Új videokonferencia szoftver, iSpQ

Az iSpQ bejelentette az iSpQ VideoChat nevű videókonferencia szoftverének legújabb verzióját. Az iSpQ VideoChat 6.0 az eddig írt legfejlettebb iSpQ szoftver, mely goyrsabb és több funkcióval van ellátva mint elődei. A programhoz legalább OSX 10.2 szükséges. A fejlesztések között megtalálható nemzetközi karakter támogatás, új kezelőfelület, bárhonnan elérhető beállítások, láthatatlan állapot belépéskor. Link:
http://www.ispq.com/mac60.asp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Linux a Nintendo GameCube konzolán

A Nintendo GameCube játék-konzolában egy 486 MHz-es PowerPC processzor található, ATI grafikus kártya, 40MB RAM, és opcionálisan egy 10/100-as Ethernet hálózati kártya. Valaki végre sikeresen feltelepítette a Linux operációs rendszert egy ilyen gépre. A kernel már támogat is néhány eszközt, mint például hang-, képernyőkiment és billentyűzet. A GameCube processzora eléggé erőteljes ahhoz, hogy DiVX filmeket is le tudjon játszani. Erről többet itt tudhatsz meg:
http://www.gc-linux.org/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fórum: PowerMac G5 vásárlás

Egyik kedves olvasónk új G5-ös számítógépet szeretne vásárolni és ebben kéri a segítségeteket:
http://beszeljukmac.com/forum/threads.php?id=757_0_6_0_C
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Safari és Jaguár = nem, nem

Kedden az Apple kiadta a Safari internetes böngészőjét, ám sok Mac felhasználó csalódottsan fogadta a hírt mert a program futásához a legújabb, Panther operációs rendszer szükségeltetik. Az új szoftverben több nagyon fontos és hasznos, új ópció megtalálható, mint például a letöltés folytatás és a képek méretének megtekintése. Az Apple ugyanezt tette meg nemrég az iCal és iSync szoftvereivel is és most a Jaguár felhasználók nem elégedettek. Ti mit gondoltok minerről? Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7842
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

U2: Still Haven’t Found What I’m Looking For

Az egyik GarageBand felhasználó a U2 "Still Haven't Found What I'm Looking For" című dalát másolta le a program segítségével. Mire is képes az Apple új zeneszerkesztője? A következő linken található dalból kiderül, mindenképp ígéretes:
http://www.macidol.com/jamroom/bands/193/music.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3497 3498 3499 3500 3501 >  Utolsó ›