbázisszerver legújabb alfa verziója. A végleges 5.0-s verzióban újdonság lesz a tárolt eljárások (stored procedures), alapvető kurzorok (elementary cursors), valódi VARCHAR típusok támogatása, gyorsabb teljesítmény és további fejlesztések.
Linkek:
alfa verzió (standard 20.4 MB, debug 39.4 MB)
5.0 tervezett funkciók listája
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

AOL: AIM 4.7b3

Az AOL kiadta p2p chatelő szoftverének, az AIM (America Online Instant Messenger) 4.7b3 beta verzióját. Újdonság benne a "Barátságos Nevek" használata. Ha a Buddy List-hez hozzáadunk egy ICQ vagy mobil felhasználót, lehetőség nyílik egy sokkal kedvesebb, "Barátságos Név" megadására. A 3.4 MB-os frissítés ingyenes és minimum Mac OS X 10.1 kell a futtatásához.
Link: http://www.aim.com/get_aim/mac/mac_beta.adp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

HP-Apple: az ipar vége?

imagePaul Thurrot, a windows supersite üzemeltetője és számos Windows-zal kapcsolatos újság illetve online portál írója megjelentetett egy cikket, melyben azt állítja, hogy a Hewlett Packard és az Apple közötti üzleti megállapodás (a HP saját neve alatt fogja forgalmazni az iPodokat és minden gépére feltelepíti az iTunes programot), és ez most idézet "Számtalan évvel visszadobja a számítógépek és a szórakoztató elektronikai piacot". Továbbá elég érdekes dolgokról ír saját winsupersite.com oldalán.
Linkek:
vélemény az Apple-HP megállapodásról
winsupersite.com
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás
‹ Első  < 3507 3508 3509 3510 3511 >  Utolsó ›