iPhone 4-re emlékeztet majd a 8-as széria

Üveg előlap, üveg hátlap és fémből készült keret. Hol láttunk mi már ilyesmit?

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője mindig tudja, hogy min is ügyködnek az Apple-nél. Kuo most úgy véli, hogy az Apple újra felfedezi az üveget a 10. évfordulós iPhone kedvéért.

Kuo úgy véli, hogy az Apple a kozmoszfekete iPhone 7-tel megmutatta, hogy a csillogó fekete hátlapi borítás összehozható, de miután a gyártása igen problémás, az Apple-nek más megoldásokhoz kell folyamodnia, ha fenntarthatóan akar csillogó fekete telefonokat készíteni. A legjobb megoldás szerinte az üveg lenne, hiszen azt már jól ismeri az

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Új Apple reklám: Lufik

Az Apple tegnap este megosztott egy nagyon aranyos reklámot YouTube oldalán.

Mint azt már minden bizonnyal tudod, az iOS 10 új Üzenetek alkalmazása csili-vili effektekkel dobja fel az üzeneteidet. Ezek közül megy rá az egyikre a Lufik c. reklám.

Az egy perc hosszú reklámban Toulouse “I Will Follow You” c. számára figyelhetjük meg, ahogy egy piros és egy sárga lufi egymásba esik, majd együtt utaznak a szél segítségével a többi lufi között.

Végül berepülnek egy iPhone 7 tulajdonos nő ablakán pár társukkal és ettől a nő kap egy szülinapi köszöntést iMessage-ben. Bár a háta mögött valódi lufik

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Többé nem gyárt telefonokat a BlackBerry

Az iPhone (és a többi okostelefon) legyőzték az egykori királyt.

A BlackBerry már régóta csak vergődött, így amikor a kanadai cég bejelentette, hogy felhagynak a hardveres fejlesztésekkel és a jövőben a szoftverekre koncentráltak, egyáltalán nem leptek meg senkit.

A Recode cikkében arról is beszámol, hogy ha a jövőben lesz is bármilyen BlackBerry jelzésű telefon, akkor azt a BlackBerry csak segítette, de nem fejlesztette.

Az első ilyen telefon a BlackBerry DTEK50, mely valójában egy Alcatel készülék.

Egyáltalán nem meglepő a döntés, mivel a BlackBerry nettó 372 millió dollárt vesztett 334

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Lehagyta az iOS 9-et a 10-es rendszer

Az iOS 10 piaci részesedése máris nagyobb, mint elődéjéé.

A Mixpanel internetes statisztikái elég pontosak ahhoz, hogy komolyan vegyük őket, így ha ők azt mondják, hogy az iOS 10 az iOS eszközök 48,16%-ára fel lett telepítve, az valószínűleg úgy is van.

Az iOS 10 előnye egyelőre nem óriási, az iOS 9 49,79%-on áll és az összes többi iOS csak 4,06%-on áll.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az iOS 10 felkeltette a felhasználók érdeklődését, hiszen rengeteg olyan újítást tartalmaz, ami megmozgatja a tömegeket (új emojik).

Tavaly az iOS 9 az első két hét alatt 50% fölé emelkedett, de az jelentősen több

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Az Apple több téren is kielégíti a felhasználókat

A Mac győzött a személyi számítógépek közt, az Apple Music pedig a zenestreaming szolgáltatásokban.

Az American Customer Satisfaction Index (ASCI, avagy Amerikai Felhasználói Elégedettség Index) megállapította, hogy a személyi számítógépek kategóriában az Apple felhasználók a legelégedettebbek.

A kutatócég felmérésénél a személyi számítógép kategóriába a tableteket is bevette, szóval nem csak arról van szó, hogy a felhasználók 2016-ban is szerették a több mint 1000 napja nem frissített Mac Pro-t.

Az ASCI szerint a felhasználók 84%-a elégedett az Apple termékekkel, ami elég volt a győzelemhez.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›