Szavazz te is!

A mai kérdés: milyen gyakran játszol játékkal a Mac-eden? Link:
http://www.macpolls.com/?poll_id=356
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DEV: MySQL 5.0a

imageA MySQL 5.0a a szabad forráskódú adatbázisszerver legújabb alfa verziója. A végleges 5.0-s verzióban újdonság lesz a tárolt eljárások (stored procedures), alapvető kurzorok (elementary cursors), valódi VARCHAR típusok támogatása, gyorsabb teljesítmény és további fejlesztések.
Linkek:
alfa verzió (standard 20.4 MB, debug 39.4 MB)
5.0 tervezett funkciók listája
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

AOL: AIM 4.7b3

Az AOL kiadta p2p chatelő szoftverének, az AIM (America Online Instant Messenger) 4.7b3 beta verzióját. Újdonság benne a "Barátságos Nevek" használata. Ha a Buddy List-hez hozzáadunk egy ICQ vagy mobil felhasználót, lehetőség nyílik egy sokkal kedvesebb, "Barátságos Név" megadására. A 3.4 MB-os frissítés ingyenes és minimum Mac OS X 10.1 kell a futtatásához.
Link: http://www.aim.com/get_aim/mac/mac_beta.adp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

HP-Apple: az ipar vége?

imagePaul Thurrot, a windows supersite üzemeltetője és számos Windows-zal kapcsolatos újság illetve online portál írója megjelentetett egy cikket, melyben azt állítja, hogy a Hewlett Packard és az Apple közötti üzleti megállapodás (a HP saját neve alatt fogja forgalmazni az iPodokat és minden gépére feltelepíti az iTunes programot), és ez most idézet "Számtalan évvel visszadobja a számítógépek és a szórakoztató elektronikai piacot". Továbbá elég érdekes dolgokról ír saját winsupersite.com oldalán.
Linkek:
vélemény az Apple-HP megállapodásról
winsupersite.com
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Gyorsabb kombó meghajtó néhány iBook típushoz

Az Egyesült Államokban az AppleCare, Apple szervíz néhány iBook típushoz, melyeknél gond már jelentkezik, új optikai meghajtót kínál. Az lépést azzal indokolja az Apple, hogy így az iBook gépek sebessége jobb lesz, és technikailag fejlettebbek lesznek lépést tartva a technika fejlődésével. Ezen program keretében az Apple, iBook-os Mac OSX (Jaguár, 10.2) operációs rendszert felhasználóknak ajánl gyorsabb kombó (DVD olvasó/CD író/CD olvasó) meghajtót korlátozott ideig. A program csak azon felhasználókra érvényes, akiknek iBook gépét az Apple szervízbe kell küldeni postán.

Az új meghajtók
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
‹ Első  < 3506 3507 3508 3509 3510 >  Utolsó ›