Bezár


Bezár

Hirdetések törlése

Biztos, hogy törlöd a kijelölt hirdetéseket?


Mégse Mehet
Apró » Kiegészítő Maces hardver » XtremeMac Tango Bar

XtremeMac Tango Bar

2018. 11. 17.
Ár: 24 000 Ft

Kiváló minőségű XtremeMac Tango Bar hangszóró , szinte új állapotban eladó.
Bolti ár: €91-€100
Eladási ár: €74

A hangszórót kifejezetten az iMAC és Apple kijelző talpán való elhelyezésre tervezték. Szélessége a 21,5 hüvelykes modellt követi, de nagyszerűen mutat az ennél nagyobb iMac-ek talpán is.

A Tango Bar kicsiny talpai éppen annyira emelik a hangszórót, hogy ne az iMac talpán billegjen, hanem affölé helyezkedjen el. A talpak színe, vastagsága és formája az egységes arculatot hivatott erősíteni.

Maga a produktum remekül mutat: mind a kijelzők feketéjével, mind pedig az iMac szürke fémházával jól harmonizál az igényes kialakítású szürke hangszórórács, amely a Tango Bar elejét fedi.

A tápellátást, és a zenei információt USB-n kersztül kapja. Vagyis végig digitális formában kerül átadásra a hang, és nem kell külön konnektor a tápellátásnak.

Tango Bar belsejében lévő hat hangszóró kifejezetten az alacsony tápellátásra optimalizált termék, fogyasztása mindössze 10 Watt. A hat egységből két pár magassugárzó és egy pár teljes skálás középsugárzó nyújtja a kellemesen telt hangot.

Az XtremeMac Tango Bar ugyan kézenfekvő választás egy iMac vagy egy Apple Thunderbolt Display lábánál, de természetesen bármilyen más forrással is használható USB tápellátásról. Csatlakoztathatjuk az iPhone vagy iPad gyári töltőjéhez, de akár allocacoc PowerCube elosztó USB portjához is, megkapja a szükséges tápellátást, és a hátán lévő minijack bemenet révén analóg forrásból - tehát például iPod, iPhone, iPad hang kimenetéről - tudunk rá jelet küldeni, és élvezhetjük a hangját a mobil eszközeinkről is. A termék rendelkezik egy minijack kimenettel is, amely akkor praktikus, ha a Mac kimenetét már használjuk egy másik hangeszköz csatlakoztatására, és nem akarjuk az iMac hátán gerjedést kockáztatva cserélgetni a kimeneteket, de szeretnénk például fejhallgatón zenét hallgatni a gép előtt. A minijack csatlakozó használatával az XtremeMac Tango Bar kikapcsolja a hangszóróit, és csak a minijack hangkimeneten át küld jelet.

Átvétel helye:
  • Budapest Vii. ker.
Hirdetés feladója:
Partagas
Feladó e-mail címe:
Megjelenítés
Feladó telefonszáma:
Megjelenítés

Kérdés az eladóhoz

E-mail cím
Üzenet