Fejlesztőknél a macOS 10.13, az iOS 11, a watchOS 4 és a tvOS 11 ötödik bétája

Az Apple tegnap este 7-kor ismét friss, ropogós bétákat adott ki.

A macOS, a watchOS és a tvOS béták kapcsán nem sok az izgalom, ahogy azt már megszokhattuk, de az Apple mérnökei bőven reszeltek az iOS 11 ötödik bétáján.

Nézzük is a változásokat!

  • Eltűnt az Üzenetek az iCloudban
    Az Apple úgy döntött, hogy eltávolítja ezt a funkciót, mely lehetővé tette, hogy a felhasználók iCloudban tárolják összes üzenetüket. A funkció az iOS 11 nyilvános megjelenése után fog majd megjelenni egy nagyobb frissítéssel.
  • Frissített Zene widget a Vezérlőközpontban
    A jobb felső sarokba bökve azonnal bejön a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

2018-as iPhone SE és iPhone 7s hírek

Egymásnak ellentmondó pletykák és kiszivárgott fotók? Izgalmasan indul a hétfő!

A Focus Taiwan magazin szerint az Apple összeszerelőpartnere, a Wistron már dolgozik azon, hogy hogyan bővítse indiai iPhone SE gyártósorait. Ha minden igaz, a Wistron már nem a jelenlegi, hanem a következő generációs iPhone SE-re készül.

Még előző hónapban írtunk róla, hogy nem lesz több iPhone SE, majd arról, hogy ebben a hónapban érkezik. Most azonban a Focus Taiwannak köszönhetően írhatunk arról is, hogy jövőre érkezik az iPhone SE második generációs változata. Hurrá!

Az Apple egyértelműen az árérzékeny piacokat

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A méret is számít: Amerikában tarolnak a nagy kijelzős iPhone-ok

A kínai piacról már tudtuk, hogy a méreteset kedveli, de a CIRP elemzői szerint újabban az amerikai vásárlóközönség is rákapott a nagy kijelzős telefonokra.

Az Apple ugyan nem szokta modellre bontva megosztani eladási számait, a CIRP (Computer Intelligence Research Partners) azonban saját számításai alapján arra jutott, hogy az újabb iPhone modellek már sokkal nagyobb részét teszik ki az Amerikában jelenleg használatban lévő iPhone készülékeknek, mint a régebbiek.

A felmérési eredmények szerint 48 millió amerikai használ iPhone 7-et vagy 7 Plus-t, 47 millióan iPhone 6s vagy 6s Plus tulajdonosai,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

4K és 60 fps várható az iPhone 8 kameráitól

A HomePod operációs rendszere felfedte, hogy az iPhone 8 4K felbontás mellett is 60 fps-sel veszi majd fel a videókat.

Ez a hátlapi kamerá(k)tól is nagy teljesítmény lenne, de a HomePod rendszerben található kód arra utal, hogy az új iPhone előlapi kamerája is képes lesz hozni a 4K felbontás mellett a másodpercenkénti 60 képkockát.

Jelenleg az iPhone 7 és a 7 Plus is csak 30 fps-sel tudja a 4K-t vagy 60 fps-sel a 1080p-t a hátlapi kamerán. Az előlapi kamera pedig csak 1080p-t tud 30 fps-sel. Ezekhez képest a 4K + 60 fps óriási ugrás lenne, főleg az előlapi kameránál.

Persze nem meglepő, hogy az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vic Gundotra: Ha szeretsz fényképezni, ne az Androidot válaszd

A Google egykori vezetőségi tagja, Vic Gundotra szerint az iPhone kamerája évekkel az androidos telefonoké előtt jár, és ezért az Androidot okolja.

Pár napja a Facebookon nyilvánította ki elégedettségét az iPhone 7 kamerájával szemben, melynek minőségét egy tükörreflexes digitális kamerához hasonlította. A bejegyzéséhez azonban érkezett egy hozzászólás, mely szerint a Samsung S8 még annál is jobb képminőséget produkál.

Gundotra hosszan reagált a kommentre, és válaszában kiemelte, hogy sosem használna androidos telefont fényképkészítéshez.

A gond ott kezdődik, hogy az Android egy többnyire nyílt

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›