Gyárilag görbe iPadek

Úgy néz ki, hogy néhány iPad Pro a dobozból kivéve eleve hajlott. Az Apple szerint ez rendben van.

Néhány felhasználó új iPad Pro-ja kicsomagolása után azonnal csalódott lett, mert az iPadje görbe:

A The Verge kifaggatta az Apple-t az ügyben és a cég azzal védekezett, hogy az enyhe görbület az alumínium házban a gyártási folyamat egyik mellékhatása, de nem kell félni, mert nincs negatív hatással az eszköz használatára és idővel nem lesz rosszabb.

A görbület az alumínium és a műanyag alkatrészek lehűlésekor keletkezik, de ezt az Apple nem tartja hibának, szerintük elfogadható egy ilyen hátlappal

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

5 éves a legújabb Mac Pro

Sokszor legyintünk csak arra, hogy az Apple egy ideig elhanyagol néhány terméket. Van, azonban olyan szintű félrenézés, amit már nem lehet annyival letudni. Ez a Mac Pro.

2013 nyarán a WWDC-n bemutatásra került, majd december 19-én ugyanabban az évben elkezdődött a jelenlegi Mac Pro árusítása. Ez ma volt 5 éve.

Az Apple azóta érdemben nem frissítette a gépet, mindössze egy árcsökkentést hajtottak végre tavaly áprilisban.

A professzionális felhasználók tehát már jó ideje várnak az Apple-re és úgy néz ki, hogy még egy ideig kénytelenek lesznek maguknál tartani a pénzüket.

Az Apple valamikor

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Megjelent az iOS 12.1.2

Tegnap este az Apple meglepett minket egy aprócska szoftverfrissítéssel.

A szokásosnál jóval később, este 9 után jelent meg az Apple legújabb szoftverfrissítése, mely egy súlyos hibát javít az eSIM-ekkel kapcsolatban.

A hiba csak az eSIM-es iPhone-okat érinti, ezért az Apple csak iPhone-okra adta ki a frissítést, az iPad és iPod touch felhasználók továbbra is iOS 12.1.1-en gördülnek tovább.

A frissítés leírása az Apple-től:

Az iOS 12.1.2 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához. A frissítés tartalma:

  • Kijavít egy eSIM-aktiválással kapcsolatos hibát az iPhone XR-en, iPhone XS-en és iPhone XS
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ping sorsára jutott a Connect

Ha az elmúlt 10 évben nem figyelted az Apple zenével kapcsolatos közösségi próbálkozásait, akkor a címnek semmi értelme nincs számodra.

Az Apple tegnap bejelentette, hogy megszüntetik az Apple Music Connect szolgáltatást, mely egy Apple Music alkalmazásba épített közösségi oldal volt.

Az Apple Music Connecten keresztül a stúdiók, zenészek és zenekarok egyszerűen oszthattak meg média-tartalmakat és szöveges bejegyzéseket rajongóikkal, akik utána lájkolhattak és megjegyzést is fűzhettek a posztok alá.

Ez a Facebookra hajazó közösségi oldal azonban a legtöbb felhasználónak inkább furcsa volt az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Itthon is van haszna az EKG-nak

Az Apple Watch Series 4 EKG funkciója jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, azonban a funkció működéséhez szükséges szenzorok itthon is használhatóak valamire.

Az Apple Watch már első változata óta képes volt a pulzus mérésére. Az óra bizonyos időközönként a háttérben is ellenőrizte, edzéseknél végig figyelte és ha elindítottad a Szívverés alkalmazást, akkor 5 másodpercenként frissítette számodra a pulzusod.

Az Apple Watch Series 4-on azonban még ennél gyorsabban is megtudhatod a szívverésed percenkénti számát, ha a digitális koronára helyezed másik kezed egyik ujját.

Ez a póz az EKG

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›