Hétfői pletykarovat az iPhone 11-ről

iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s… iPhone X, iPhone XS… iPhone 11?

Nézzük meg, hogy milyen pletykák futottak be az iPhone 11, iPhone 11 Max és iPhone 11R kapcsán!

Kezdjük az utolsóval, az iPhone 11R-rel. Ha lehet hinni a Barclays elemzőcégnek, idén ősszel a színes iPhone is megkapja a 4x4 MIMO antennarendszert, amit az iPhone XS és XS Max használ.

A 4x4 MIMO a “multiple-input/multiple-output” rövidítése és egy olyan technológia, ami gyorsabb LTE letöltést tesz lehetővé, mert több (4) csatornán keresztül kommunikál a telefon az adótornyokkal. A jelenlegi iPhone XR-ben 2x2 MIMO van csak.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megérkeztek az új Smart Battery Case-ek!

Az Apple tegnap este meglepett minket 3 új kiegészítővel, melyek Quasimodot csinálnak a 2018-as iPhone családból is.

Természetesen az új Smart Battery Case kiegészítőről van szó, melyre valószínűleg már sokan vágytak, akik nem elégedettek iPhone-juk akkumulátor-üzemidejével.

Az új akkumulátoros tok elérhető az iPhone XS-re, iPhone XS Max-ra és az iPhone XR-re is, ráadásul mindháromra ugyanannyiba kerül. Itthon 47990 forintért vásárolható meg a Smart Battery Case, ami nem olcsó, de az előnyei vitathatatlanok.

Az iPhone XS a tokjával akár 33 órán át bírja a telefonálást, 21 órán át az internetezést

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új iPod touch és USB-C csatlakozós iPhone?

A japánok felől izgalmas információk érkeztek az idei iOS eszközök kapcsán.

A japán Mac Otakara szerint az Apple dolgozik egy 7. generációs iPod touch modellen, ami a jelenlegi 6. generációsat válthatná.

A 6. generációs iPod touch még 2015-ben jelent meg, akkor kapta meg a 4 colos zenelejátszó a 2014 őszén bemutatott iPhone 6 hardverét. Szóval bőven itt van már az ideje egy frissítésnek, mert kínos, hogy az Apple 2019-ben egy több mint 4 éves hardvert árul.

A lap nem fedett fel több infót az új iPod touch kapcsán és azt illetően is ködösen fogalmaztak, hogy mikor érkezik - ha érkezik egyáltalán.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A végén még tényleg lesz AirPower?

Sokan már el is temették az Apple saját vezeték nélküli töltőjét, de lehetséges, hogy mégis a boltok polcaira kerül a termék.

A ChargerLab szerint a Luxshare Precision már megkezdte az AirPower gyártását:

A Luxshare Precision onnan lehet ismerős, hogy ők

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

2019 első iPhone pletykái

Igazából nincs olyan nap, hogy ne érkezne RSS olvasómba egy új iPhone pletyka, de jobb ezeket összegyűjteni és egyben letudni, nem?

Nézzük meg, hogy milyen pletykákkal indítottak az Apple új telefonjai kapcsán a külföldi portálok!

Steve Hemmerstoffer összefogott az indiai Digit oldallal, hogy készítsen egy hozzávetőleges képet arról, hogy hogy fog kinézni az Apple idei csúcs telefonja.

Hemmerstoffer biztos abban, hogy az Apple idén ki fog adni egy olyan telefont, aminek 3 hátlapi kamerája van, de abban nem biztos, hogy az pont így fog kinézni, mert ez a kép állítólag egy korai prototípus alapján

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›