szerző: alfabazsi | 2014 augusztus 26. @ 10:04

iPhone 4/4s akkumulátorcsere MINDÖSSZE 4.490 Ft-ért 5 percen belül – iSamurai WestEnd

Ha sikeres akcióról van szó, akkor mindenképpen az iPhone 4/4s akkumulátor csereakciónkat kell megemlíteni. Az árral sem szokott gond lenni, és a szerelési idővel sem, így a héten ilyen akcióval várunk Titeket a hét minden napján! Túl sokat nem kell…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Hajdúszoboszlói őszi wellness-hétvége Passbook kuponnal, csak a beszeljukmac olvasóinak!

Sokan közületek talán emlékeznek, hogy közel egy éve, tavaly novemberben már kínáltunk egy hajdúszoboszlói wellness szálloda jóvoltából, az iOS rendszer PASSBOOK alkalmazásán keresztül, kedvezményre jogosító kupon letöltési lehetőséget. Aki akkor lemaradt róla, netán újra szeretne kedvezményesen wellnessezni, itt az újabb lehetőség!

A kupon letöltése egyszerű és gyors, akár már szeptemberben is élesben felhasználhatod és ezzel jelentős kedvezményben részesülsz!A hajdúszoboszlói négycsillagos Apollo Thermalhotel CSAK A BESZELJUKMAC OLVASÓI-t egy kedvezményes wellnesshétvége eltöltésére invitálja a kupon/Pass letöltésével.

Ez a kupon most is többet ad, mint sok, más közösségi
Tovább...    »

Mire érdemes figyelni, amikor használt iPhone-t veszünk?

Az alábbiakban megpróbáltam összefoglalni, hogy használt iPhone vásárlásakor – a működőképesség ellenőrzésén kívül – mire érdemes odafigyelni. Teszem ezt két okból: egyrészt nagyon sok az átverés, másrészt pedig gyakran az vesz használt iPhone-t, akinek nem telik új készülékre, és a rávalót hónapok alatt kuporgatja össze. Ha ilyenkor csalás áldozataivá válunk, akkor óriási a veszteség és a csalódás.


  • Alapok (nemcsak iPhone esetén)  • — Ha a hirdetésben szereplő ár a többi hirdetéshez képest kirívóan alacsony, akkor légy körültekintő, vagy akár gyanakvó. Lehet, hogy az eladó valóban csak gyorsan túl akar adni a telón, de az is lehet, hogy a készüléknek valami hendikepje van (például,

Tovább...    »

Hyperlapse: az Instagram készítőinek újdonsága

Az Instagram főleg a négyzet alakú effektezet képekről (újabban videókról) vagy pedig a Facebook felvásárlásról híres, de most egy egészen meglepő új alkalmazást köszönhetünk a fejlesztőiknek.

imageAz új alkalmazás meglepő módon nem az Instagram egyik korábbi funkcionalitását helyezi egy külön alkalmazásba, hanem egy teljesen új funkciót ad, méghozzá a gyorsított (timelapse) videók készítésének lehetőségét.

Az utóbbi időben a timelapse videók igazán felkapottak lettek, hiszen most már legtöbbünk zsebében lapul megfelelő eszköz ilyen videók készítéséhez. Ezért is döntött úgy az Apple, hogy az iOS 8 Kamera alkalmazása gyárilag tartalmazni fogja a timelapse készítés lehetőségét.
Tovább...    »

Az Android világa még mindig rettenetesen fragmentált

Az Apple lenyomja változtatásait a felhasználók torkán, így lehet az, hogy az iOS 7, a legfrissebb iOS, már az eszközök 91%-án fut. Ezzel szemben az Android 5 különböző változata rendelkezik 10% feletti részesedéssel.

Múlt héten adta ki az OpenSignal legújabb kimutatását a két legnagyobb mobil platformról, az iOS-ről és az Androidról. A hangsúly az Android töredezettségén van, mindössze egy bekezdésben kerül összehasonlításra az Apple mobil operációs rendszerével, de mi erre fogunk elsősorban koncentrálni.

Az iOS-t egyik szolgáltató sem szabhatja testre és csak az Apple eszközein fut, így az Apple-nek sokkal egyszerűbb dolga van, mint a Google-nek. Az Androidra minden gyártó és
Tovább...    »

2015 elején érkezhet egy nagyobb iPad

2012-ben az iPad mini megjelenése előtt mindenki azt mondta, hogy az iPad egy és sérthetetlen, nincs szükség több méretre. Aztán változtak az idők.

Most már teljességgel elképzelhető, hogy az Apple ki fog adni egy nagyobb táblagépet, teszem azt iPad Maxi néven.Korábban már többször írtunk a nagyobb iPadről. Először tavaly júliusban merült fel a hír, utána a kiszivárgott Apple által tesztelt kijelzők alapján írtunk róla, legutóbb pedig az iPad Air megjelenése előtt.

A Bloomberg információi szerint a 12,9 colos iPad már látható a horizonton és 2015 elején be is fut. Forrásaik iPad Pro néven hivatkoznak a termékre, de mivel 2015 első negyedéve még messze van igazából mindegy is,
Tovább...    »

A TSMC is benne akar lenni az A9 gyártásában

A TSMC és a Samsung folyamatosan verseng az Apple kegyeiért. Jó hírnevet ad ugyanis, ha bármelyikük elmondhatja magáról, hogy ők gyártják az Apple mobileszközeibe a processzorokat.

Annak ellenére, hogy még az iPhone 6 sem jelent meg az Apple A8-as processzorral, már javában pörögnek a pletykák a következő processzorról. Ráadásul nem is ez az első cikkünk a témában, még júliusban írtunk arról, hogy a Samsung is részt szeretne venni az iPhone 6S processzorának elkészítésében.A mostani hír a kínai Economic Daily News nevű portáltól érkezik és a fent említett cikkünkhöz képest néhány eltérő tényt említ meg az Apple következő mobilcsipjéről. A legfontosabb eltérés, hogy míg korábban
Tovább...    »

A Samsung gyártja az iPhone 6 flash tárolóját

Tisztában vagyunk vele, hogy a Samsung nélkül nem létezhetne az iPhone, mivel az Apple számára ők gyártják legnagyobb részt a processzort és a flash tárolót is.

Habár a processzor terén folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy az Apple lecseréli a Samsungot a TSMC-re, a DRAM-ok (flash tárolók) terén a Samsung továbbra is vezető.Timoty Arcuri, a Cowen & Co. elemzője, szerint az iPhone 6 DRAM-jáért is a Samsung lesz felelős.

Az Apple nem szeret arról beszélni, hogy honnan szerzi be az iPhone gyártásához szükséges komponenseket, de különböző forrásokból általában ki szokott derülni, hogy miből is áll össze az okostelefon. Ez különösen érvényes a Samsung esetén, hisz a koreai
Tovább...    »

Megjelent a Google Slides iOS-re

A Google kiadta prezentációkészítő szoftverét iOS-re. Az alkalmazás univerzális, tehát akár iPadünkön is szerkeszthetjük a Google Drive-unkon található diasorainkat.

Még májusban írtunk arról, hogy a Google is felvette a kesztyűt az Apple és a Microsoft ellen, így mostantól ők is készítenek iOS-re irodai szoftvereket. Akkor még csak a szövegszerkesztő és a táblázatkezelő szoftver jelent meg.

skitched

De most végre véget ért a várakozás és megjelent a Google Slides.

A dokumentumszerkesztési funkciók nagy része eddig a Google Drive alkalmazásba voltak rejtve, de a Google úgy döntött, hogy inkább felnégyeli az alkalmazást. Nagy divat ez mostanában, elég a Facebook és a Facebook Messenger
Tovább...    »

Phosphorus: az M7-es utódja az iPhone 6-ban? [Frissítve!!]

Újabban sok információ szivárog ki a GekkBar jóvoltából, most épp az Apple következő generációs mobilcsipjéről tudtunk meg érdekességeket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az iPhone 6 egy új, valószínűleg A8-asnak nevezett Apple tervezte processzorral érkezik majd, de úgy néz ki, hogy emellé egy új segédprocesszort is kapunk.

skitched

Az Apple először az iPhone 5s-nél vezette be, hogy az érzékelők egy kisebb fogyasztású csipen vannak összpontosítva, így energiát spórolva. Ez volt az M7, az A7-es processzor csendes segédje. Talán nem ér minket váratlanul a hír, hogy az iPhone 6-ban is lesz egy hasonló szerepet betöltő csip.

A pletykák szerint ez a csip jelenleg Phosphorus kódnéven fut az
Tovább...    »

Így fog kinézni az iPhone 6?

A Foxconn gyáraiból szivárgott ki ez a három homályos fénykép, melyen állítólag az Apple következő okostelefonja látható.

Az iGen nevű francia oldal azt állítja, hogy biztos forrásból szerzett 3 képet, ahol az iPhone 6 sematikája látható. A képek megerősítik az eddigi pletykákat, így akár igazak is lehetnek.

skitched

Az első képen a telefont előröl láthatjuk. Itt oldalt az adatok között láthatjuk az eszközök prototípusainak dimenzióit. A 4,7 colos modell (N61) 138,14 x 97 x 6.9 mm-es lesz és súlya nem ismert. Az 5,5 colos modellből két prototípus is készült, ezek egyike az N56 névre hallgat, ezek közül a nagyobb 158,07 × 77,79 × 7,1 mm-es lesz és 184,6 grammot nyom. Összehasonlításképp
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)