WidgetWidget: Macintosh ikonkollekció

imageA WidgetWidget.com oldal egy óriási mennyiségű ikonokból összeállított gyűjteménnyel lepte meg a Macintosh felhasználókat a Macintosh 20. születésnapja alkalmából.
Az ikonok gyönyörűen rendereltek, és kategóriákba vannak sorolva.
A Magnum Opus névre keresztelt kollekciók ingyenesen letölthetőek.

Link:
http://www.widgetwidget.com/magnumopus/index.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A leggyorsabb G4 négykeréken

Akinek van ideje, egy Tatra típusú személygépjármûve és egy felesleges G4-es gépe, az feltétlenül olvassa el Jirí Jirout írását arról, hogyan szerelte be powermacjét az autójába.
Leírja, hogyan hajtja meg a gépet az autó akkumulátorjáról, milyen kijelzôt használ, hogyan használhatják a kocsi utasai az internetet út közben a powermac airport, vagy az ülés karfájába épített UTP csatlakozón keresztül.
Amellett, hogy kocsijáról sok adatot kaphat meg a képernyôn, természetesen MP3 lejátszóként is üzemel, de akár filmeket is nézhet rajta. Gratulálok neki!

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

MacDesktops: Finding Nemo

image
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Aspyr: Star Wars Jedi Night: Jedi Academy demo

imageAz Aspyr kiadta a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy demóját, a híres Jedi sorozat legújabb tagját. A játékban egy diákot alakíthatunk, akit Luke Skywalker Jedi mester vezet be az Erő rejtelmeibe. A játék teljes verziója US$49.99-ba kerül.

Linkek:
Star Wars: Jedi Academy Demo 1.0.1b (180 MB)
hivatalos Aspyr oldal
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: 1,8%-os világrészesedés

Az Apple 2003 negyedik negyedévi részesedése a világpiacból 1,8% volt, és a szakemberek szerint tovább fog csökkenni: a Salomon Smith Barney szakembere, Rich Gardner szerint 2004-ben 6%-os számítógépeladási növekedést fog elkönyvelni, szemben a PC-s világ 11%-os növekedésével. Az egyik ok az ár. Gardner szerint egy átlagos Macintosh 900 dollárba kerül, míg legtöbben 600 dollárt vagy kevesebbet költenek számítógépre. Steve Jobs pedig azt nyilatkozta, hogy nem a piaci részesedéssel kellene foglalkozni, hanem a nyereségekkel.
Link:
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3497 3498 3499 3500 3501 >  Utolsó ›