Logitech Control Center / Stuffit Menu problémák

A Stuffit Menu (8.0.2 verzió) nem kompatibilis a Logitech Control Center billentyűparancsaival. A probléma feloldásához menj a Stuffit Menu beállításaihoz és kapcsold ki a "Magic Menu Command Keys" részt a Menu Options fül alatt. Egyébként különböző billentyűkombinációkat (CD-k kidobása, vagy a Shift-Alma-N) nem fog felismerni a Logitech Control Center.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

M$: Office 2004 for Macintosh

A MacNN néhány nappal ezelőtti első programösszefoglalójának második része a közeljövőben megjelenő Microsoft Office 2004 for Macintosh új funkcióit tárgyalja, mint a hangjegyzetek készítése Word-ben vagy új Excel nyomtatási funkciók.
A cikk angolul: http://www.macnn.com/news/22939
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple: US$63 millió nyereség, több mint 2 milliárd bevétel

Az Apple tegnap bejelentette, hogy az elmúlt negyedévben 63 millió dollár nyereséget produkált, ami 17 cent nyereséget jelent részvényenként, ami az előrejelzett 14 centes értékhez képest magasabb. Ez az egy évvel ezelőtti 8 millió dolláros veszteséghez képest óriási változás. A 2,006 milliárdos negyedéves bevétel négyéves csúcs és az egy évvel ezelőttihez képest 36%-al magasabb. A nemzetközi eladások a bevétel 44%-át jelentették. Az elmúlt negyedévben az Apple 829000 Mac-et értékesített, mely 12%-os növekedés az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest. Ami még nagyon érdekes, hogy 733000
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lynda.com: két új könyv

A Lynda.com két új, webes fejlesztéssel kapcsolatos oktató könyvet dob piacra.

imageA 'Learning Adobe Photoshop CS for the Web' Tanya Staples könyve mely a kezdő illetve a középhaladó Photoshop felhasználókat tűzte ki célcsoportjául és megmutatja, hogyan is lehet képet webes felhasználásra optimalizálni, háttérképeket készíteni, átlátszó képekkel dolgozni, képeket feldarabolni, image map-eket, rollover-eket készíteni, animációkat tervezni, Macromedia Flash formátumú képeket exportálni és még sok minden mást. Más programokkal, plédául az Adobe GoLive, a Macromedia Dreamweaver illetve a Macromedia
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

AirPort Monitor Utility

Ha egy AirPort Base Station (az Apple vezeték nélküli megoldásának) tulajdonosa vagy, az AirPort Monitor Utility egy érdekes program lehet számodra, mely információval szolgál a Base Station-odról csatlakozásodról. A program SNMP utján adatot kér a Base Station-tól, melyet aztán egy áttekinthető táblázatban megjeleníti. Link:
http://www.trulycertifiable.com/products_airportmonitor.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3483 3484 3485 3486 3487 >  Utolsó ›