Apple feadta a PDA-s kísérleteit

Az utobbi időben többen spekulálták, hogy az Apple a közeljövőben megjelentethet egy "Tablet PC-t" (számítógép mely csak egy kijelzőből áll, hasonló mint a mai PDA-k). Ezzel a gondolattal eljátszva a TechNewsWorld a következőket írta: "az a gondolat, hogy az Apple hamarosan ki fog adni valami hasonló terméket fokozódott Steve Jobs mondataival, aki nyíltan bejelentette, hogy nem lát fantáziát a termékben. Ezzel a döntéssel az Apple ironikusan átadta ezt a piacot a Palm-nak, és Microsoft-nak. Mint sok más vezetőszemély, Jobs úgy gondolja fontosabb NEM elismerni, hogy hibázott, minthogy kijavítani ami
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kína, WiFi gondok

A kínai biztonsági szabvány megtörheti a globális WiFi (vezeték nélküli) hálózatok kiépítésének ütemét és foltolhatja a hálózatok kiépítésének árát. A gondot a jelenlegi szabványos "WEP (Wired Equivalent Privacy)" és a kína által szabványossá tett "WLAN Authentication and Privacy Infrastructure (WAPI)" különbsége okozza. Olvass erről többet itt:
http://maccentral.macworld.com/news/2003/12/09/chinese/index.php?redirect=1070957641000
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kétszeres mp3 lejátszó eladás 2003-ban

Megjegyezve, hogy az Apple iPod-ja és itunes zenei boltja felélesztette az ipart, a Jupiter Research ma bejelentette, hogy előrejelzései szerint az mp3 eladások 2003-ban megduplázódtak az USA-ban és ez valószínű nőni fog kb. 50%-al évente az elkövetkezendő három éven keresztül. "A kereslet a merevlemezzel rendelkező mp3 lejatszók iránt meg fogja előzni a de memóriakartyás rendszerű társaikét. 2006-ra körülbelül 26 millió mp3 lejátszó fog gazdára találni, ezzel elérve azt kritikus számot mely buzdítja majd a digitális zeneeladást is."

Az egy októberi felmérés és előrejelzések szerint közel
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

SZAVAZÁS

A következő oldalon te is leadhatod szavazatodat, hogy szerinted melyik "i" szofvernek (iTunes, iPhoto, iMovie...stb.) hiányzik már a frissítése:
http://www.macpolls.com/?poll_id=333
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Macintosh vagy PC?

Egy kérdés sosem tűnik elavultnak: Macintosh vagy PC. Mi Macintosh felhasználók tudjuk miért választottuk ezt az operációs rendszer, vagy a bizonyos számítógép típust. Biztonság, egyszerűség, elegancia, termelékenység, sebesség és a listán még rengeteg dolog szerepel. Ez a következő cikk szintén erről a témáról szól, amelyben egy Macintosh felhasználó írja le gondolatait a felül említett kérdésre:
http://homepage.mac.com/jpapola/iblog/C1863867956/E207536501/index.html

Te mit gondolsz? Neked miért épp a Mac-re esett választásod?
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3483 3484 3485 3486 3487 >  Utolsó ›