Megtanult magyarul az Apple Support alkalmazás

A 2.3-as verziójú Apple Support alkalmazás már tud magyarul is, így neve a főképernyőn “Apple-támogat…”, ahogy azt elvárhattuk az Apple csapatától.

Az új alkalmazás persze nem csak magyarul tanult meg ebben a frissítésben, az Apple 20 új ország és régió támogatásával bővült. Ráadásul most már az alkalmazás nem a rendszer nyelvét használja annak megállapítására, hogy melyik országban akarunk támogatást szerezni, hanem az alkalmazáson belül állítható.

Az alkalmazás változásainak leírása:

  • 20 új ország és régió támogatása
  • Nyelvválasztás helyzettől függetlenül
  • A támogatás elérhető cseh, dán, finn,
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Tovább próbálkozik a Samsung

Úgy tűnik, hogy a koreai vállalatnak még mindig nem tetszik az igazság.

Az Apple 1 milliárd dollárt kért a Samsungtól, de a bíróság 399 milliós büntetést írt ki a koreai vállalatnak. Ők azt nem fogadták el és fellebbeztek, így előző hónapban a bíróság 539 millió dolláros kártérítést állapított meg.

A Samsung ebből már vehette volna a lapot, de nem tették és ismét nem fogadták el az ítéletet.

A Samsung múlt héten fordult a san jose-i kerületi bírósághoz, hogy csökkentsék a bírságukat 28 millió dollárra, vagy fellebbezni fognak. A Samsung szerint “egyetlen értelmes esküdtszék sem találta volna az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Júliusban megszűnik a Yahoo Messenger

A Yahoo is leáll üzenetküldő szolgáltatásával.

2011-ben az iChat 6-os verziója, mely a Mac OS X 10.7 Lion mellett érkezett, elhozta a Yahoo Messenger támogatást az Apple asztali számítógépeire.

Az iChatben lehetett sima üzenetváltásokat, hanghívásokat és videohívásokat is intézni a Yahoo szolgáltatásán keresztül.

Az iChat utolsó frissítése 2012 február elsején történt, akkor jelent meg a 6.0.1-es változata, utána a Mac OS X 10.8 Mountain Lion elhozta az Üzenetek alkalmazást.

Aztán szépen lassan kikerült az Üzenetek alkalmazásból a Jabber, az AIM és a Yahoo Messenger támogatás is. Emögött az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Több hetes úszótúrán volt egy iPhone X

Az Apple szerint maximum fél óráig tedd vízbe, de a valóság néha mást is mutat.

Az Apple telefonjai még az iPhone 7-tel lettek víz- és portűrők az IP67-es besorolás megkapásával. A hétvégén azonban fény derült arra, hogy az iPhone X ennél egy kicsit ügyesebb, még ha az Apple ezt nem is reklámozza.

Az IP67 értékelés alapján az iPhone X-nek 30 percet kell túlélnie 1 méter mély vízben. Ehhez képest egy YouTube felhasználó, Dallas aki a Man + River csatornát működteti, talált egy iPhone X-et, ami hetek óta a tó alján pihent.

Dallas többször szedett már elő elhagyott tárgyakat vízesések és tavak vagy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az Apple Watch is elhagyhatja a gombjait

Miután az iPhone 7-nél jól ment a főgomb elhagyása, az Apple folytatná a mozgó alkatrészek kiirtását.

A Fast Company információi szerint az Apple Watch következő generációján nem lesznek fizikai gombok, az oldalsó gombot és a digitális koronát egy új Taptic Engine-nel rezgetett szilárd gomb váltja majd.

Az Apple megtartja az Apple Watch jelenlegi gombkiosztását, egy gomb és egy digitális korona marad az eszköz egy oldalán, de egyik sem lesz fizikailag kattintható. Nyomáskor a Taptic Engine rúgja majd meg a felhasználó csuklóját, ezzel valódi gomb érzetét keltve. (A digitális korona továbbra is

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›