ThinkGeek

Ha érdekes játékokat, irodai eszközöket keresel amiket a kollégáid megcsodálhatnak akkor a következő oldalt neked találták ki. Itt lehet kapni az elem nélküli szeblámpától kezdve a lebegő földgömbig mindent. Néhány (főleg elektonikus) dolog csak 110 Volt feszültséggel működik és amerikai dugasza van, de az egy feszültség konvertálóval és dugasz váltóval (amit sok elektromosboltban árulnak) megoldható lehet. Link:
http://thinkgeek.com
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

iPod reklámok

A következő oldalon képeket láthattok Ausztráliából, melyek iPod reklámot tartalmaznak villamosokra festve:
http://www.lexicon.net/met/trams/rollingstock/adtrams/z3-209.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: OfficeX figyelmeztők kikapcsolása

Nemrég teljesen áttértem az Apple Mail e-mail és Apple iCal naptár programra. Előtte a Microsoft Entourage e-mail szoftvert használtam, amelyben volt beépített naptár funkció is. A gondom az volt sokág, hogy az Entourage naptárban tárolt elemek többsége el volt látva egy automatikus figyelmeztetővel, ami időközönként megjelent a képernyőmön emlékeztetve a teendőmről. Ezt sehogy sem tudtam kikapcsolni mostanáig, de most végre megoldódott a dolog.

Az Microsoft OfficeX mappájában, menj az Office mappába és azon belül nyisd meg a "Microsoft Office Notifications" programot. Amikor a program fut a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az egyik legnagyobb Apple Bolt rajongó

Ki gondolta volna, hogy léteznek emberkék akik jobban rajonganak az Apple Boltok iránt, mint te vagy én? A Wired magazin az amerikai Gary Allen-ről ír aki nemrég Japánba utazott fiával az ottani új Apple Bolt megnyitójára. Ketten 28 órán keresztül álltak sorba Tokióban, suhogó esóben, hogy elsőként tegyék be a lábukat a boltba. Belépés után megkapták a megnyitáskor mostmár tradícionálisnak mondható polót, és másnap visszarepültek az Egyesült Államokba.

Gary fiával egyébként már öt amerikai bolt megnyitójának is részese, melyeket szorgalmasan dokumentált is a saját weboldalán. Olvass
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Toast és DiVX

A Hardmac jelentése szerint a Roxio DiVX licenszet vásárolt. Elképzelhető, hogy a közeljövőben ez be lesz építve a Toast nevezetű CD/DVD író programba. A hírforrás jövő év nyarára spekulálja ennek kimenetét.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›