Fejlesztőknél az iOS 9 negyedik bétája

Az Apple ma este kiadta az iOS 9 béta 4-et és a tvOS béta 3-at.

Egy héttel az új háttérképeket hozó iOS 9.1 béta 3 után itt a következő előzetes.

Ma este már a fejlesztők és a nyilvános bétát tesztelők is letölthetik az iOS 9.1 következő változatát.

Az iOS 9.1 béta 4 verziószáma 13B136, összehasonlításképp az előzőé 13B5130b volt.

A kis verziószámbeli eltérés ellenére sok változás történhetett, mert egyeseknek 1,6 GB-os letöltést jelentett az iOS 9.1 béta 4.

Ez az új béta jelenleg úgy tűnik, hogy nem tartalmaz látványos újdonságokat, de ha kiderül valami, akkor ezt a cikket frissítjük.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jobs felesége nem örül az új filmnek

Az új Steve Jobs film kapcsán már sokan aggodalmaskodtak.

Tim Cook is kifejezte nemtetszését, most pedig az Apple egykori vezérigazgatójának feleségéről derült ki, hogy nem örül neki.

Laurene Powell Jobs nem nyilatkozott és nem is írt blogbejegyzést, a Sony Pictures-től és az Universal Studios-tól derült ki, hogy mindkettőjüknél lobbizott Ms. Jobs, hogy a film ne készüljön el.

A The Wall Street Journal szerint Ms. Jobs-nak a fő baja az volt, hogy a film Walter Isaacson életrajzi könyvén alapult, mely szerinte nem ad jó képet Steve Jobs-ról.

Pedig az Universal Studios mindent megtett,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Szépen halad az Apple főhadiszállásának építkezése

Az Apple új főhadiszállása már kezd emlékeztetni a látványterveken látott űrhajóra.

Utoljára még idén januárban írtunk az Apple új főhadiszállásáról, azóta nem sok izgalmas dolog történt.

Most azonban a MyithZ-nek köszönhetően kikerült némi 4K anyag az építkezésről, amin alaposan megszemlélhetjük az újdonságokat.

A 13 ezer ember munkahelyét adó épület nem épp egy rejtőzködő típus, az új főhadiszállás átalakítja a látképet.

A főépülettel a tervek szerint jövőre végeznek a munkások, a környező kisebb épületekkel pedig 2017 elején.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

6 új Apple Watch reklám

Az Apple ma reggel 6 nagyon érdekes reklámot adott ki.

Az eddigi Apple Watch reklámok arra koncentráltak, hogy az óra miként képes jobbá tenni mindennapjaid. Valós szituációkban láthattad az Apple Watch viselójét és ebből dönthetted el, hogy van-e létjogosultsága a te életedben egy okosórának.

Az új reklámok ennél sokkal egyszerűbbek. Az Apple marketingcsapata valamiért úgy döntött, hogy elég, ha a videóban szereplő személyek csak úgy csinálnak, mintha valódi tevékenységeket végeznének egy színátmenetes szoba közepén. A végeredmény a legtöbb esetben inkább furcsa lett, mint megnyerő.

Az első

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az univerzális keresés az Apple TV-n is elérhető lesz

Az iOS 9 újdonsága az újabb eszközökön az univerzális keresés, melynek segítségével a Spotlight képes az eszközödön lévő alkalmazások belsejében is keresni.

A funkció nagyon hasznos, amennyiben jól működik, így érthető, hogy a felhasználók örülnének, ha az működne az új Apple TV-n is.

Az Apple TV bemutatásakor láthattuk, hogy néhány fejlesztő már kapott hozzáférést az univerzális kereséshez, melynek segítségével be tudtak épülni a rendszerbe. Így például ha rákerestél egy filmre az Apple TV-vel, akkor egy képernyőn láthattad, hogy mely alkalmazásaidon keresztül nézheted azt meg.

Az Apple TV

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›