Fórum: Performa 630 tápegység

A fórumunkon az egyik kedves tagunk szeretné segítségeteket kérni egy régebbi Apple Performa 630-as számítógéphez, melyben tönkrement a tápegység. Link:
http://beszeljukmac.com/forum/threads.php?id=595_0_3_0_C
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jobb “fogyasztású” G5-ös processzorok

A Register cikke szerint az IBM végre megoldást talált a G5-ös processzorok energia-fogyasztásának csökkentésére. Az Apple valószínű ezen okból várt a 90 nm-es G5-ös processzorok XServe-be való beépítésével. Míg az Intel "Prescott" nevű processzora 3.2 GHz-es sebességnél 100 Wattot fogyaszt, az Apple 1.8 GHz-es G5-öse (130 nm-es) 51 Wattot vesz fel, az új IBM 2GHz-es G5-öse pedig csak 24,5 Wattot kíván. Összehasonlításképp a jelenlegi Apple PowerBook G4 számítógép processzora 7,5 Wattot fogyaszt. Link:
http://theregister.co.uk/content/39/35057.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nincs XML támogatás az Office 2004 Mac-es verziójában

Az Infoworld jelentése szerint a Microsoft Office 2004 Macintosh verziója nem támogatja az XML formátumot. Bár a csomag be tud olvasni XML formátumban elmentett Excel dokumentumokat, XML formátumban elmentett WordML típusú file-okat nem fog tudni kezelni. A 2003-as Office csomagban megszokott XML funkciók sem találhatóak meg a csomagban. Fejlettebb XML támogatás nélkül azon cégek amelyek kettős Mac-PC környezetben dolgoznak valami más megoldás után kell nézzenek. Link:
http://www.infoworld.com/article/04/01/22/HNmsofficelags_1.html
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Apple iTunes RSS generáló

Az Apple egy RSS generáló oldalt szerkesztett az iTunes zeneboljához, mely beállítható tetszés szerinti típusú oldalak generálására. Az RSS feed ezután hozzáadható internetes oldalakhoz, ami önmagát frissíti az Apple oldalán keresztül. Link:
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSearch.woa/wa/MRSS/rssGenerator
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: GarageBand tuning

Az Apple GarageBand zeneszerkesztő programja számos internetes oldalon remek kritikát kapott az elmúlt napokban. Használata egyszerű, és szépen szól a felhasználók szerint. A program futtatásához egy legalább 600MHz-es G3, G4, vagy G5-ös processzor, DVD meghajtó és Mac OSX 10.2.6 feletti rendszer szükségeltetik. Az Apple szintén kiadott egy dokumentumot, melyben tippeket ad arra hogyan is teheti a felhasználó a GarageBand programot gyorsabbá. Ezzel a gyengébb processzorral rendelkező zenészek is élvezetesebbé tehetik a szoftverrel töltött óráikat. A tippeket akkor is használhatod, ha a következő
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3507 3508 3509 3510 3511 >  Utolsó ›