Steve Jobs fogja megnyitni a MacWorld-öt

Az IDG ma bejelentette, hogy Steve Jobs fogja a megnyító beszédet tartani a MacWorld-ön San Franciscóban, január 6-án. A kiállítás a Moscone Központban lesz megtartva január 5 és 9 között. "Ez az év legnagyobb Macintosh eseménye és mindenki nagyon várja" mondta David Korse az IDG igazgatója.

Hírforrás: MacNN
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MS WMA: online zene a jövő?

A New York Post egyik írása szerint a Microsoft agresszíven próbál az online zeneletöltések világába belépni a WMA (Windows Media Audio) szabvány segítségével. A Microsoft bejelentette, hogy partnerkapcsolatot létesít a seattle-i központú Loudeye céggel, mely olcsó online, WMA alapú boltokat épít ki olyan cégek számára mint például a Gibson Guitars vagy az AT&T Wireless. Mivel szinte mindenki ? a Wal-Mart-tól a Coco-Cola-ig ? az online zeneboltokkal akkar nagyot szakítani, a Microsoft a WMA fájljaival próbálja elárasztani a világot, ezzel az Apple-nek konkurrenciát adva és megpróbálva kiszorítani a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mennyire is kell félnünk az OSX biztonsága miatt?

Nemrég adtunk hírt egy OSX biztonségi hibáról, tegnap szintén felvetődött egy gond, de ezek a dolgok valóban problémát okoznak-e? Én nap mint nap bekapcsolom a számítógépemet, és sosem félek attól, hogy valami gondom lesz. Nem kell óvatosan kinyitnom az emailjeimet, attól tartva, hogy valamiféle vírus rátelepedik a számítógépre, és attól sem tartok, hogy valaki hozzáfér az adataimhoz. Az OSX, egy biztonságos rendszer. Erről ír a következő cikk is:
http://www.infowarrior.org/articles/2003-08.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lord of the Rings: Return of the King, Mac-en

Az Aspyr bejelentette, hogy ki fogja adni hamarosan a "Lord of the Rings: Return of the King", Macintosh verzióját. A játék jövő éprilisa körül lesz majd kapható 49,99 dollárért. Az Aspyr jelenlegi legújabb játékai között szerepelnek a "Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield" és "Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy" Link:
http://aspyr.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lemezek, kazetták, archiválása CD-re

Ugye emlékszik még mindenki a régi lemezes korszakra. Az után jött a kazetta, majd CD, és most ki tudja hol is tartunk, talán valahol az mp3 környékén. Sok zenedarab maradt meg még mindig régebbi hanghordozón, és gyakran jó lenne elővenni őket és az új G5-ös gépeden hallgatni. Nos, ha neked ilyen gondjaid vannak, akkor ezt a következő cikket neked találták ki:
http://www.applelinks.com/pm/more.php?id=312_0_1_0_M
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›