RemoteCapture 1.3

A RemoteCapture 1.3 segítségével a desktopod élő képét prezentálhatod bárki számára egy webes felületen keresztül. Az új verzió már támogatja a PNG fájlformátumot. A program ingyenes, de adományokat elfogadnak.
Link: http://oriol.mine.nu/RemoteCapture/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szoftver: Snapz Pro

A Snapz Pro program lehetővé teszi bármi, a képernyőn történő dolog rögzítését mint digitális kép, illetve video dokumentum. Ezeket később fel lehet használni internetes weboldalakon, illetve üzenetek küldésére email-ben. A program sok beállítási lehetőséget kínál a kép, illetve videó rögzítésének beállítására. Így megadható teljes képernyő, egy kivalasztott ablak, vagy képernyő egyes részének rögzítése. A programnak letölthető egy próbaverziója a következő oldalról:
http://www.ambrosiasw.com/utilities/snapzprox/
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

GarageBand teszt

Az Arstechnica a legújabb Apple szoftver-t, a GarageBand zeneszerkesztőt tesztelte. Steve Jobs az Apple vezetője San Franciso-ban, az idei MacWorld kiállításon közel fél órát ezen szoftver bemutatásával töltött el. A GarageBand rettentő gyorsan terjedt el az amatőr zenészek közt, akik néhány óra alatt professzionális színvonalú dalokat tudnak létrehozni vele. A program része az Apple 49 dolláros iLife csomagnak. Link:
Arstechnica Cikk
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy Harvard professzor szerint, az Applenek ideje lenne lépnie

David Yoffie, a Harvard egyetem professzora szerint a jővőbeli sikerek érdekében az Applenek ki kellene tekintenie a Windows világba, mint az megtették az iTunes és iPod termékekkel. Az Apple-nek újra át kellene gondolnia az operációs rendszerének licensz stratégiáját, szélesítenie kell felhasználó-bázisát és valami olyan tervvel előállnia, ami a jővőre nézve is sikert fog hozni. A jelenlegi piacon, a Microsoft mostani pozicióját megtekintve, az Apple-nek lenne lehetősége valamiféle lépésre.
A teljes történetet itt olvashatod:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7843
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A Sony befektetése az IBM-nél

A Sony 325 millió dollárt fog befektetni az IBM New York államban található chip gyártó üzemébe. Az üzem jelenleg számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközökhöz gyárt processzorokat. Az IBM egy új típusú processzor gyártásába fog belekezdeni 2005 első felében, melynek kódneve Cell és a Sony-nak fog készülni. Az IBM processzor-gyártó részlege gondokkal küzdött a lecsökkent kereslet miatt. 2003-ban a cég tecnológiai részlege 252 millió dollárnyi veszteséget könyvelt el. A Sony egyébként a Microsoft-ot követve "lepte" meg az IBM-et a megrendelésével. Egyenlőre az nem ismert
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›