A tinik 84%-a iPhone-t venne

Egy idén tavaszi felmérés szerint az iPhone továbbra is népszerű a tizenévesek körében.

A Piper Jaffray elemzőcég legújabb féléves méréséből kiderült, hogy az iPhone továbbra is a legnépszerűbb okostelefon a tinédzserek körében.

A kérdéssort 6000 tizenéves töltötte ki, akik átlagéletkora 16,4 év, átlagbevételük 66,296 dollár havonta és nemi eloszlásuk 45-55 a fiúk javára.

A tinik 82%-a rendelkezik iPhone-nal, ami a tavaly őszi 78%-hoz képest egy szép emelkedés.

Hasonló növekedést mutat az iPhone-ra vágyók száma is, vagyis azoké, akik úgy gondolják, következő telefonjuk Apple gyártmány lesz. Ott

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Figyelmeztet a watchOS új bétája

A watchOS 4.3.1 bétája szól, ha watchOS 1 API-t használó alkalmazást indítasz el.

A legújabb watchOS 4.3.1 béta könyörtelenül figyelmeztet, ha watchOS 1 SDK-ban található API-kat használó alkalmazást indítasz el.

Az üzenet közli, hogy az alkalmazás nem fog működni a watchOS későbbi verzióin és a fejlesztőnek frissítenie kell azt. Ebből sokan arra következtetnek, hogy a watchOS 5 már nem fogja támogatni az első watchOS-re készített alkalmazásokat.

Tavaly ilyentájt az iOS 10.3 kapott egy hasonló üzenetet, akkor a 32 bites alkalmazások kapcsán volt a dráma. Úgy néz ki, hogy az Apple szereti, ha a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jöhet a harmadik kamera??

Egy új pletyka szerint az Apple nem áll meg a kétkamerás hátlapi rendszernél és a jövőre érkező telefonjuk hátlapján már 3 lencse néz majd ránk.

A tajvani Economic Daily News információi szerint az Apple azon dolgozik, hogy a 2019-es iPhone hátlapján három 12 megapixeles kamera legyen.

A Huawei P20 Pro hátlapján jelenleg 3 kamera van, szóval nem teljesen új az ötlet. A kínai gyártó telefonján egy 40 megapixeles elsődleges kamerát egy 20 megapixeles fekete-fehér és egy 8 megapixeles telefotó modul támogatja háromszoros optikai nagyítást lehetővé téve.

A Huawei P20 Pro hátlapján már 3 kamera

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Szexi lett az iPhone 8

Megjelent a piros iPhone 8

Frissítés: Az Apple egy szexi videót is feltöltött YouTube oldalára, ami az új piros iPhone-t reklámozza:

Az Apple ma kiadta a piros iPhone 8-at és iPhone 8 Plus-t.

Holnapi naptól előrendelhető az iPhone 8 és iPhone 8 Plus egy új színben, ami talán senkit se lep meg, de a PRODUCT(RED) piros színe.

A tavaly bemutatott PRODUCT(RED) iPhone 7-hez képest a legnagyobb különbség az, hogy a telefon előlapja fekete. A főgomb körüli fém azonban asztroszürke, ezzel háromszínűvé téve a telefont.

Tavaly sokan panaszkodtak, hogy a fehér előlapnál jobb lenne a fekete és a főgomb karimája is lehetne színben

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Érkezik a piros iPhone 8 - talán már ma

Ma mutatják be az iPhone 8 és iPhone 8 Plus limitált (PRODUCT)RED változatát a Virgin Mobile feljegyzése szerint. Az Apple várhatóan sajtóközlemény formájában tárja nyilvánosság elé a modelleket.

A Virgin Mobile a mai nap során adja hozzá választékához a két új modellt, habár az még bizonytalan, hogy mikor kezdődik meg a kiszállítás. Egyelőre csak előrendelésre lesz lehetőség.

Több helyről is érkeztek már pletykák az új piros iPhone-okról, Jun Zhang, a Rosenblatt Securities elemzője, Steve Hemmerstoffer és Ben Geskin is megjósolta már az új modellek érkezését.

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›