Fórum: beszéljükMac v 1.1 színek

Hetek teltek el az oldalunk új design-jának megjelenése óta. Kiváncsiságból megkérdeznénk, ti melyik színt választottátok? Black, vagy Aqua?
Link:
http://beszeljukmac.com/forum/threads.php?id=865_0_6_0_C
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Olcsóbb dupla procis G5 a MacMall-tól

MacMall elkezdte árusítani a Virginia Tech egyetem "Big Mac" névre keresztelt szuperszámítógépének egységeit. Mint arról már előzőleg hírt adtunk, az egyetem le fogja cserélni az 1100 db. dupla processzoros PowerMac G5-ös számítógépét, ugyanannyi db. dupla procis XServe dual G5-re. A számítógép-cserével az egyetem energiát fog megspórolni, hiszen az új XServe gépek már fejlettebb processzoron futnak, és azok energiafelvétele is kevesebb. Az egyetem így spórolni fog a számítógépek hűtésére szánt összegen is minden évben, ráadásul az új gépek kb. harmad annyi helyet foglalnak el.

A
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Xicons: Simpsons Collection vol. 2

imageLincoln-Shawn Sanders kiadta the Simpsons ikongyűjteményének 2. verzióját, mely több mint 40 Mac OS X ikont tartalmaz.

A 955 KB méretű ikongyűjtemény ingyenesen letölthető.

Link: http://www2.xicons.com/downloads/1047simpsonsx2.sit
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: ki mit hallgat a hálón?

Ha tudni szeretnéd, hogy ki mit hallgat a megosztott iTunes zenéidből, akkor jól fög jönni az a szkript, amit az egyik MacOSXHints író tett közzé.
Link: http://www.macosxhints.com/article.php?story=20040130232918873
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A böngészők háborúja

Emlékeztek a böngészők háborújára? A Forbes egyik cikke a hőskor fejlesztéseire és történéseire tekint vissza és bemutatja a jelenlegi helyzetet is. A cikk arra a következtetésre jutott, hogy a nyílt forráskódú Firebird böngészőt találja a jelenleg fejlesztés alatt lévő böngészők közül a legjobbnak, mind Microsoft Windows, mind Mac OS X, mind pedig különböző Linuxokon illetve Solarison is. Arról is említést tesznek, hogy sok funkciója először az Apple Safari böngészőjében volt megtalálható.

Link: http://www.forbes.com/personaltech/2004/02/04/cx_ah_0204tentech.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›