100 ezer forintos iPad érkezhet jövőre

Az Apple lefaragna az iPad árából.

Jelenleg a legolcsóbb 9,7 colos iPad az ötödik generációs iPad, melynek 32 GB-os Wi-Fi változata 329 dollárba/132990 forintba kerül. Ennél jelentősen olcsóbb lehetne a hatodik generáció.

A DigiTimes információi szerint a 2018-as iPad 259 dollár környékén indulna, ami itthon nagyjából egy 100 ezer forintos indulóárat jelentene. A lap szerint az Apple azért vinné még lentebb a 9,7 colos iPad árát, hogy meg tudják tartani a 10 millió darab fölötti negyedéves eladási mutatókat.

Az olcsóbb ár olcsóbb gyártást is jelentene, hogy az árrés megmaradjon. Az Apple ezért

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Újévkor befellegeznek a 32 bites alkalmazásoknak

Az Apple fejlesztői oldalán bejelentette, hogy a Mac App Store nem fog újévtől új 32 bites alkalmazásokat fogadni.

Az Apple fejlesztői oldalán tisztán olvasható, hogy 2018 január elsejétől nem lehet majd új 32 bites alkalmazásokat feltölteni a Mac App Store-ba. A már fenn lévő 32 bites alkalmazások azonban 2018 júniusig még frissíthetőek lesznek 64 bitre átállás nélkül.

Emlékeztetőül, 2018 januárjától a Mac App Store-ba küldött új alkalmazásoknak támogatnia kell a 64 bitet és 2018 júniustól a már Mac App Store-ban létező alkalmazások frissítéseinek is 64 bites támogatással kell rendelkeznie. Ha

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

4 új Apple Watch reklám az ünnepekre

A hétvégén az iOS 11.2 mellett új Apple Watch reklámok is érkeztek.

A négy friss Apple Watch reklám a Series 3 órát hivatott tökéletes karácsonyi ajándékként bemutatni.

A “The Gift of Go” címre keresztelt videosorozatból kiderül, hogy az Apple Watch tökéletesen alkalmas úszás vagy más edzés rögzítésére, üzenetküldésre, telefonálásra és zenehallgatásra is.

A 15 másodperces videókban láthatjuk az Apple Watch-ot úszás, snowboardozás, focizás és edzés előtt használni, így bemutatva, hogy az apró, csuklóra rögzíthető számítógép milyen hasznos is tud lenni.

A videók mind úgy érnek véget, hogy az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az iOS 11.2

Változások leírása:

Az iOS 11.2 tartalmazza az Apple Pay Casht, amellyel pénzt küldhet, kérelmezhet és fogadhat a barátaitól és családtagjaitól az Apple Pay használatával. Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

Apple Pay Cash (csak az Egyesült Államokban)

Pénzt küldhet, kérelmezhet és fogadhat a barátaitól és családtagjaitól az Apple Pay használatával az Üzenetekben vagy a Siri használatával.

Egyéb fejlesztések és javítások

  • A gyorsabb vezeték nélküli töltés támogatása iPhone 8-on, iPhone 8 Pluson és iPhone X-en más gyártók kompatibilis kiegészítőivel
  • Három új élő
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Frissítés érkezett a biztonsági frissítéshez

Tovább bonyolódik a macOS High Sierra root problémája.

A macOS High Sierra-ban egy súlyos sebezhetőséget találtak, amihez az Apple egy nappal később ki is adott egy hibajavítást. Most ehhez a hibajavításhoz érkezett hibajavítás.

A frissítés neve egyezik az előző hibajavítással, továbbra is “Biztonsági frissítés – 2017-001” névre hallgat.

A biztonsági frissítés frissítése a képernyőmegosztásnál jelentkező problémák megoldását hivatott megoldani, de ha a telepítése után se megy a képernyőmegosztásod, kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Nyisd meg a Terminal-t
  2. Másold be ezt a parancsot:
    sudo
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›