Pünkösdi iOS 9 és OS X 10.11 pletykák

A 9to5Mac újabb információmorzsákra tett szert az Apple következő operációs rendszereivel kapcsolatban.

Mark Gurman, a 9to5Mac egyik szerkesztője gyakran találja el, hogy min dolgozik az Apple, így az ő találgatásaira érdemes odafigyelni. Összegyűjtött egy újabb tucat pletykát az iOS 9-ről és az OS X 10.11-ről, nézzük, mit tudhatunk meg már most az új rendszerekről!

 

OS X 10.11

Vezérlőközpont

Gurman szerint az Apple azon dolgozik, hogy az OS X 10.10-ből végül kiszedett Vezérlőközpont visszakerüljön az OS X 10.11-be. Az új központ az alma menüt váltaná le és hasznos kapcsolókat biztosítana.

A

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Könyv a BlackBerry bukásáról – az iPhone gáncsolta el

Az üzleti életben nagyon sokat lehet tanulni a sikertörténetekből, tele is vannak ilyen kiadványokkal a könyvesboltok. De a legtöbb sikeres vezető szerint a bukásokból lehet tanulni a legjobban. A Research in Motion története ilyen – és most erről született egy könyv.

2009-ben a Blackberry uralta az okostelefon piac felét. Ez a szám ma egy százalék. Hol rontották el?

A könyv címe „Losing the Signal” – telitalálat. Tényleg elvesztették a jelet, nem vették észre és nem vették komolyan az iPhone fenyegetését és a megváltozott világot.

A heteken belül megjelenő könyvből a Wall Street Journal közölt

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Minden amit érdemes tudni az iPhone kijelzők cseréjéről

Az iPhone-ok leggyakoribb meghibásodása általában a kijelzőket ért sérülés miatt következik be. Az alábbi cikkben az iPhone kijelzők cseréjét, ezt a mindennapos szervizelési folyamatot mutatjuk be részletesebben.

A törött kijelzők okozta meghibásodás egyértelműen a vezető ok, amiért hozzánk fordulnak az iPhone tulajdonosok. Ez nem meglepő, hiszen, ha esik, ütődik, akkor a hátlapon kívül a kijelző az a legnagyobb felület, amely a mechanikai behatás elszenvedője. A sérülés mértékétől függően a kijelző berepedhet, de be is törhet, ami nem csupán esztétikai vagy használati szempontokból okozhat gondot,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Napi iOS 9 pletykák

Mostanság már szinte minden napra befut 1-1 iOS 9 hír. Reméljük azért nem lőnek le minden poént a pletykaoldalak.

Írtunk már az új háttérképekről, a megnövelt teljesítményről és az új betűtípusról is, de ez még csak a kezdet volt. Az iOS 9 úgy fest, hogy mégis fog néhány érdekes újdonságot tartalmazni!

Tömegközlekedés

Az iOS 9 kívánságlista kapcsán már összefoglaltuk, hogy miért is lenne jó, ha a gyári Térképek alkalmazásból elérhetőek lennének a tömegközlekedési adatok.

A 9to5Mac információi szerint erre sor is fog kerülni, mert az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple IIc + Cinema Display: lehetséges?

Van egy YouTube csatorna ahol régi kütyüket kötnek össze új kütyükkel. A címben szereplő két terméket is összekötötték. És működött.

Az Apple IIc az Apple II negyedik variánsa volt, amit az Apple 1984-ben mutatott be. Ez volt az első “hordozható” számítógép az Apple-től, mivel könnyen át lehetett vinni egyik szobából a másikba.

Az Apple Cinema Display-t talán nem is érdemes bemutatni, de azért ejtsünk róla egy-két szót. Az Apple jelenlegi különálló monitorának közvetlen elődje egy 27 colos bestia, mely 2560 x 1440 pixeles felbontásra is képes.

De hogyan köthető össze ez a két eszköz, amikor

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›