Iconok gyerekeknek

image239 iconból álló gyűjteményét adta ki Everaldo Coelho. A gyűjtemény főleg gyerekek számára kedves, színes vidám iconokat tartalmaz.
A 6MB-os .sit file ingyenesen letölthető.
Az everaldo.com-on még számos Mac OS X-es, Linux-os és Windows-os icongyűjtemény megtalálható, valamint újak elkészítését rendelésre is vállalja az tervező.
Linkek:
1003kids.sit
everaldo.com
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mandolux: Morning Desktop

image
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

FinalCut Express 2.0

A ThinkSecret írása szerint néhány CompUSA boltba megérkeztek az első FinalCut Express dobozok. A FinalCut Express 2.0-s verzióját Január 6-án a Stevenote alatt fogja az Apple hivatalosan bemutatni, és addig a CompUSA boltjai nem árulhatják és nem is állíthatják ki a programot. A 2.0-s verzióra a 2002-es 1.0-s bemutató óta várni kellett, és US$300 lesz az ára.
Az eredeti ThinkSecret cikk: http://www.thinksecret.com/news/finalcutexpress2.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

OmniWeb 5.0

A The Omni Group hivatalosan is bejelentette az OmniWeb 5.0-t, a Mac OS X-es böngészőjének vadonatúj verzióját. A cég a januári Macworld Expo-n fogja bemutatni először a programot, és kijelentette, hogy az első public beta 2004 február 2-án tölthető le és a végleges verzió márciusban kerül kiadatásra. Olyan új funkciók lesznek a böngészőben, mint a fülek (tab) támogatása, böngészési session-ök elmentése, fejlesztett bookmark-ok, oldaljegyzetek, fejlesztett shortcut-ok, oldalspecifikus beállítások és még sok más is. Az OmniWeb 5.0 US$30-ba fog kerülni, az frissítés pedig US$10 lesz.
Link:
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Norton problémák

A Norton Utilities 8.0.1 frissítés telepítése után a Norton Disk Doctor a Norton Unerase és/vagy a Norton Speed Disk néhány merevlemezt nem talál meg. A múlt héten a Symantec kiadott egy support doksit, mely megoldást kínál a problémára:

Nyissuk meg a Terminal programot.
Írjuk be a következő szöveget:
sudo touch /System/Library/Extensions
Ha kéri a jelszót, add meg az adminisztrációs jelszót és üss egy Enter-t.
Lépj ki a Terminal-ból.
Indítsd újra a gépet.

A Norton AntiVirus 9.0.1 frissítésnél hasonló problémák léphetbek fel, ezt is elismerte a Symantec. Itt akár bootolásnál Kernel
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
‹ Első  < 3475 3476 3477 3478 3479 >  Utolsó ›