Csütörtök óta a külső gyártótól származó akkumulátor sem zárja ki a garanciát

Nem eredeti Apple akkumulátor van a telódban? Semmi gond.

Az Apple boltok Genius Barjai és az Apple által jóváhagyott műszaki szaküzletek február 28-ától a harmadik féltől származó akkumulátorral rendelkező iPhone-okat is elfogadják javításra. A több forrásból megerősített hírt először az iGeneration közölte.

Eddig az Apple instrukciói alapján a szerviz boltok egyéb körülményekre való tekintet nélkül elutasítottak minden olyan javításra behozott iPhone-t, melyben nem eredeti Apple akkumulátort találtak.

Múlt csütörtöktől azonban világszerte alkalmasnak nyilvánították javításra a külső gyártótól

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egyre nagyobb az Apple szoftveres csapata

A Thinknum statisztikái szerint több szoftvermérnököt foglalkoztat idén az Apple, mint hardver mérnököt.

A statisztikához gyűjtött adatok az Apple saját állásportáljáról származnak és 2016 első negyedévéig mennek vissza. Az Apple hardveres cégként kezdte pályafutását, és a tavalyi év harmadik negyedévével bezárólag még a hardver mérnökök száma dominált, de ez mostanra megváltozott.

Ahogy a diagramon is látszik, a szoftvermérnökök száma 2019 februárjában már jóval meghaladja a hardver mérnökök számát, és ez annyira nem is meglepő.

Az Apple a szolgáltatások egyre színesedő tárházával állt elő az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

AirPods és iOS 13 hírek

2 forrásból is érkeztek információk az AirPods kapcsán és lehet, hogy az iOS 13 tényleg elhozza a sötét módot.

Egészen valószínű, hogy az Apple ebben a hónapban fog tartani valamilyen médiaeseményt, ahol bemutatásra kerül a cég új magazin és TV szolgáltatása és az új iPad család. Sokan úgy vélik, hogy ezek mellé még beférne az eseménybe az új AirPods is, többek közt a spanyol Applesfera is így vélekedik.

A lap március 29-re tippel az új vezeték nélküli fülhallgatók érkezésével és arra tippelnek, hogy az előző AirPods lekerül az Apple boltok polcairól március 28-án. Ez azt jelentené, hogy az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Karácsonykor minden második eladott okosóra Apple Watch volt

2018 utolsó negyedévében az Apple elvitte az okosóra piac felét. Ez azért nem semmi!

A Strategy Analytics elemzése szerint az Apple továbbra is jól tartja magát az okosóra bizniszben, igaz, nem olyan jól, mint tavaly.

2018 Q4-es naptári negyedévében az Apple 9,2 millió Apple Watch-ot adott el, ami 18%-os növekedés a 2017-es 7,8 millióhoz képest. A cég piaci részesedése mégis esett, ugyanis a piac 56%-kal nőtt az előző évihez képest és már 18 millió “csuklószámítógépet” adtak el a világon.

Az, hogy a piac nagyobb mértékben növekedett, mint az Apple eladásai persze azt jelenti, hogy az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jeff Williams: nem elitizmus áll a magas árazás mögött

Jeff Williams, az Apple üzemeltetési vezérigazgató-helyettese február 22-én beszédet tartott az Elon University diákjainak, amit a The Times News részletesen leközölt.

Az egyik diák kérdése arra irányult, hogy tervez-e az Apple árcsökkentést a termékeken lévő, látszólag nem csekély árrés miatt. Williams válaszában kihangsúlyozta, hogy az elemzők nem veszik számításba a fejlesztés és tervezés költségeit, illetve a rengeteg erőfeszítést, amit termékeikbe fektetnek.

Azt is hozzátette, hogy az Apple Watch aktivitásfigyelő alkalmazásának megalkotása előtt az Apple egy fiziológiai labort épített, mely

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›