szerző: alfabazsi | 2014 április 15. @ 09:15

Heti iSamurai – iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért 5 percen belül!

A héten visszatérünk a szeretett iPhone 4 és iPhone 4s készülékekhez – akkumulátorcsere akciónk keretében 4990 Ft-ért az eredeti élettartamot kaphatod vissza pár percen belül! Idegesítő, ha nem működik a Home gomb, esetleg a bekapcsoló gomb. Elromlott,…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

BeszeljukMacBolt termékek: LUNATIK FLAK tok

iPhone tokokkal Dunát lehetne rekeszteni. Minden tokgyártónak megvan a saját elmélete, hogy milyen konstrukció nyújtja majd a legjobb védelmet telefonodnak.

A LUNATIK egy érdekes megoldást választott, mely egy két komponensű tokban testesült meg, ez a FLAK.A puha gumi tokok idővel kinyúlnak, a kemény tokok pedig összekarcolják a telefont. Nincs tökéletes megoldás? A FLAK 2 komponensből áll: a telefon egy puha gumiszerű hőre lágyuló poliuretánból készült résszel érintkezik, melyre egy kemény, polikarbonát héj pattintható.

Így a telefon nem karcolódik, a kézben fogva pedig mégis olyan, mintha kemény műanyagot fognánk. Mivel a kijelző karimájánál megmarad a poliuretán rész, így
Tovább...    »

Hihetetlen hír: itthon is megvásárolható a 8 GB-os iPhone 5c

Korábban megírtuk, hogy az Apple egy 8 GB-os modellel próbálja meg felrázni az iPhone 5c eladásait bizonyos piacokon.

A mai napon ez a halmaz 14 új országgal bővült, köztük Magyarországgal is.A hazai árak így alakulnak:Szerintetek fog bármit is változtatni az iPhone 5c sikerén a kisebb modell?

OS X tipp: töröld a régi csatolmányokat és szabadíts fel tárhelyet!

Legtöbbünk Mac-jében ma már villámgyors SSD van, főleg a hordozható gépekben. A gyors háttértárnak ára is van, a legtöbb esetben sosincs elég a szabad tárhelyből, mert csak 128, 256 vagy 512 gigával gazdálkodunk.

Így minden 100-200 MB felszabadítása sikerélmény lehet. Korábban már mutattunk eszközöket arra, hogy miként lehet nagy fájlokat találni a gépen, most azonban egy garantáltan működő tippet mutatunk azoknak, akik használják az Apple Mail alkalmazását.A Mail megőrzi az összes korábbi levélhez mellékelt csatolmányt egy mappában. Ebbe beletartoznak a képek és egyéb csatolmányok is, és ha aktívan használod, akkor bizony hamar összegyűlhet itt egy tetemes méretű fájlkupac.
Tovább...    »

SELFIE avagy mire jó egy Mac mini?

Nem állítjuk, hogy ez a legjobb felhasználási módja egy Mac mininek, de mindenesetre egy nagyon kreatív környezetbe helyezték az Apple apró asztali számítógépét.

Az iStrategyLabs-nál észrevették az igényt, hogy az emberek szeretik tükörben önmagukat fényképezni. Ez selfie, 2013 szava. Ezen felindulva készítették el a SELFIE-t (Self Enhancing Live Feed Image Engine), mely egy átlagos tükörnek tűnhet elsőre, de sokkal többet tud annál.Az eszköz belsejében egy Mac mini és egy Arduino bújik meg, melyek együttes munkával segítenek elkészíteni a tökéletes önarcképet. Az Arduino gondoskodik a tükör mögötti LED-ek megvilágításáról és a kamera elsütéséről, a Mac mini pedig a kép
Tovább...    »

Pioneer: nem hagyjuk hátra a jelenlegi felhasználóink

A Pioneer bejelentette, hogy mind az öt, 2014-ben bemutatott NEX műszerfalba építhető fejegységük CarPlay támogatással fog bővülni egy firmware frissítéssel idén nyáron.

Eddig úgy tudtuk, hogy a CarPlay használatához új autó vagy legalább is új fejegység is kell majd, így nagyon szimpatikus a Pioneer hozzáállása, hogy jelenlegi felhasználóit sem hagyja hátra."Mivel a Pioneer már több évnyi tapasztalattal rendelkezik az okostelefonok autós környezetbe való csatlakoztatásában, lehetőségünk volt az elsők között kínálni vevőinknek a CarPlay-t. —mondta Ted Cardenas, a Pioneer autóelektronikával felelős részlegének marketingért felelős vezetője — Azzal, hogy a piacon lévő
Tovább...    »

iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6

A tegnapi öntőformás kép után azt hittük, hogy egy ideig most nem lesznek új infók az iPhone 6 gyártósorairól. Tévedtünk.

Az akkumulátorKezdésképp nézzük meg a Nowhereelse.fr által beszerzett képet az új telefon akkumulátoráról. Habár ez alapján nem tudunk túl messzire menő következtetéseket levonni, hihető, hogy valódi a kép, mert a jelenlegi iPhone akkumulátorok is hasonló formájúak.

A jelentés megjegyzi, hogy az a fém rögzítőelem, ami az iPhone 5s akkumulátorán felül helyezkedik el, ezen az akkumulátoron oldalt helyezkedik el, vagyis az új iPhone 6 új formavilággal is kecsegtet majd.

Előző hónapban írtunk arról, hogy az iPhone 6 akkumulátora automatizált gyártási
Tovább...    »

Mavericks tipp: App Nap kikapcsolása alkalmazásonként

Az Apple az OS X Mavericks-szel bemutatott egy új akkumulátor-üzemidő növelő funkciót, ez az App Nap. Azonban nem minden esetben jöhet jól.

Az App Nap figyeli, hogy melyik alkalmazás van előtérben, és annak ad több processzoridőt. Ez az esetek többségében jól jön, de vannak olyan helyzetek, hogy ez inkább káros.


Tevékenységfigyelőben is megnézheted mely alkalmazások pihennek épp

Tegyük fel, hogy egy videót szeretnél konvertálni, miközben átolvasod a BeszeljukMac napi híreit. Ekkor a Safari ablaka valószínűleg ki fogja takarni a videókonvertáló ablakát, mely így lassabban fogja elvégezni a munkát.

Az App Nap másik hátulütője, hogy amikor visszaváltasz az alkalmazásra, akkor
Tovább...    »

A Windows Phone megtanulta a Passbook fájlok olvasását

A frissen megjelent Windows Phone 8.1-es frissítés egy nem várt meglepetést is tartogat: támogatja az Apple Passbook formátumát.

A Passbook itthon talán még nem igazán terjedt el, de a külföldi légitársaságok közül már vannak támogatók.A Passbook által használt .pkpass fájl gyakorlatilag egy zip, melyben HTML, CSS és JavaScript fájlok találhatóak, ezt a Passbook alkalmazás megjeleníti, mintha csak egy böngésző lenne. Így nem meglepő, hogy a Microsoftnál képesek voltak reverse engineering-gel kiszedni belőle az adatokat. Az átdolgozott kártya Windows Phone eszközökön a Microsoft Walletbe kerül.

A Microsoft döntése annak ellenére, hogy a Windows Phone részesedése még alacsony,
Tovább...    »

Pletykarovat: iPhone 6 ár, méret

Folyamatosan érkeznek a hírek az Apple következő okostelefonjáról. Az elemzők sem pihennek és a gyári munkások sem állnak le a kiszivárogtatással.

100 dollárral drágább lehet az iPhone 6 az USA-banPeter Misek, a Jefferies elemzője szerint az Apple arról tárgyal a szolgáltatókkal, hogy drágább legyen az iPhone 6. Az Apple célja az lenne ezzel a lépéssel, hogy kiemelje az iPhone 6-ot a 199 dolláros telefonok közül és esetleg helyet teremtsen kínálatában több telefonnak.

A legtöbb egyesült államokbeli szolgáltatónál az összes felső kategóriás telefon 199 dollárért kapható 2 év hűséggel, ilyenek a Samsung Galaxy S5 és a HTC One M8 is.

A szolgáltatók nem szívesen engednék meg az
Tovább...    »

Steve Jobs-ról mesélt egy korábbi alkalmazott

Nagyon bizalmas információkat nem oszthatnak meg azok, akik még a cégnél dolgoznak, az információk mindig a régiektől jönnek.

Szerencsénkre Don Melton nem dolgozik már az Apple-nél, de amikor ott dolgozott, akkor elég közel volt a tűzhöz, hisz a Safari csapatot vezette, így tud néhány izgalmas történettel szolgálni, amik segíthetnek abban, hogy jobb képet alkossunk az Apple belső világáról.A múlt héten írtunk egy cikket arról, hogy egyesek miért nem szeretnek a cégnél dolgozni. Melton történetei már sokkal kötetlenebb hangulatúak.

Melton már a NeXT-es időkből ismeri Jobs-ot, így kezdjük is egy olyan történettel, mely még akkor játszódik, amikor Jobs még nem tért vissza az
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)