Hamarosan itt a MathType 5 for Mac OS X

Hamarosan megjelenik Az Egyenletszerkesztő OS X-re!

Aki valaha is próbált egyenletszerkesztőt használni MS Word alatt (főleg Windows-on), az biztosan ismeri a MathType-ot, ugyanis ennek a butított változatát adják az Office-hoz (csak Windows-on). A teljes változat minden platformon beépül a Word-be és nagyon rendesen lehet vele egyenleteket beilleszteni.

Végre valahára bejelentették az OS X-es preview-t, amivel már évek óta adósok! Várhatólag ez is be fog épülni az Office X-be, ill. támogat QuarkXPress-t, Adobe InDesign-t, PageMakert, stb.

A bejelentés itt:
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

ObjC: 10 szeretem és 15 nem szeretem

Azok, akik Mac fejlesztőként élték meg az Apple NeXT felvásárlását, valószínűleg keveset tudnak az ObjC programozási nyelvről, amely segítségével építették fel a NeXTSTEP / OPENSTEP operációs rendszer alkalmazásait és lényeges programkönyvtárait. Az akkori beszámolók is lelkendeztek: milyen egyszerű és elegáns módon lehet ebben a nyelvben szép és főleg biztosan működő, elszállás és memóriapazarlás mentes alkalmazásokat írni!

Habár sajnos az ObjC nyelv elveszette a nyelvek csatáját és még most is kevesen ismerik, ma is fontos építőköve a Mac OS X-nek. Hatalmas előnye az abszolút
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Sun teljes támogatást kínál az StarOffice-hoz

Sun Microsystems bejelentette, hogy teljesen támogatni fogja a nyílt forráskódú StarOffice csomagját, mely vetelytársa a Microsoft Office termékeinek. Mac OSX alatt ugyanez a szoftver OpenOffice név alatt fut, ami jóval olcsóbb a Microsoft termékénél, de ugyanakkor olvassa és írja az MS Office dokumentumait. Olvass többet erről a hírról itt:
http://www.newsforge.com/software/03/12/03/2250240.shtml
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Kampány az illegális letöltések ellen

Milyen veszélyei vannak az illegális internetes letöltéseknek? Egy kanadai kereskedőcég e kérdés köré építi 2 millió dolláros kapányát. A kampány első 30 másodperces TV reklámja azokat a szülőket veszi célba, akiknek gyermekei az interneten töltenek le illegális adatokat legtöbbször felügyelet nélkül. Erről olvashatsz többet itt:
TheStar.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

QuarkExpress 6.1

Még novemberi platykák szerint a Quark egy frissítést készített elő a QuarkExpress szoftveréhez. Az új program támogatja majd a Panther operációs rendszert, lesznek benne ezen kívül különféle gyorsítások, jobb Excel kompatibilitás, és betűtípus eszközök. Olvass erről többet itt:
http://www.hardmac.com/niouzcontenu.php?date=2003-12-07#1183
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›