Lecsúszott az Apple a Fast Company listáján

A Fast Company idén is összegyűjtötte a leginnovatívabb cégeket éves listájára, melyen az Apple jelentősen lejjebb csúszott a tavalyi dicső első helyhez képest: most csak a 17. helyen szerepel a listán.

Az idei első helyet egy kínai vállalat, a Meituan Dianping kapta, amely egy online foglalást és rendelést segítő platform. Kiemelt helyet kapott még a Grab, az NBA, a The Walt Disney Company és a Stitch Fix, de számos másik cég került még az Apple elé a rangsorban, többek közt az Alibaba is.

A Fast Company tavalyi összesítése alapján Apple az AirPods, az AR és az iPhone X volt az, amivel az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hajlítható kijelzős Apple Watchra kapott szabadalmat az Apple

Az Apple a héten szabadalmaztatott egy hajlékony kijelzős okosóra dizájnt, melyből könnyen lehet a jövőben új Apple Watch. A szabadalmat a Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) adta ki, és több különféle tervrajzot is tartalmaz.

Ahogy a képen is látszik, a hajlékony microLED kijelző teljesen egybeolvad az óraszíjjal, és egy vékony, majdnem egyenletes felületet alkotnak.

A hajlékony kijelző gondolata egyébként sok gyártó érdeklődését felkeltette az utóbbi időben, hiszen rengeteg előnye van az üveg kijelzővel szemben. Könnyebb, strapabíróbb és sokkal elegánsabb kütyük születhetnek belőle. Az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Bloomberg: univerzális alkalmazások és Mac Pro miatt lesz izgalmas a WWDC

2021-re iPhone alkalmazásaid futhatnak majd a Mac-eden is. Hurrá?

A Bloombergtől Mark Gurman felfedett néhány érdekességet az idei WWDC kapcsán. Az első (és talán a profik számára a legfontosabb) hír, hogy az Apple betekintést enged majd a Mac Pro jövőjébe.

Az Apple már rég elárulta, hogy dolgoznak egy teljesen új Mac Pro-n, ami moduláris lesz és jobban megfelel majd a profi felhasználók igényeinek.

Gurman szerint az Apple még nem készült el a géppel, de gondolkodnak azon, hogy megmutassák a konferencia résztvevőinek az eddigi eredményeiket.

Ha ez így lesz, akkor majdnem teljesen biztos, hogy az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nem hoz forradalmat magával az iPad mini 5

Steve Hemmerstoffer Twitterén azt állítja, birtokába jutott egy CAD ábra, melyen a minden jel szerint tavasszal érkező iPad mini 5 látható.

Bár a képet nem csatolta bejegyzéséhez, elmondása szerint a mikrofon elhelyezésén kívül nem sok változás tapasztalható a korábbi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Volt Microsoft alkalmazottal bővül az Apple Home osztálya

A CBNC szombati beszámolója szerint Sam Jadallah átszerződött az Apple-höz, amit saját LinkedIn profilján ejtett apró változtatással maga is megerősített.

Jadallah több mint tíz éven keresztül volt vállalati alelnök a Microsoftnál, illetve egy Otto néven futó saját startuppal is megpróbálkozott az okos zárak piacán, melyre alig több mint egy éve ráfordította a kulcsot.

A szerződésről egyik fél sem nyilatkozott, a találgatások szerint a férfi vezető pozícióba kerül majd a Home osztályon, ahol jelenleg mintegy féltucat üresedés vár betöltésre.

Az Apple egyre több téren fészkelődik be az otthonokba,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›