1 milliárd iPhone

Az Apple tegnap bejelentette, hogy eladták az 1 milliárdodik iPhone-t.

Az iPhone a történelem egyik legfontosabb, leginkább világmegváltoztató és legsikeresebb terméke. Többé vált, mint egy folyton veled levő társ. Az iPhone tényleg elengedhetetlen részét képzi mindennapjainknak és lehetővé teszi azokat a dolgokat, amiket napközben teszünk”, mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója. “Múlt héten egy újabb mérföldkövet hagytunk el, amikor eladtuk az 1 milliárdodik iPhone-t. Soha nem volt célunk, hogy a legtöbbet adjuk el, a célunk mindig is az volt, hogy a lehető legjobb termékeket készítsük, amik

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Microsoft Pix: egy jobb kamera alkalmazás

A Microsoft azt állítja, hogy új alkalmazásuk, a Pix jobb, mint az iPhone gyári Kamera alkalmazása.

A gyári Kamera alkalmazás a legtöbb esetben jó fotókat készít, ezért ez egy merész kijelentés a Microsoft részéről, de az alkalmazás folyamatosan próbálja bebizonyítani, hogy igaza van, mivel minden képnél megnézhető, hogy mennyit javított rajta a Pix.

De hogyan javít a Pix alkalmazás a fotókon?

A Microsoft Research egy mesterséges intelligenciát épített az alkalmazásba, ami a fotó elkészítése előtt elemzi a kamera által látott világot és folyamatosan fényképez. Így amikor a felhasználó kattint, a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 7: előrendelés szeptember 9-től, Force Touch home gomb

Az iPhone 7-tel kapcsolatos pletykaözön folytatódik.

Evan Blass megírta Twitteren, hogy az iPhone 7 árusítása a szeptember 12-ei héten kezdődik, ahogy arról itt be is számoltunk.

Most azonban már pontosabb jóslatai is vannak, szerinte az előrendelés szeptember 9-én kezdődik meg, maga az árusítás pedig szeptember 16-án.

Ha az előző évek trendjeit figyeljük, akkor ez alapján már következtethetünk arra is, hogy mikor lesz maga a bemutató.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új nevet kapott a Nokia térképe

A Nokia átnevezte a Here térképet és közben néhány új funkciót is tett bele.

Korábban az alkalmazás neve Here Maps volt, mostantól azonban Here WeGo a neve, így már nehezebb herés poénokkal viccelődni.

A Nokia blogján leírja a névváltás mögötti valódi indokot is:

A névváltoztatásról csak annyit, hogy a HERE Maps egy kicsit túl átlagos név volt. Túlságosan hasonlított egy rakás kevésbé jó alkalmazáshoz. És igazság szerint nagyon kevés felhasználónk nyitja meg az alkalmazást azért, hogy a térképet nézze. Többségük el akar jutni valahova és a leggyorsabb útra van szükségük. Így most az alkalmazás

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Carpool Karaoke-vel dobná fel az Apple Music-ot az Apple

Az Apple megvásárolta a Carpool Karaoke nevű későesti műsort, hogy ezzel népszerűsítse az Apple Music-ot.

A Variety információi szerint az Apple megvásárolta a Carpool Karaoke szegmenst a népszerű “The Late Late Show With James Corden” TV műsorból.

A Carpool Karaoke lényege az volt, hogy James Corden kocsival elvisz egy híres személyt A-ból B-be és közben énekelnek és beszélgetnek a kocsiban. A lényeg az, hogy a beszélgetés nincs előre megírva, teljesen kötetlenül zajlik, így életszerű.

A műsorban már sok híresség megfordult: Michelle Obama, Selena Gomez, The Red Hot Chili Peppers, Demi Lovato,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›