TIPP: OSX régebbi gépeken

Az Apple nem támogatja régebbi gépekre való OSX telepítést...sőt senki más sem támogatja ezt, de mégis van néhany megoldás erre. Azt fontos itt elmondani, hogy ezt mindenki csakis saját felelősségre próbálja ki.

XPostFacto egy program amely segíti a problémás Macintosh-ra történő OSX telepítést. A program nyílt forrás kódú, de regisztráció után hozzáférhetsz a szoftver fórumához is, ahol esetleg tudnak többet segíteni. Ha ezek után még mindig érdekel a dolog klikklj a következő linkre, ami több információt tartalmaz minderről:
http://eshop.macsales.com/OSXCenter/XPostFacto/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Játékok iSight kamerához

Toysight egy remek ötlet, ami felhasználja az Apple iSight vagy más firewire kamerát játékok irányítására. A kamerás rendszer követi a játékos mozgását, ami aztán a játékban különboző feladatok megoldására használatos. Link:
http://www.toysight.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SPAM e-mail szűrő, Apple Mail-hez is

Michael Tsai kiadta a SpamSieve 2.1-es verzióját, mely egy Bayesian típusú spam e-mail szűrő a legkedveltebb e-mail programokhoz mint az Apple Mail, Mailsmith, Entourage, PowerMail és az Eudora 6. Bővebb leírést a frissítésről itt találsz:
http://www.c-command.com/spamsieve/manual.shtml#x1-10700010

A szofvert innen töltheted le:
http://www.c-command.com/spamsieve/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Windows vírus bénította bank automaták

Kettő San Francisco-ban működő bank automatája Windows operációs rendszeren fut. A bankok lekapcsolták gépeiket, mert azok Windows XP operációs rendszere megfertőződött a "Nachi" nevezetű féregvírussal. A "Nachi" azért lett létrehozva, hogy kiírtsa az "MSBlast" és "Blast" nevű féregvírusokat a fertőzött rendszereken, de helyette csak lelassította a hálozatokat világszerte. Természetesen az automata felhasználók nem örülnek a hírnek, de többet erről itt olvashatsz:
Reuters cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Karácsonyi ikonok

Az Iconfactory ma kiadott egy karácsonyi ikon kollekciót, melyet megtekinthetsz itt:
http://www.iconfactory.com/preview.asp?type=search&id=186&query=christmas

Ha még több ikon-t szeretnél letölteni, ajánljuk még neked az Xicons.com oldalt is:
http://xicons.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3497 3498 3499 3500 3501 >  Utolsó ›