szerző: beszmac | 2014 július 28. @ 09:00

Heti iSamurai – iPhone 5 bekapcsoló gomb javítás 4990Ft-ért!

Néhány hétig az iPhone 4/4s tulajdonosok élvezhettek az akcióink nyújtotta előnyöket, most viszont áttérünk az iPhone 5-ösökre. A legkeresettebb szervizelési eljárásunk a bekapcsoló gomb javítás, így a héten ennek árát csökkentettük - egészen 4990Ft-ig.…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

BeszeljukMacBolt AKCIÓ: STM Bags bőr sleeve 44% kedvezménnyel

Áruházunk egyik legnépszerűbb laptop sleeve-je, az STM Bags bőr sleeve-je, most minden méretben és színben akciós, ráadásul nem is kicsit: 44%-ot lecsaptunk az árából!

Korábban már írtam egy összefoglalót arról, hogy miért is tök jó az STM Bags bőr laptop sleeve-je.Azóta sem változott a véleményem. Ha stílusos védelmet szeretnél adni MacBookodnak, akkor az STM Bags termékét pont neked találták ki. Kívülről bőr, belülről puha poliészter, hogy a géped tényleg jól érezze magát.

Választékunkban megtalálhatod 11, 13 és 15 colos MacBookodhoz is a megfelelőt, így minden jelenleg kapható MacBookhoz találsz egy tökéletesen illeszkedő bőr sleeve-et.

A színeken sem kell kompromisszumot
Tovább...    »

Bose-Beats per lehet

Május végén az Apple kezére került a Beats és azóta meg sem állnak a peres ügyek.

Hó közepén írtunk arról, hogy a Beats perli a kínai hamisítókat, most viszont ők vannak alul és a Bose pereli őket.

skitched

A Bose-nak valószínűleg feltűnt, most, hogy az Apple kezében van a Beats, így már lehet tőke is a fejhallgatók mögött és pert indított a Beats által alkalmazott zajszűrő megoldásra. A Bose szerint ugyanis a Beats zajszűrő fejhallgatói megsértik az ő szabadalmaikat.

A per a Beats Studio vonalára érvényes, tehát nem az összes fejhallgató bűnös, de mivel ezek felelnek a Beats eladások egy nagy részéért, elképzelhető, hogy a Bose nagy összeget kér majd kompenzációként.

Egyelőre azonban
Tovább...    »

Érkezhet a frissített retina MacBook Pro

Az Apple kezei jelenleg meg vannak kötve, mert az Intel nem adja ki 2015 elejéig azokat a Broadwell processzorokat, melyeket felhasználhatnának a Mac-ekhez.

Ezért nincs más választásuk, mint ha frissíteni szeretnék a gépeiket idén is, a kicsit gyorsabb Haswell processzorokat kénytelenek a gépekbe tenni. Ezt láthattuk már idén megtörténni a MacBook Air családnál is, és állítólag ez vár a 15-ös retina MacBook Pro-kra is.

skitched

Egy kínai bolthálózat,a a Chongqing állítása szerint tudni véli, hogy miként fog festeni az Apple retina kijelzős MacBook Pro felhozatala. A képen láthatjátok, hogy a mostani 2 alapkonfiguráció helyett 3 lenne és mindegyik modellbe alapból 16 GB RAM kerülne.

Ez
Tovább...    »

Ez lenne az iPhone 6 alaplapja?

Az iPhone 6 izgalmasabb alkatrészeiről is írtunk már, mint például a hátlapja, de természetesen a legkisebb kiszivárgásokról is beszámoltunk, amikor csak a SIM kártyatartó tálcája látott napvilágot.

Most ismét egy viszonylag izgalmas alkatrésszel van dolgunk, melyből sok mindenre következtethetünk a következő iPhone specifikációival kapcsolatban, ez pedig az alaplap.

skitched

Az iPhone 6 alkatrészek és információk eddigi legnagyobb szivárogtatójától, a Nowhereelse.fr-től származnak ezúttal is a képek.

skitched

Az alkatrész valószínűleg hiteles, mivel passzol a csavarok elrendezése a korábban kiszivárgott hátlaphoz, tehát vagy mind a kettő kacsa, vagy mind a kettő valós. Nagyobb az esély arra,
Tovább...    »

Legyőzte a Google Now a Sirit?

Tavaly decemberben írtunk arról, hogy a Piper Jaffray egyik elemzője, Gene Munster, milyen eredményekre jutott Sirivel kapcsolatban.

Munster azóta is folytatta munkáját a személyi asszisztensekkel és ezúttal is összemérte Sirit és Google Now-t. A mostani eredmény azonban sokkal megrázóbb lesz Siri kedvelőinek számára.

Mindkét asszisztens egy rakat kérdést kapott, amire válaszolniuk kellett, ezeket kategóriákra is osztotta Munster, hogy kiderüljön, milyen célokra melyik asszisztens a jobb választás. Hiszen van, aki szinte sosem navigál, neki valószínűleg nem olyan fontos, hogy a személyi asszisztense jól reagáljon ilyen kérdésekre.

skitched

Sajnos azonban látszik, hogy egy kategória
Tovább...    »

1 nap alatt megduplázódott a Yosemite használók száma

Hó elején írtunk róla, hogy miként áll az OS X Yosemite az OS X felhasználók között. Akkor még csak a fejlesztők próbálhatták ki az új rendszert és ez a részesedésen is meglátszott. Mindössze 0,20% telepítette az új rendszert, igaz az is négyszer annyi volt, mint egy éve az OS X Mavericks-nél.

Csütörtökön azonban már kinyitotta kapuit az OS X Beta Program, melynek eredményeképp megduplázódott már az első napon a Yosemite részesedése. 24 óra alatt 0,49%-ra csúszott fel és a cikk írásakor a rendszer már 0,57%-on állt.

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202014-07-26%20-%2013.22.04

A GoSquared honlapján nyomon lehet követni a rendszer részesedésének alakulását a webes forgalomban, ami egy jó irányadó lehet arra nézve, hogy hányan használják már
Tovább...    »

iPhone tippek: túlmelegedés ellen és utána

Nyár van és meleg, így könnyedén előfordulhat, hogy túlmelegszik készülékünk, és letiltja a használatot az iOS. 3 tippet adunk, hogy ezt miként kerülhetitek el és arra is kitérünk, hogy mi a teendő, ha megtörtént a baj.

A túlmelegedés egy komoly probléma, nem lehet figyelmen kívül hagyni a hosszútávú hatásait. Az elektronikai eszközeinket nem extrém körülményekre tervezték, így vigyáznunk kell rájuk, ha a lehető legtovább szeretnénk őket használni.

skitched

Ha még sosem találkoztál a túlmelegedésről szóló üzenettel, akkor eddig megúsztad, de akkor is hasznos lehet áttekintened az alábbi pontokat, hogy a jövőben se kerülj kellemetlen helyzetbe.

1. Kerüld el a direkt napfényt

Egyszer
Tovább...    »

Az EU-nak nem tetszik az Apple hozzáállása a freemium alkalmazásokhoz

A Reuters információi szerint az Európai Uniónak nem tetszik az, ahogy az Apple kezeli az alkalmazáson belüli vásárlással rendelkező alkalmazásokat.

Régóta zajlik már ez a vita mindenféle fronton, és az Apple is folyamatosan dolgozik azon, hogy jobbak legyenek. Az iOS 7.1 már tartalmaz egy figyelmeztető üzenetet, hogy ha beírjuk a jelszavunkat, akkor utána 15 percig lehet a jelszó beírása nélkül is vásárolni. De nyilván ez nem volt elég, hiszen idén májusban már az olasz versenyhivatal is rászállt a cupertino-i cégre.

skitched

A legújabb ellenfél az EU, akiknek valamilyen oknál fogva feltűnt, hogy az Apple még mindig nem a szerintük elvárt módon kezeli a feljogosítás nélkül történő
Tovább...    »

Mobilfizetési rendszert is hozhat az iPhone 6

Az okostelefonunk használata fizetéshez már régóta egy álom. Milyen jó is lenne, ha nem kéne elővennünk a pénztárcánk, hanem elég lenne az iPhone-unk odaérinteni egy terminálhoz, ha már úgyis a kezünkben van?

Az igény felmerülése óta csorognak a pletykák, hogy az Apple is dolgozik valami hasonlón. Írtunk arról, hogy ehhez esetleg az NFC lehet a kulcs és arról is, hogy az Apple új embereket is vett fel, hogy mindezt lehetővé tegye.

skitched
Fizetés mobilon? Valószínűleg az Apple megoldása másmilyen lesz...

A The Information információi szerint az Apple végre megoldotta a mobillal történő fizetés gordiuszi csomóját és szeptemberben az iPhone 6-tal együtt meg is érkezhet az Apple fizetési
Tovább...    »

Xiaomi: a legpofátlanabb másolat

Ha az Apple és a másolat szóba kerül a sok pereskedés miatt a Samsung jut legtöbbünk eszébe. Azonban van egy másik vállalat, mely nem csak termékeiben, hanem teljes megjelenésében kívánja lemásolni az Apple-t.

A Xiaomi egy kínai vállalat, ezen talán már meg sem lepődünk, mely Androiddal előretelepített eszközöket árul. Az Androidra azonban egy olyan témát telepítenek, ami nagyban hajaz az iOS 6-ra, igaz megvan az önálló egyénisége, de sokan úgy hivatkoznak rá, hogy a MIUI az iOS-szerű Android ROM.

Az enyhén emlékeztető operációs rendszer még nem lenne elég semmire, és nem is írnánk róluk, de ennél sokkal tovább mentek. Itt van 7 dolog, amit pofátlanul átemeltek az Apple-től:


  1. Mi 4

  2. Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)