Új ajándékötletek az Apple-től

Közeledik a karácsony és ezt az Apple is tudja, ezért tegnap elérhetővé tették a 18 W-os USB-C töltőt, mely korábban csak iPad Pro vásárlásával volt megkaparintható. Ja igen, és végre elérhető az iPhone XR tok is!

Az idei iPad Pro modellek egyik legszexibb tartozéka a 18 W-os USB-C csatlakozóval ellátott fali adapter, mely gyorsan feltölti a táblagépet.

Ennél azonban sokkal jobb, hogy USB-C csatlakozós Lightning kábellel iPhone gyorstöltésére is használható, így önmagában is igen praktikus. Valószínűleg erre az Apple-nél is rájöttek és végre önmagában is megvásárolható az adapter 11990 forintért.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a macOS 10.14.2, az iOS 12.1.1 és a tvOS 12.1.1

Teljes a káosz a verziószámokban, de jöttek azért hasznos újítások.

Az Apple ma este 7-kor ismét nagy szoftverfrissítési hullámot adott ki. Nézzük is meg a rendszerek újdonságait!

macOS 10.14.2

Ez a frissítés apróbb javításokat hoz, valamint lehetővé teszi, hogy a News alkalmazásban lévő híreket megnyisd a Safariban egy kattintással.

iOS 12.1.1

Az iOS 12.1.1 új funkciókat és hibajavításokat tartalmaz az iPhone-ja és iPadje számára. A funkciók és hibajavítások többek közt a következőket tartalmazzák:

  • Az értesítések előnézete haptikus érintéssel iPhone XR-en
  • Két SIM támogatása eSIM-mel a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

70%-on az iOS 12

Tavaly ilyenkor az iOS 11 még csak 59%-on állt, szóval jól áll az Apple.

Azon iOS 12 telepítésére képes eszközök, amiken az elmúlt hónapban megnyitásra került az App Store alkalmazás, már 70%-ban az új rendszert használják az Apple december 3-án kiadott statisztikája alapján.

Emellett egy másik érdekességet is megosztottak, miszerint azt, hogy ha csak az elmúlt 4 évben vizsgált eszközöket nézik, akkor már 72%-on áll az iOS 12.

Tavaly decemberben az iOS 11 még csak a frissíthető eszközök 59%-ára lett feltelepítve, úgyhogy az Apple most úgy néz ki, hogy tényleg nagyot alkotott.

Az iOS 11 azért még

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pletykák: új AirPods és 5G-s iPhone

Közel 2 évet kell várni a teljesen új AirPods-ra és az 5G-s iPhone-ra.

A Bloomberg információi szerint az Apple 2019-ben még nem fog kiadni új generációs mobilhálózatot használó telefont, hanem inkább kivárnak, amíg a technológia érett lesz.

Pont mint a 3G-nél és a 4G-nél, az előző két generációnál, az Apple vár egy évet az új hálózatok bevezetése után, mielőtt fő termékeikbe behelyeznék a hozzáférés támogatását – árulták el nekünk olyan emberek, akik nem szeretnének összeköttetésbe kerülni a cég terveivel.

A lap úgy véli, hogy emögött az áll, hogy az Apple tudja, hogy az első generációs 5G

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy pohár víz a másik pokolba?

December 17-ét vésd be a naptárba, mert az Apple Music aznap költözik be az Amazon Echo eszközökre.

Az Amazon sajtónyilatkozatban közölte, hogy az Apple Music előfizetők hamarosan kiélvezhetik a zenestreaming szolgáltatás minden előnyét egy Echo eszközről is.

“Alexa, play Bebe Rexha on Apple Music”

A funkció működéséhez nem kell majd más, csak annyi, hogy az Alexa alkalmazásban engedélyezd, hogy az Amazon hozzáférjen a zenekönyvtáradhoz. Ezzel az Apple Music felkerül az Alexát támogató szolgáltatások listájára a Spotify, iHeartRadio és a Pandora és még sok más mellé.

Az Apple ritkán megy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›