Mennyire is kell félnünk az OSX biztonsága miatt?

Nemrég adtunk hírt egy OSX biztonségi hibáról, tegnap szintén felvetődött egy gond, de ezek a dolgok valóban problémát okoznak-e? Én nap mint nap bekapcsolom a számítógépemet, és sosem félek attól, hogy valami gondom lesz. Nem kell óvatosan kinyitnom az emailjeimet, attól tartva, hogy valamiféle vírus rátelepedik a számítógépre, és attól sem tartok, hogy valaki hozzáfér az adataimhoz. Az OSX, egy biztonságos rendszer. Erről ír a következő cikk is:
http://www.infowarrior.org/articles/2003-08.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lord of the Rings: Return of the King, Mac-en

Az Aspyr bejelentette, hogy ki fogja adni hamarosan a "Lord of the Rings: Return of the King", Macintosh verzióját. A játék jövő éprilisa körül lesz majd kapható 49,99 dollárért. Az Aspyr jelenlegi legújabb játékai között szerepelnek a "Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield" és "Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy" Link:
http://aspyr.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lemezek, kazetták, archiválása CD-re

Ugye emlékszik még mindenki a régi lemezes korszakra. Az után jött a kazetta, majd CD, és most ki tudja hol is tartunk, talán valahol az mp3 környékén. Sok zenedarab maradt meg még mindig régebbi hanghordozón, és gyakran jó lenne elővenni őket és az új G5-ös gépeden hallgatni. Nos, ha neked ilyen gondjaid vannak, akkor ezt a következő cikket neked találták ki:
http://www.applelinks.com/pm/more.php?id=312_0_1_0_M
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

55 különböző operációs rendszer egy PowerBook-on

A Slashdot egyik olvasója egy linket küldött be egy PowerBook felhasználóról, aki 55 féle operációs rendszert futtat a gépén. Persze ha a külöböző konzol és régi típusú számítógép emulátorokat is beleszámítanánk amit a Macintosh futtatni tud, akkor ez a szám még ennél is magasabb lehetne. Link:
http://www.kernelthread.com/mac/vpc/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hordozható G5-ös

A G5-ös processzor kíváló teljesítményt nyújt, és végre visszarepítette az Apple-t a processzor verseny élére. Mint már arról korábban hírt adtunk többször is, az Apple szuper-számítógépe (Virginia egyik egyetemén) a világ szuper-számítógép listájának harmadik helyén áll jelenleg. A G5-ös bizonyosan egy erőteljes, és gyors processzor. De mikor láthatunk hordozható gépet ezzel a processzorral? Talán ez a következő cikk a Business Week magazinból ad majd erre a kérdésre néhány ütletet:
http://www.businessweek.com/technology/content/dec2003/tc20031217_5848_tc056.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3497 3498 3499 3500 3501 >  Utolsó ›