iLife ‘04

A MacNN híroldal olvasói tudtul adták, hogy az Apple elküldte nekik az új iLife '04 megrendelésük visszaigazolását és levélben értesítette őket, hogy a programcsomagot postázták. Az új programcsomag az iPhoto, az iMovie és az iDVD programok frissített verzióját, egy továbbfejlesztett Music Storral felruházott iTunes verziót és egy vadonatúj zeneszerkesztő programot, a GarageBand-et tartalmazza. A $49 dollárért árult programcsomagot január 16-i dátummal hírdették meg, és aznap meg is kapják postai úton akik megrendelték. $79 dollárért kapható az iLife '04 Family Pack mely 5 külön számítógépre
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Dr. Bott: G5 Skateboard, G5 Roof

imageA Dr. Bott bejelentette, hogy a G5 Skateboard és a G5 Roof mától kapható. A G5 Skateboard az új G5-öss tornyok alá szerelhető kerékkészlet, melynek segítségével a tornyok könnyen mozgathatók, magasságuk csak minimálisan nő. A termék teljes egészében fém és a G5 tornyok alsó fogantyúi közé építhetők be. A G5 Roof alumíniumból készült és a G5 felső fogantyúi közé illeszkedik, így síma felületet biztosítva a torony tetején így könnyebben hasznósíthatóvá téve azt külső merevlemezek vagy egyéb dolgok tárolására.
A G5 Skateboard ára US$129, míg a G5 Roof US$74.99-ért kerül
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod mini skin-ek

imageA Speck Products ma bejelentette, hogy a nemrég bemutatott iPod-ok számára alkalmas skineket fog február közepén piacra dobni. A skinek megvédik az iPodokat a por, az ütődések, a karcolások ellen, és csak minimálisan növelik az iPod mini felületét más hasonló termékekkel ellentétben. A skineket speciális ütésálló Dynaflex műanyagból készítik és a fejhalgató, FireWire port és a hold gomb számára is nyújtanak réseket. Átlátszó színekben kerülnek majd forgalomba, az iPod mini-k színvilágából ihletve. Egy skin ára $20, hármas csomagban $30.
A Speck Products ezeken túl számos iPod
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

KONG!

imagePeter Jackson, a nagysikerű Gyűrűk Ura trilógia filmes változatának rendezőjének következő filmje a klasszikus King Kong történet újrafilmesítése lesz. A klasszikus nagy lázba hozta a közönséget, és a közeledő filmre való tekintettel az IconFactory kiadott egy gyönyörűen renderelt King Kong ikonkészletet. A hozzá tartozó háttérkép is letölthető ingyenesen.
Linkek:
King Kong ikonok
King Kong szigete háttérkép
King Kong közelről háttérkép
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A leggyorsabb OS X böngésző?

A MacCritic.com összehasonlító tesztett végzett a 4 leggyorsabbnak tartott Mac OS X-es internetböngésző programokon. A teszt célja az volt, hogy melyik böngésző a leggyorsabb. A tesztek alapján a Safari csak második lett (2 másodperc különbséggel), viszont a kompatibilitása miatt plusz pontokat kapott.
Link: http://www.maccritic.com/article/305_0_1_0_M/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›