Új emojikat hoz az iOS 11.1

Az Apple sajtónyilatkozatban erősítette meg, hogy új emojikon dolgoznak.

Márciusban még azt hittük, hogy az Apple az iOS 11-gyel hozza el az Unicode 10.0 szabvány új emojijait, de ez végül nem történt meg.

A cég inkább úgy döntött, hogy egy kicsit finomhangolnak még és csak valamikor az iPhone X megjelenése előtt adják ki őket az iOS 11.1-gyel.

Nem ez az első, hogy az Apple felhívja a figyelmet az Unicode 10.0 támogatására, még júliusban tartottak egy kis előzetes bemutatót az Emojik világnapján, ami sejtette, hogy mi érkezik idén ősszel.

Érdekes döntés a cég részéről, hogy kétszer is felhívják

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Facebook hírek: macOS alkalmazás, Apple Music támogatás Messengerben

A Facebook kiadott egy alkalmazást macOS-re, mely boldoggá teszi az üzleti felhasználókat, valamint elkezdték az Apple Music Messenger alkalmazás bevezetését.

A TechCrunch számolt be róla először, hogy a Facebook egy üzleti felhasználókra koncentráló macOS alkalmazást készített Workplace néven.

Az alkalmazásból a Facebook Workplace érhető el (nem meglepő módon) és lehetővé teszi, hogy a munkatársak üzeneteket küldjenek, valamint a képernyőjüket is megoszthatják.

Képernyőmegosztáskor ráadásul alkalmazásfüggően is beállítható, így véletlen sem oszthatnak meg a felhasználók olyasmit, amit nem

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kiegészítő frissítés érkezett High Sierra-hoz

Az Apple kiadott egy kiegészítő frissítést a macOS High Sierra-hoz, ami javítja a legsürgősebb hibákat a rendszerben.

Ahogy látható, csak pár apróságot javít a frissítés, ennek ellenére jó, hogy az Apple kiadta a High Sierra kiegészítő frissítést.

Talán a legfontosabb hibajavítás, hogy a titkosított APFS meghajtóknál a jelszó-emlékeztető mostantól nem árulja el a jelszót. Ha ez érintett téged, az Apple támogatási oldala elmondja, hogy a frissítés után mit kell tenned.

Emellett azt a hibát is javítja, ami lehetővé tette, hogy egy kártékony alkalmazás hozzáférjen a Kulcskarikán tárolt jelszavakhoz.

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Szülinapi ajándékot kapott Siri

Az Apple tegnap, Siri 6. születésnapján megszerezte az Init.ai nevű vállalkozás embereit, hogy segítsenek a személyi asszisztens tökéletesítésében.

Az Init.ai megszerzését a TechCruncs vette észre és úgy néz ki, hogy igen izgalmas vállalkozást talált ismét az Apple.

Az Init.ai egy chat alapú személyi asszisztensen dolgozott, mely nyelvfeldolgozáson és gépi tanuláson keresztül okosodott.

Az Apple nem vásárolta fel a vállalkozást, ezúttal más módon szerezték meg a tehetségeket: a cég alkalmazottait kaparintották meg.

Így az Init.ai szabadalmai és jelenlegi szolgáltatásai maradnak a nevükön, az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a watchOS 4.0.1 Series 3 modellekre

Az Apple tegnap este kiadta a watchOS 4 első hibajavítását, mely az LTE csatlakozási hibákra koncentrál.

Miután LTE csak a Series 3 modellekben van, így csak arra jött a frissítés, szóval régebbi órával ne keresd az Apple Watch alkalmazásban az Általános beállítások közt a Szoftverfrissítés alatt.

Az Apple leírása a 4.0.1 változásairól:

A watchOS 4.0.1 megoldja azt a hibát, aminél ritka esetekben az Apple Watch bejelentkező képernyővel rendelkező Wi-Fi-re csatlakozott, amilyet például kávézókban és hotelekben találhatunk.

A probléma viszonylag egyértelmű: az Apple Watch nem rendelkezik

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›