Fórum: PowerMac G5 vásárlás

Egyik kedves olvasónk új G5-ös számítógépet szeretne vásárolni és ebben kéri a segítségeteket:
http://beszeljukmac.com/forum/threads.php?id=757_0_6_0_C
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Safari és Jaguár = nem, nem

Kedden az Apple kiadta a Safari internetes böngészőjét, ám sok Mac felhasználó csalódottsan fogadta a hírt mert a program futásához a legújabb, Panther operációs rendszer szükségeltetik. Az új szoftverben több nagyon fontos és hasznos, új ópció megtalálható, mint például a letöltés folytatás és a képek méretének megtekintése. Az Apple ugyanezt tette meg nemrég az iCal és iSync szoftvereivel is és most a Jaguár felhasználók nem elégedettek. Ti mit gondoltok minerről? Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7842
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

U2: Still Haven’t Found What I’m Looking For

Az egyik GarageBand felhasználó a U2 "Still Haven't Found What I'm Looking For" című dalát másolta le a program segítségével. Mire is képes az Apple új zeneszerkesztője? A következő linken található dalból kiderül, mindenképp ígéretes:
http://www.macidol.com/jamroom/bands/193/music.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az iTunes zeneboltja fog Európában is nyerni

Egy angol piackutató cég úgy gondolja, hogy Európában az iTunes fogja hosszú távon megnyerni az internetes zene-letöltési versenyt. A Forrester cég jelentésében úgy gondolja, hogy először a Coca-Cola és egyéb internetes zeneszolgáltatók kisebb előnyre fognak szer tenni, ám az iTunes a végén le fogja őket körözni. Az Apple zeneboltja sokkal egyszerűbben kezelhető, és sokkal szebben működik az iPod lejátszóval is. Hosszú távon meg fogja az Apple előzni a Napstert és egyéb szolgáltatókat is Európában. Link:
E-Consultancy Cikke
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Dent du Midi

A Dent du Midi egy ingyenes segédprogram, mely segítségével szabványos MIDI állományokat átalakíthatunk úgy, hogy a GarageBand is tudja kezelni.
Link: http://homepage.mac.com/beryrinaldo/ddm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3483 3484 3485 3486 3487 >  Utolsó ›