Így nézhet ki az idei iPhone fali adaptere

Minden évben a legizgalmasabb részek szivárognak ki először!

Pár éve egy arany SIM tálcát nézegettünk, miközben azon gondolkoztunk, hogy vajon az Apple tényleg ki fog-e adni egy arany telefont. Aztán 2013 szeptemberében megtudtuk, hogy simán.

Most sincs ez másképp, a 2018-as iPhone-ok legizgalmasabb része szivárgott ki, méghozzá nem más, mint a dobozában található fali adapter!

A Mac Otakara által megszerzett fotók alapján úgy néz ki, hogy az Apple idén tényleg egy 18 W-os fali adaptert fog rakni az iPhone-ok dobozába, amin USB-C csatlakozó lesz.

Végre az Apple tényleg teljes vállszélességgel

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megújul az Apple Maps

Az Apple saját térképszolgáltatása jövőre teljesen megújul.

A TechCrunch betekintést kapott az Apple Maps csapatának munkájába és interjút is kaptak az Apple térképekért (is) felelős vezetőjével, Eddy Cue-val.

A lap megtudta, hogy az Apple az elmúlt 4 évet azzal töltötte, hogy csiszolgatta a térkép-információkat, miután rájöttek arra, hogy nem elég, ha megveszik más cégek adatait, hanem sajátokat kell gyűjteniük.

Ennek eredményeképp az Apple kocsikkal járta be az Egyesült Államokat, melyekben egy-egy Mac Pro rögzítette SSD-kre a látottakat.

A fejlesztés első eredményeit a héten megjelenő iOS 12

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Talán véglegesen lezárult a Samsung per

Még májusban írtunk róla, hogy a Samsung és az Apple közt új fordulóponthoz érkezett a per, majd később arról, hogy lezárult a 2011 óta húzódó ügy.

Az végül nem lett igaz, mert a Samsung megpróbálta kikerülni a büntetést, de abból nem lett semmi.

Ami végül lezárta a két cég közti csatát, az egy peren kívüli megegyezés lett, melynek feltételeit nem osztották meg a bírósággal.

Szóval csak annyit tudunk, hogy szent a béke.

Hurrá?

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pársoros pletykarovat

A héten sok pletyka repült fel az Apple világában, nézzük is meg, hogy mik ezek!

  • A The Information információi szerint (haha) az Apple egy olyan előfizetési rendszeren dolgozik, ami kombinálná az iTunes sorozatokat, az Apple Music-ot és az Apple News híreket is
  • A Bloomberg szerint az LG gyártja majd részben az idén ősszel megjelenő iPhone X Plus OLED kijelzőit, ami olyan 2-4 millió darab kijelzőt jelent
  • A kínai 21st Century Business Herald úgy véli, hogy az Apple 2 SIM-et rak majd az idei iPhone-okba: a már megszokott nano SIM-et és az Apple Watch-ban is megtalálható eSIM-et
  • A Nikkei Asian
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone X támogatással frissült az iTunes Remote

Melyik az a cég tudja megengedni magának, hogy népszerű alkalmazását csak az iPhone X-et megjelenése után csak több mint fél évvel támogassa? Hát persze, hogy az Apple!

Az iTunes Remote alkalmazás viszont mostantól támogatja az iPhone X felbontását és egy frissített felületet is kapott.

A frissített felület tényleg csak frissített felület, nem átalakított vagy átgondolt. Az ikonok valóban hasonlítanak az Apple Music alkalmazásban találhatóakra, de az alkalmazás logikája továbbra is ugyanolyan, mint rég volt és sok helyen látszik, hogy ez nem egy olyan alkalmazás, amire az Apple sok figyelmet

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›