szerző: alfabazsi | 2015 február 23. @ 13:10

HETI AKCIÓ az iSamurai WestEnd-ben – iPhone 5 bekapcsoló gomb csere 4990 Ft 1órán belül

Ha hétfő akkor heti akció, ezen a héten egy egyre inkább aktuális hibajelenség szervizelésére lesz akciónk, ami nem más, mint az iPhone 5 bekapcsoló gomb csere, vagy más néven power gomb csere. Akciós ára vasárnapig 4990 Ft és egy röpke óra alatt helyre…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Napi okosóra hírek

Hamarosan eljöhet az Android Wear alkalmazás és támogatás iOS-re is? Mivel készült a Pebble az Apple Watch ellen?

A Google azon dolgozik, hogy az Android Weart futtató okosórák használhatóak legyenek iOS-es eszközökkel is, a 01net francia oldal információi szerint.

Még február végén egy Xposed keretrendszerre épülő módosításokat író fejlesztő, MohammadAG bemutatta egy videón, hogy az Android Wear használható iOS-en is, ráadásul fel se kell törni hozzá az iOS eszközt, gyári rendszeren is megy a dolog:MohammadAG az Apple Értesítési központ szolgáltatását (Apple Notification Center Service [ANSC]) használta fel, amit például a Pebble órái is használnak.

Lehet, hogy a fenti
Tovább...    »

Ilyen fotókat készít az iPhone 6 [Frissítve]

Az Apple szeretné felhívni a figyelmet még egyszer az iPhone 6-ra és az iPhone 6 Plus-ra. A konkurens mobilgyártók mostanában jelentették be új készülékeiket, így lépniük kellett.

Az Apple marketingosztálya azt találta ki, hogy az Apple honlapján lehetne egy újabb aloldal, ahol az iPhone-ok által készített képek lennének.A képek a világ minden táján készültek (Egyesült Államok, Kanada, Japán, Izland, Dél-Korea, Kína, Skócia, Indonézia, Thaiföld és Új-Zéland), és néhányon szerkesztéseket is végeztek.

Azonban az Apple kiemeli, hogy a szerkesztések a telefonon történtek és a képek alatt azt is feltüntették, hogy ki és milyen alkalmazások mely effektjeivel érték el a kívánt
Tovább...    »

10 dolog, amire szüksége lenne az Apple TV-nek

A 9to5Mac-en megjelent egy véleménycikk a közelgő Apple esemény kapcsán. A cikk azt vitatja, hogy milyen irányba fejlődhetne az Apple TV.

Az Apple március 9-én újabb médiaeseményt tart, ahol az est fénypontja az Apple Watch lesz. Ennek ellenére szinte biztosak vagyunk benne, hogy más termékeket is frissít az Apple, hogy ne legyen unalmas az esemény.Innen már csak egy apró gondolat kell, amivel eljátszhatunk: mi lenne, ha az Apple most frissítené az Apple TV-t? Az Apple TV-t az Apple még 2007-ben az iPhone-nal együtt mutatta be Steve Jobs, de amíg az iPhone-ból azóta már 8 teljes generáció és több, mint egy tucat modell jött ki, addig az Apple TV-ből csak 3 különböző generáció
Tovább...    »

Megjelent az OS X 10.10.3 nyilvános bétája!

Ma 7 óra után pár perccel az Apple kiadta az OS X 10.10.3 nyilvános bétáját, amit bárki kipróbálhat.

Az OS X 10.10 volt hosszú ideje az első OS X, amihez az Apple biztosított a kíváncsi felhasználók számára nyilvános béta hozzáférést, de azóta következetesen minden kiadásból kapnak a tesztelők is.

icloud_photos

Az OS X 10.10.3 nyilvános bétájának verziószáma 14D87p, összehasonlításképp a múlt héten megjelent második béta, amit a fejlesztők kaptak, 14D87h-jával. Látható, hogy a verziószámoknál csak az utolsó betű tér el, tehát feltehetően semmi különbség nem lesz a két rendszer között, csak az Apple továbbra is elválasztja a fejlesztői csatornát a tesztelőitől.

Ahogy arról már beszámoltunk az
Tovább...    »

Energiatakarékos móddal is rendelkezne az Apple Watch

Az Apple Watch feltételezett akkumulátor-üzemidejéről korábban itt írtunk. A 19 órás készenléti idő sokakat eltántorított az órától, de úgy tűnik, hogy az Apple-nek erre is lesz egy megoldása.

A The New York Times írt egy értekezést az Apple Watch-ról. A cikkben több spekuláció és pletyka is található, némelyet belső információkra hivatkozva közöltek. Lássuk, hogy mit is írtak!"Az Apple azt mondta, hogy az akkumulátor egy teljes napot fog kibírni, így a felhasználóknak minden este tölteniük kellene, hasonlóan az okostelefonjukhoz. A cég ezen felül kifejlesztett egy még be nem jelentett funkciót egyik alkalmazottuk szerint, amit Power Reserve-nek (Energiatakarékos mód) fognak
Tovább...    »

Ezekkel készült a Samsung és a HTC az iPhone ellen

Sűrű nap volt a tegnapi. A Samsung 2 új okostelefont, a HTC pedig egy új telefont mutatott be. Ezzel máris 3 új ellenfele van az Apple iPhone-jának. Lássuk, hogy mit is tudnak ezek a készülékek!

HTC One M9

skitched

A HTC még 2 éve kezdte a HTC One-nal. Annak a telefonnak a kódneve M7 volt, de már a tavalyi HTC One-nál is nyilvánossá tette a HTC a kódnevet, hogy valahogyan megkülönböztethetőek legyenek a készülékek.

A HTC One M9 nagyban hasonlít a HTC One M8-ra külsőleg, mert a HTC szeretne egy felismerhető sziluettet kialakítani. A HTC One M9 így csak 1-2 dologban tér el a tavalyi modelltől.

Változás, hogy a lezárógomb a ház tetejéről az oldalára költözött, és az is, hogy a hátlapi
Tovább...    »

Tim Cook: a terrorizmus nem lehet ürügy

Tim Cook interjút adott a The Telegraph-nak. Az interjúban több érdekességre is kitér, de ami fontos, hogy megerősíti nézeteit a felhasználói adatok védelmével kapcsolatban.

Még januárban számoltunk be arról, hogy a brit miniszterelnök azt szeretné, ha az iMessage és a többi titkosított üzenetküldő szolgáltatás rendelkezne nyilvános kulccsal, hogy a kormányok titkosszolgálata hozzáférhessen az üzenetváltásokhoz. Ő a terrorizmus mögé bújt akkor, mondván, hogy a bűnözők nem érdemlik meg a privát üzeneteket.

Csak az a baj, hogy vagy mindenkié titkos vagy senkié sem. Azt ígérte választóinak, hogy ha 2016-ban ő nyeri a választást, akkor betiltja az összes titkosított üzenetküldő
Tovább...    »

Frissült a Google Play Music, sehol nincs az iTunes Match

A Google Play Music mostantól nagyon jó konkurenciája lehet az iTunes Match-nek, mely 2012-es bemutatása óta egyáltalán nem fejlődött.

A Google Play Music ingyenes. A Google teljesen ingyenesen tárolja a felhőben 50 ezer dalodat, amiket utána elérhetsz bármely eszközödről.

skitched

Ezzel szemben az iTunes Match évi 24,99 dollárba kerül és csak 25 ezer dal tárolására alkalmas.

Ez bizony eléggé nagy lemaradás az Apple részéről. A Google szolgáltatása egyértelműen jobb ajánlat, ráadásul az Apple felhasználók sincsenek kizárva a buliból, a Google Play Music rendelkezik egy iOS klienssel, ahonnan a teljes zenei könyvtárad elérheted.

A Google Play Music hasonlóan működik, mint az iTunes
Tovább...    »

Kicsit valós idejű lett az Apple Maps Londonban

Az Apple Maps már olyan jó, hogy az Apple mérnökei már olyan apróságokra is fordíthatják az erejüket, hogy a Big Ben óramutatóit irányba állítsák.Az Egyesült Királyságban az Apple Maps ezentúl igazán él. A Big Ben mutatói a valós időt mutatják, a Temze túlpartján pedig forog a London Eye.

Apróságnak tűnhet ez, vagy felesleges erőforrás pazarlásnak, de valójában azt mutatja, hogy az Apple-nél vannak még olyan dolgozók, akik törődnek a részletekkel.

Jó lenne látni, ha ez nem csak a Big Benre és a London Eye-ra terjedne ki, hanem a világ több nagyvárosában lennének mozgó tárgyak. Mindenféleképp feldobja a Flyovert ez az újdonság.

skitched

Persze ilyenekkel csak akkor szabad
Tovább...    »

Március 9: vésd be a naptáradba!

Régóta tudtuk már, hogy az Apple Watch idén tavasszal érkezik. És valahogy azt is sejtettük, hogy az Apple nem fogja csak úgy berakni a boltok polcaira az okosórát.

Március 9-én Tim Cook újra kiáll a színpadra és elárulja, hogy mikor vehetjük meg végre az Apple Watch-ot.

skitched

Az Apple élőben fogja közvetíteni az eseményt, ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk, ráadásul most is megmaradnak a szöveges és képes kommentárnál, amit az iPhone 6 bemutatójakor láthattunk.

Ha tényleg be szeretnéd vésni a naptáradba az eseményt, akkor az Apple honlapján található egy link, ami létrehozza az eseményt a Naptár alkalmazásban.

Az Apple Watch mellett valószínűleg demonstrációt kapunk majd
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)