TIPP: Nyomtatók csoportosítás

Ha a hálózatodon több nyomtató is megtalálható és azokat gyakran mások is használják, a következő tippel csoportosíthatod a nyomtatóidat, és az operációs rendszer az első szabad nyomtatóra fogja küldeni az kinyomtatandó anyagot.

1, Az Alma menüből válaszd ki a System Preferences opciót.
2, Klikkelj a Print & Fax gombra.
3, Klikkelj a Printing fülre, majd a "Set Up Printers" gombra.
4, Válaszd ki a listából azokat a nyomtatókat amiket egy csoportba szeretnél rendezni (kattintsd az első nyomtatóra, a többit meg az Alma gomb lenyomva tartásával hozzáadhatod).
5, Válaszd ki a Printers menüből a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: nem menthető QuickTime videók mentése

1, Menj a weboldalra, amely azt a QuickTime videót tartalmazza, amelyet simán nem tudsz elmenteni. A lejatszáskor a videó a következő könyvtárba lesz eltárolva egy cache file formájában:
/tmp/501/TemporaryItems/

2, Klikkelj a Finder ikonjára a Dock-ban. A Go menüből válaszd ki a "Go to Folder..." pontot. A megjelenő mezőbe gépeld be a cache file mappáját:

/tmp/501/TemporaryItems/

A Finder ki fogja nyitni a megfelelő mappát, benne az összes elemmel. Ezt a mappát Panther előtt nem volt egyszerű megtekinteni UNIX trükkök nélkül.

3, Nézz körül a mappában (esetleg rendezd őket névsor szerint)
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Játékok Mac-re

Egy új oldal indult, amely kifejezetten Mac-es ingyenes és shareware játékokat próbál a felhasználókkal megismertetni. A játékok típusuk szerint vannak kategóriákba szedve, amely egy egyszerű kezelőfelülettel kereshető, listázható. A weboldal címe:
http://www.download-mac-games.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pepsi/iTunes Super Bowl reklám és az RIAA

imageAz RIAA (Recording Industry Association of America - Amerikai Zeneipari Társaság) által beperelt 20 tini fog szerepelni a Pepsi Super Bowl reklámjában, mely a 100 millió ingyenesen letölthető iTunes számot promótáló reklámkampány kezdete. A reklámban az 1966-os Bobby Fuller Four sláger, az "I Fought the Law" a Green Day zenekar által feldolgozott verziója fog szólni. Az egyik tini a reklámban a következőket fogja mondani: "Akkor is ingyen fogok zenéket letölteni az Internetről!".
Linkek:
Pepsi Super Bowl reklám
iTunes promóció
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Sonet: Encore/ZIF G4 800MHz, 1.0GHz upgrade kártyák

A Sonnet Technologies kiadta új Encore/ZIF G4 800MHz és 1.0GHz processzor frissítésétmelyek a G3 bész és "Blue & White" és a G4 "PCI Graphics" Power Mac-ekkel kompatibilisek. Az új Encore modellek US$349.95-be kerülnek és aMotorola 745X sorozatú G4 processzorait alkalmazzák és egy 256K-os L2 és egy 1MB-os SDR L3 gyorsítótárat tartalmaznak.
Link: http://www.sonnettech.com/product/encore.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3506 3507 3508 3509 3510 >  Utolsó ›