iPhone pletykák: üveg hátlapos SE, 3D Touch nélküli olcsó modell

Egy videó alapján az idén bemutatásra kerülő iPhone SE második generációja üveg hátlapot kaphat, valamint Kuo szerint nem lesz 3D Touch a 6,1 colos olcsó iPhone-ban.

Sina Weibo-n, az egyik kínai közösségi oldalon az alábbi videót osztották meg, amin állítólag az iPhone SE második generációs változata van:

Ránézésre a telefon egyetlen újdonsága az üveg hátlap lenne, mely lehetővé tenné a vezeték nélküli töltést (a 8-as és X-es szériához hasonlóan).

A videó hitelességét csak az rontja, hogy igazából bárki kicserélheti az iPhone-ján a hátlapot egy utángyártott üveg hátlapra, így nem tudhatjuk, hogy

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Megjelent az iTunes a Windows Áruházban!

Az Apple és Microsoft együttműködésének szerelemgyereke már letölthető a redmondi szoftveróriás alkalmazásáruházából.

Sokan egész 2017-ben csak arra vártak, hogy letölthessék az iTunes-t a Windows Áruházból, de a Microsoft végül kénytelen volt bejelenteni, hogy csúszik a termék.

Az iTunes-t csak x86-os vagy x64-es architektúrájú Windows 10-et futtató számítógép belső tárhelyére lehet telepíteni, amennyiben van legalább 500 MB szabad hely.

Ha már van iTunes a gépre telepítve, az felül lesz írva az Áruházból letöltéskor.

Te örülsz, hogy végre az iTunes is bekerült a Microsoft Áruházba?

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nyugodjék békében az AirPort család

Az Apple tegnap késő este bejelentette, hogy befejezik az AirPort eszközök árusítását.

Az Apple szóvivője az iMore magazinnak adott nyilatkozatából kiderül, hogy az Apple még kiszórja a raktárkészletet, de újakat már nem fognak gyártani.

Az Apple AirPort állomásainak árusítását megszüntetjük. Továbbra is elérhetőek lesznek az Apple.com-on, az Apple üzleteiben és a viszonteladóinknál – amíg a készlet tart

Az AirPort Extreme és a Time Capsule 2013-ban frissült utoljára, az AirPort Express pedig 2012 óta volt változatlan formában. Ebből mindenki sejtette, hogy az Apple vagy teljesen átalakítja a

RÉSZLETEK | 7 hozzászólás

Az iOS 12 futni fog iPhone 5s-en is

Úgy néz ki, hogy az Apple tartja a trendet és az S szériának hosszabb életet ad.

Az iPhone 3G számára elérhető legújabb iOS a 4.2.1, az egy évvel később megjelent iPhone 3GS azonban iOS 6.1.6-ig elmegy. Az iPhone 4 megállt iOS 7.1.2-n, míg az utódja megkapta az iOS 9.3.5-öt. Azt már tudjuk, hogy az iPhone 5 megállt iOS 10-en és úgy tűnik, hogy utódja a korábbiakkal szinkronban megkapja a 12-es rendszert.

A MacGeneration vette észre a WebKit levelezési listán, hogy iPhone 5s szimulátorban tesztelték a WebKit új változatát, mely az iOS 12-be fog kerülni.

A levelezési listából túl sok érdekesség

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

76%-on áll az iOS 11, az Android 8 pedig labdába se rúg

Az Apple legújabb mobil operációs rendszere, az iOS 11 az aktív eszközök 76%-ára települt már, míg a Google-nél az Android 8 csak 4,6%-ot szerzett.

Az Apple április 22-én frissítette az App Store fejlesztőknek szánt oldalát, melyből kiderül, hogy az aktív iOS eszközök 76%-a már az iOS 11-et használja.

Ez 11 százalékos emelkedés január 18 óta, amikor még csak 65%-on állt a rendszer és 24%-os emelkedés november 6 óta, amikor még csak 52%-on volt az Apple legfejlettebb mobil operációs rendszere.

19% továbbra is az iOS 10-et használja és 5% még korábbi rendszereket. Ezek egy része valószínűleg

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›